bai sarate
Buna seara, eu sunt noua pe aici, de 5 ani ma chinuiesc sa ramin insarcinata , mi-am facut toate analizele care sunt in regula dar de ramas nu am ramas . Nu stiu ce as mai avea de facut, am facut si bai cu apa sarata la vana intr-o statiune de linga SOVATA adica la PRAID dar nu stiu cit de aficiente sunt acestea. Doresc sa stiu daca a mai facut cineva asa ceva si daca au fost bune de ceva.
va multumesc
Raspunsuri
Sorina7 spune:
in general toate baile sarate sunt foarte bune ca tratament ginecologic. Cele mai vestite sunt cele de la Sovata. Insa ar trebui repetate, si totusi si cerut sfatul medicului, pentru ca in anumite boli ginecologice nu sunt indicate.
monval spune:
Am uitat sa va spun ca si sotul a facut analize si sunt bune, iar in februarie anul acesta am reusit sa ramin insarcinata dar nu a durat decit 3 luni sarcina s-a oprit din evolutie . Medicul mi-a spus ca este din cauza mutatiei genetice , lucru care se intimpla pe sarcina , deci nu este ceva general. Din mai si pina acum am reluat analizele si sunt bune toate. Am facut si acele bai sarate si acum sper sa fie cu folos , numai ca nu am mai auzit pe nimeni sa faca tratament la PRAID.
Anca Oltean spune:
Draga Monval imi pare rau pentru tine, poti te rog sa-mi spui ce anume analize ai facut?
Multumesc si numai bine.
monval spune:
MI-AM FACUT ANALIZELE SINGELUI INCLUSIV CELE HORMONALE[FSH,LH ,ESTRADIOL,PROGESTERON]APOI CULTURA COL, EX. CHLAMYDIA SECRETIE VAGINALA, DUPA CARE CELE DE LA INSTITUTUL CANTACUZINO[TOXO, RUBEOLA SI INCA 4 IN PLUS ,] ACUM NU LE AM IN FATA ,IAR ACUM CITEVA LUNI AM FACUT HSG .SOTUL SI-A FACUT SPERMOGRAMA.PE LINGA TOATE ASTEA MI-AM FACUT UN ECO INTRAVAGINAL CARE MI-A IESIT BINE NIMIC CARE SA MA IMPIEDICE SA RAMIN GRAVIDA
A MAI RAMAS CEVA DE FACUT?
micky spune:
Monval, eu am luat de la Praid o cutie de sare pentru bai.
Am facut 10 bai dar deocamdata nu stiu sa-ti spun rezultatul. Mai asteapta cateva zile si iti spun. Cert este ca m-am simtit mult mai bine dupa ele.
monval spune:
Si eu mi-am luat sare , o cutie de 5 kg. si deja fac si eu baie cu ea.Tu ai auzit ca ar fi buna de asa ceva ,adica pentru inflamatii ale trompelor?
alibaba spune:
sarea se poate cumpara si din alte localitati ? sau numai de la Praid?
se poate comanda si sa o primesti prin posta ?
multumesc
micky spune:
Nu. Eu chiar am intrebat daca au magazine in alta parte si au spus ca nu , pentru ca nu fac nici asa fata cu vanzarea. Nu se poate comanda . Deci solutia este sa mergi pana acolo. Noi am facut un ocol din concediu special pentru a cumpara sare.