Sus...in Scandinavia (10)
Raspunsuri - Pagina 18
Katarina spune:
Ce ma,narancea,ori ai fost jefuit la Braila? Daca stiam vara trecuta ca-ti umbli premergatorii p-acolo,poache te buzunaream si io oleaca la indispensabili
Katarina spune:
quote:
Originally posted by narancea
eeeeeeeeeeeee daca si cu parca........
Inima mea - e usoara,
Inima mea - parca zboara,
Inima mea -ar fi mai intreaga
Daca n-ai fii tu..tralalalala
Intr-o zi - am sa te arunc pana-n nori,sa cazi pe pamant si sa mori,
Intr-o zi - iadu-al tau va fi, doar daca te-or primi,
Intr-o zi - paduchii-or sa te sarute mii
De sarac ce vei fii,dupa ce te-oi jefui.. Tralalalaa
Ce zici naranceo,iti place mai mult varianta asta decat aia a lu' Holograf?
Katarina spune:
Mai femeeei,unde suntetzi? Vb la peretzi?Vreau si eu sa ma plang un picutz!
Azi fui la scoala,si cu cine credeti ca ma-ntalnii?ha? Cu min utbildningsledare, aia care se ocupa si de obtinerea locurilor de practica.Daca va aduceti aminte,am incercat si io o zi fac practica la o gradinita,da' n-a mers si cu asta basta Dar inca nu semnasem nici un contract,doar veni,vedi,inte vici..
So,ma ia madam asta la o discutie de separeu si-mi explica cum ca eu,prin refuzul meu de a continua practica,am periclitat situatia viitoarelor generatii de imigranti.Ca vezi Doamne, daca vreun alt imigrant spurcat ca mine va vori si el sa-si gaseasca practica,angajatorul isi va pierde increderea..Ca-i greu in ziua de azi cu locurile de practica,nu-i ca acum x-shpe ani si ca sunt vinovata daca alt coleg de-al meu nu va reusi din cauza mea
Si ca poate colegul ala,mai consecvent decat mine,a pierdut sansa sa invete mai bine suedeza,ca de,asta era scopul practicii
Mai fetili,mai uitam la ea ,imi venea sa-i inshurubez scurt un chicior in ,sa-i sara ficatu'ntre dintii mei.Bey,femeia asta n-a miscat un deget pt mine,io mi-am gasit singura locul asta de practica atunci cand raspunsul ei a fost ceva in genul.."completeaza si tu cererea asta,da' nu cred ca scoala are vreo sansa sa-ti gaseasca practica".
Ce aia mas..ma intereseaza pe mine de nepotii somalezi sau iranieni care-or manca c..t suedez spunand ca ii intereseaza sa invete limba si sa munceasca ?Pan' la urma io am ales ce-i mai bine pt mine,nu pt binele obstesc.
Da' in loc sa-i spun spalacitei de blonde tot ce ma rodea, ma uitam doar lung si-urat .Din cand in cand incercam ,defensiv, sa spui ceva sa nu se creada prea desteapta.Frustrata de-a binelea ca n-am vocabiuler luxos,m-am balbait si-am plecat rosie la fata,mai proasta decat am intrat.
Iete iarasi cum au picat romanasii de fraieri .
Adela99 spune:
quote:
mustiuc ziceati voi la braila, e ala in care suflii la saxofon
in bucuresti shtorbalau ii zicea la ala de bagat tigara .......
incepi si tu ca frantzuzoaica sa te faci ca nu mai stii limba noastra
si acum sa va spui dupa ce cuvant umblam io in sertarasele bine incuiate ale creierului meu (noroc cu al meu consort, care m-a scos din impas)- sipca ... si confundai porttigaretul cu tabachera
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Adela99quote:
mustiuc ziceati voi la braila, e ala in care suflii la saxofon
in bucuresti shtorbalau ii zicea la ala de bagat tigara .......
incepi si tu ca frantzuzoaica sa te faci ca nu mai stii limba noastra
si acum sa va spui dupa ce cuvant umblam io in sertarasele bine incuiate ale creierului meu (noroc cu al meu consort, care m-a scos din impas)- sipca ... si confundai porttigaretul cu tabachera
pen'ca din cauza ta i-am vrut rau' lu' baiatu' nostru,chiar acu'..inainte de botez...
Rayuela spune:
nu mai poooooooooooooooooot.Sinteti nebuni de legat,am ris rau de tot la povestea cu porttigaretu..iar istorie katerinutzei m-a cocoshat de ris!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie