Bebelusi de iulie-august 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

intrebare intrebatoare (de mult vreau sa intreb si uit)
puii vostri se freaca tare pe la nas cu manuta? a mea zici ca are mancarici pe fata asa face cateodata, mai exact noaptea cand ii este somn sau cand se trezeste!
raspundeti unei mame nelamurite !

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

http://community.webshots.com/user/niar1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna si de la noi!
Vad ca zilele astea copii se situeaza la extreme, cei ce dorm mult noaptea si cei ce dorm putin.
Stef a dormit ieri 2 ore dupa baie si apoi a stat treaz 2 ore (pana pe la 2), de la 2 la 3 iar somn si de la 3 pana la 5:30 a stat treaz, a marait in continuu, mai putin cand il alaptam (ca si-a cerut portia de vreo 3 ori), dar atunci dadea din mani si din picioare si ba dadea sanul afara, iar il apuca si tot asa. La 5:30 nu am mai rezistat si am adormit, cred ca la scurt timp si el cu suzeta in gura.
Ce sa ii fac sa nu mai pape putin si des, sa nu mai adoarma la san dupa cateva minute de supt si cand il pun in patut sa se trezeasca, sa stea cu ochii 30 min pe pereti si apoi iar sa vrea laptic? Voi cat ii lasati sa planga?

Si cireasa de pe tort a fost faptul ca azi mi-a facut diaree, a umplut 2 pampersi cand am vrut sa-l schimb, facea kk cu jet de a ajuns si pe mine. Temeperatura o avea 37,3. Cat trebuie sa fie temperatura in mod normal la bebei?

Irrinuca, am vazut pozele renisorului tau, mai, mai ce scumpel era. In legatura cu povestea nasterii, am scris-o in etape si asa s-a adunat ditamai romanul .

Monica, cred ca lucrai la poze, am intrat sa le vad cand am citit mesajul, dar nu era nik. Mai dau acum o fuga sa-ti vad buburuza.

tuturor bebeilor care au facut ieri (si nu numai) 2 sau 3 luni!

mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.babiesonline.com/babies/h/hanako/" target="_blank">web1 web2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii web3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Nicole: al meu e hipnotizat de tzatza. Cum se apropie de el, cum inchide ochii, suspina un pic, trage de doua ori si doarme dus, chiar daca abia s-a trezit.

Bunny: cred si e ca e mai bine cu avionul, desi noi ne gandeam sa mergem cu masina din Anglia pala in Romania!!!! E drept, noi am mai facut traseul asta de vreo 3 ori (Anglia - Romania si retur), dar fara bebe, ptr ca lui Bogdan ii e frica de avion. Prefera sa conduca 2000 km decat sa se urce 3 ore in avion. Ultima data am facut doar un stop de cateva ore la Viena. Pentru mine a fost mai criminal decat ptr el, am intzepenit de spate si de gat stand in fund si uitandu-ma dupa masini la depasire (avem volanul pe partea cealalta). Ala mic doarme in masina dus (alt somnifer), si chiar il mai pacalim cu carseatul si prin casa, cand e agitat. Dar nu vad cum as putea sa-i dau sa suga din mersul masinii, cred ca am ajunge in 10 zile acasa :-) De la Budapesta insa as risca, mi se pare chiar aproape, plus ca incarci masina cu ce vrei tu. Asta e problema mea: bagajele! De obicei car cu mine tot sifonierul.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Nu stiu ce am, parca m-a lovit strechea si nu nimeresc tastele. Scuze!

M-ati lamurit cu diversificarea bustean!
PAna una-alta eu am comandat in Romania Babydrink dn ala si ii mai bag cate unul inte mese. Nu prea se da in vant dupa el.

Mai puneti si voi poze recente, imi place sa ma uit si sa vad cat au crescut piticii.
Pupici,

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Monicule mama nu am mai ris de mult ca acum, citind "citatele"...super!!! vorba mamei Omida...cre' ca nu era vorba de copii.
Miha...care Alina soacra-sa????? nasi-sa maybe??? ori eu nu pricipesc nimic la ora asta?
anyway, felicitari pentru botez....ceva poze de la karaokele maraton n-aveti?
aici vine din nou vara....care se inghesuie la vizite? sunt 25 de grade, senin, fara vant....am fost pe malul marii dar n-am fauct poze ca sa nu va oftic si sa dati......stiti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Nicole si a mea se freaca cu manutele dar nu foarte des, mai mult se freaca cu nasul de umarul meu seara cand e foarte obosita, se freaca de zici ca-l rupe. Azi i-am pus manusa in mana dreapta ca-si mananca mana si-si suge degetul mare dar de placere nu de foame! Cu ocazia asta am constatat ca e dreptace nu stangace ca soru-sa. Azi a inceput sotul formalitatile sa-i faca asigurare la ING .

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput