IUbesc un barbat cu 16 ani mai in varsta (2)
continuati aici ...
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
Raspunsuri
hellena spune:
NU e nevoie ca slakje sa plece ,eu plec, nu am ofensat pe nimeni si da slakje am pretentia sa fiu respectata-(dar nu imi aduc aminte sa fii cerut asta in mod expres)- pentru ca in viata mea am avut doar doi barbati in patul meu(sotii mei)-despre copilul meu :El e bine e un adult de 20 de ani student locuieste cu mine si daca nu ma cunosti nu ma judeca.Am venit pe acest forum in speranta ca voi ajuta pe cineva sau voi fii ajuatata nu ca voi fi ranita si mai mult de ROMANII mei.Fiecare vrea sa faca ceva cu viata lui eu am vrut sa fac ceva pentru fiul meu si pentru mine, nu am furat si nu am cersit bani de la decedatul meu sotz,dincontra ultimile zile din viata lui le-a petrecut cu mine avand grija de el si nu a murit ca un caine.Nu am venit sa ma plang pe forum tot ce am vrut sa subliniez a fost ca femeile fac greseli si eu mi-am recunoscut greseala mea,dar se pare ca la tine nu merge dictonul"greseala recunoscuta e pe jumatate iertata"
Pentru toate celelalte mamici sau nemamici va urez toate cele bune.Iar pentru tine slakje urmatoarele cuvinte:'"Let the one without sin cast the first stone."Esti tu aceea?
Chuny spune:
Hellena, nu trebuie deloc sa pleci de aici. Nimeni nu trebuie sa plece. Ce s-a întâmplat acum demonstreaza ca niciodata nu e bine sa fii prea sincera si sa depasesti niste limite. Tu ti-ai povestit cu lux de amanunte viata...e ca si cum ai fi pus niste pietre în ograda dusmanului si apoi el a început sa arunce cu ele dupa tine. Din nefericire oamenii te lovesc dupa ce iti afla slabiciunile.
Si eu spun repede lucruri importante despre mine, nu e bine, dar mie uneori mi se pare important ca ceilalti ( în general oameni pe care îi vad mai des) sa stie macar în mare prin ce am trecut, ca sa ma înteleaga mai bine.
Scuzati incoerenta, dar mor de somn. Noapte buna!
Sibylle
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sib_maillet/album?.dir=/dce8
ancuta06 spune:
Cred ca ati cam deviat de la subiect. Slakje, dragutzo, nu ii mai judeca pe ceilalti cu atata pasiune. Tot ce stii despre cei care scriu pe acest forum este doar ceea ce ei spun. Ceea ce inseamna ca ceea ce cunosti tu, este un procent foarte mic din realitate. Nu le stii visele, sperantele, noptile nedormite de plans, gandurile, sentimentele....Nu cred ca putem reda in cuvinte exact ceea ce simtim, ci doar o mica parte. Poti face mult rau jignind, adresand cuvinte veninoase, si nu e cazul. Aici suntem impreuna sa ne ajutam. Greseli facem toti, important este sa invatam din ele. Si nu cred ca hellenna nu a invatat din ale ei, dar, din pacate, pentru ea e cam tarziu.
Acum, sa revin la subiect. Pe Monica nu cred ca o mai intereseaza parerile noastre. Atata timp cat nu am sprijinit-o in cea ce vrea sa faca, cu siguranta ea gandeste ceva de genul "voi nu stiti ce simt, aveti dreptate cu ce spuneti, dar in cazul meu e altfel". Asa o fi, Monica, dar, la fel cum au spus alte fete iti spun si eu. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te ocupi de casnicia ta. Adica: ori mai sunt sperante, si atunci lupti (renunti la italian in acelasi timp), dar lupti sincer si cu tot ce ai......ori, daca nu mai vrei, atunci divorteaza. Vorbeste cu sotul tau si abia dupa ce ati luat impreuna o hotarare cu privire la ce veti face in continuare....abia apoi te poti indrepta in alta directie.
Marcellina cred ca a subliniat un aspect: fara acordul sotului nu vei putea scoate copilul din tara, nici macar in vacante. Iar daca vrei sa il desparti pe copil de tatal lui si invers, esti foarte EGOISTA. Pune-te in pielea lui si imagineaza-ti ca vrea sa plece cu copilul din tara. Ce ai simti?
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
Panait Monica spune:
Imi pare rau sa vad ca din cauza mea s-au cam incins spiritele pe aici...Nu trebuie nimeni sa plece. Toti aveti dreptate; si cei care ma judecati, si cei care cu prudenta ma sfatuiti si cei care ma aprobati...Eu am mai spus. Nu m-am simtit jignita niciodata.De ce? Poate pentru ca in sufletul meu stiu ca sunt cea mai rea si pacatoasa persoana. Si pentru ca stiu ca merit toate astea. Nici eu nu as fi aprobat un astfel de comportament...daca ar fi fost vorba despre altcineva. Dar din interior lucrurile se vad foarte diferit si, dupa ce am trait experienta asta, sunt sigura ca nu voi mai judeca pe nimeni.
Nu sunt cu fundul in doua luntrii...Am vorbit cu sotul meu si i-am spus ca trebuie sa divortam si ca vreau sa plec sa stau la mama o vreme...Stiu ca l-am ranit foarte tare numai spunandu-i asta...Cum sa-i spun si ca am pe altcineva? Imi pasa de suferinta lui; nu se pune problema ca vreau o haina de vreme rea.Cu sau fara italian, eu tot voi divorta.
Multumesc pentru faptele de viata povestite, pentru sfaturi, pentru critici...Si nu spuneti nicodata NICIODATA! Viata asta e atat de ciudata....
mariagi spune:
pacat,Monica.sa nu regreti mai tarziu decizia asta.iti doresc sa fii fericita cu sau fara italian si poate,sa ne mai povestesti cum iti este.
toate cele bune,
Maria
infofun spune:
Monica ai procedat foarte bine, discutand cu sotul. Astfel vei putea intelege mai bine ce se intampla in sufletul tau. Sper sa nu regreti decizia luata!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
sinzi_ana spune:
Monica daca nu il iubesti pe sotul tau, poate e mai bine ca ai luat decizia asta, nu era corect nici fata de tine nici fata de el sa traiti in minciuna.
Poate dupa un timp despartiti va veti da seama ca totusi vreti sa salvati casnicia sau ca va e mai bine unul fara altul.
Faptul ca te muti la mama ta s-ar putea sa iti faca bine, sa iti dai seama ce iti dorest de fapt de la viata.
Sper sa alegi ce e mai bine pentru tine si copilul tau.
Sinzi si David
Poze cu David la 19luni
Danelutza spune:
Monica tu ai cerut de fapt ajutorul, si chiar daca ai primit multe dusuri reci sper ca acestea te-au ajutat sa iei o decizie. Nu se stie, poate despartzirea temporara de sotzul tau va fi de fapt un pas pentru a ramine impreuna.
Si inca ceva, tu de fapt ai gresit doar cu gindul, deci... totul se poate repara.
iselin spune:
Monica:
``Daca dragoste nu e, nimic nu e.``
Petrarca
Hellena:
Cine n-a gresit macar o dat sa arunce piatra. Eu nu pot arunca.
``Viata e raspunsul la toate intrebarile``
iselin spune:
Cu oamenii cu care trebuie sa ma supraveghez cand vorbesc mai bine nu vorbesc. Ne salutam si ne dam informatii meteorologice.
Ileana Vulpescu - Arta conversatiei