hahaha,incep io capitolu?
Sa va povestesc ca am fost la cumparaturi,am gasit in afara Göteborgului o gramada de magazne de firma cu preturi derizorii..sa va spun ca am innebunit?
In fine,bine ca nu am avut prea multi bani la mine ca PRAF ii faceam!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
zambesti pe sub mustati maimuticå moderator????
(fain titlu ti-ai ales )
s-a lasat linistea la scandinavi?? ati plecat cu catel si purcel la soare?? bucurati-va de el cat mai e ..
Ma, da' ce harniceala pe capul vostru!!! :-)) Io mi-am luat inima-n dinti si-am trecut azi granita la nemti 200 de metri mai incolo. ia ghiciti pentru ce???
Katarino, rapizi astia cu posta intre vecini!!! Ca am pus-o acu' doua zile numai!!! Da-i-o mama lui Radu, daca are nevoie si tu esti over (te mai plingi ca nu stii suedeza, aii!!!)
pozulici
lilanda, katarina ...multumesc pentru material ... la al meu o sa-i prinda bine (ca el sta mai prost cu limbile mai precis cu suedeza
lilanda, in sfarsit ai venit si tu cu o ghicitoare ceva mai usuoara - sa fie oare vorba de ?
Asta e Adeluto!!!
Sa-i fie cu folos lui Radu cartea si sa-l ajuti, auziiii?? Ca doar asa invata suedeza!!! Io cind m-apuc sa bilbii ceva in daneza, evident ca Niels nu-ntelege absolut nimic (oare de ce??) si iar o dam pe engleza...abia astept sa merg la scoala!! Da' chiar asa, Radu nu merge la cursuri??
pozulici
lilanda... http://www.speakdanish.dk/html/romanian/intro2.htm
ai aici un curs de daneza in caz ca te intereseaza si nu-l ai deja...
e f folositor si are si pronuntie..