Copilasii din 2002 (03)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Adriana bine ai venit la poveshti cu copii din 2002, acuma eshti si tu trecuta pe lista.

RELY27 bine ai venit la poveshti cu copii din 2002, acuma eshti si tu trecuta pe lista.

Adina bine ai venit la poveshti cu copii din 2002, acuma eshti si tu trecuta pe lista.

Ania Elena--- 10.10.2002 La Mulzi Ani Ania, sa fi sanatoasa, fericita si sa ai o viatz aplina de bucuri si impliniri.

Nicolas--- 12.10.2002 La Multzi Ani Nicolas, sa creshti mare, sanatos si sa ai o viatza plina de impliniri si bucuri.

Diana-Maria & Amalia-Ioana---16.10.2002 La Multzi ani Diana & Amalia, sa fitzi fericite, sanatoase si sa avetzi o viatza plina de bucuri si impliniri.

Costin--- 19.10.2002 LA Multzi ani Costin, sa creshti mare, sanatos si sa ai o viatza plina de impliniri si bucuri.

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Micorint, felicitari pt sarcina... sa dea domnu sa fie un bb sanatos si daca se poate si fetitza. Sarcina ushoara si multa fericire.

Karina felicitari ca atzi scapat de pampers...

Marina multzumesc mult de poezie.

PS: Daca mai shtitzi si alte poezi scrietzi aici sa le copiez si eu sa il invatz pe flacau, cand io veni vremea.

khristin baiatul prietenei mele are 4 ani in decembrie. Si sa itzi spun sincera am sa aplic acceashi metota ca ea, cand bb meu va vorbi, nu scapa el de mine, cum altzi vb si ro si eng el de ce nu ar putea... DAR sa inceapa o data sa vorbeasca

Cici multzumesc mult , esti o dulce.. eu fac ce pot sa tzin lista la zi, si sa nu uit pe nimeni sa ii urez la multzi ani si o zi buna. Acuma de ceva timp nu am mai sc pt ca am ceva probleme cu PC, plin de virusi si Spy .. :((

irina_ina2000 norocul meu este ca Julian este cuminte, sta si se joaca in birou langa mine si eu pot butona, iar cand doarme el deamiza iara butoez, si mai fac si o papalica , o curatzenie, dar daca ar fi sa lucrez la o firma ceva.. nu ashi mai apuca nici vase sa spal :((.

ionelaroxana ma distrat povestea cu musafiri tai...

Acuma sa imi laud si eu fecioru... shtie tot alfabetul dar in engleza, dar nu sa itzi zica, doar sa itzi arate literele cand il intrebi, si sa itzi arate un obiect cu litera respectiva, nu este meritul meu, a invatzat singur de la un joc. Stie si culorile, cifrele pana la 20, obiecte geometrice, animale si pasari, tot numai sa tzi le arate cu degetul.. de vb nu vrea sa zica mai nimic... dar gata nu ma mai strezez.. cand are el chef de vb o sa vb, stiu ca mut nu este, prost nu este .. poate puturos la vorba, sau derutat din cauza ca vb cu el doua limbi.

In rest este bine, sanatos... multzmesc lui dumnezeu.

O zi buna si multa sanatate la toata lumea.

PS: Avem si noi cateva poze noi, daca vretzi sa le vedetzi mergetzi in albumul nostru "JULIAN LEONARDO LEARDINI 0 - 24 luni" si pozele sunt cele numite "OCT 17, 2004" .. sorry ca nu mai am timp sa va dau si link-ul sa le gasitzi mai ushor.

Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Emma ne-a invatzat numele!!!

eu sunt maila
papa e dannnnn
ea e emma stecu (asa au invatzat-o la gradi, pocire frantzuzeasca a numelui de familie)
sor-sa e: KiKi mic
bunica e litzia

noi ne distram de minune !!!

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Intram si noi in club
Mirabella - David 15 aug. 2002

MiraK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Costin, la multi ani ! Manuc, felicitari, sa va incante mereu !
Gabbriela, faine poze ! Ce mandru-i Julian printre animale ! Tare le mai plac animalele la .

Mirabela si David, bine ati venit ! Poftiti la povestit despre voi !

Cristina spune ca o cheama, Nina-Tina Put(Tepuc).
mami=Nina
tati=Chisti
unchiul Cori=Coii
buni=buni

Sanatate si numai bine !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/174158396ZTWAoG/1
Iacata link-ul cu pozele noi pt cei care nu au reushit sa le vada... mi-am facut ceva timp si am reushit sa dau de el (adevarul este ca PC meu este varza si merge fff greu , dar totushi vizionare placuta). Pozele noi sunt cele numite Oct 17, 2004.
miraklucker bine ai venit, o sa te trec si pe tine pe lista astazi.. o zi buna si sanatate.
Anina_n lasa nu itzi fi rushine ca zice Coii in loc DE CORI, ea nu shtie ca nu este bine, o sa ii treaca.. sau tu crezi ca tu ziceai mai bine cand ai inceput sa vb?
Olo bine si asha cu numele, al meu zice ca el este nene=Julian, iar eu sunt Aby=nu shiut daca de la Gaby (Gaby nu imi zic decat prieteni si nu prea aude el acel nume) sau de la Iubi, iar tascu este TATA.

Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Si printesa noastra face multe prostioare...Ultima este ca stie sa aprinda chibritul si apoi sufla sa-l stinga, am zis ca-mi sta inima nu alta..In rest, numaram pana la 10 , stim ( cu aprozimatie) doua poiezioare scurte...ne place sa coloram si de fapt sa mazgalim tot ce se poate..si ne place la copii si la leagane...

Va pupacim
Lili si Andreea Diana ( 15 aprilie 2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Mai revenim si noi cu noutati.Alexandru noua ne spune cam asa : eu sunt Mama iar Tata este Sandu sau invers Sandu e Tata( de fapt pe el il striga numai Sandu).Daca il corectez si ii spun uite striga-l tata el imi spune Tata e Sandu si nu am sorti de izbanda.In plus in sfarsit are si la noi calul 4 picioare deoarece pana acum avea doar 2.In sfarsit spune are 2 picioare in fata si 2 picioare in spate si 2 cu 2 fac patru.Greu a fost dar am reusit in sfasit.De numarat nu vrea decat cam asa 1,2,3,...6,9 dar stie sa iti arate toate cifrele peste tot pe unde le vede.In schimb spune deja vreo 5 poezii din care preferetele lui sunt 2 cu maimuta.Iar evenimentul cel mai mare pentru noi este ca ieri la cresa a mancat aproape tot singur.E o bucurie mai amre decat pampersul la care nu a renuntat decat acasa pentru ca la copii nu vrea sa stea pe olita dar cine mai stie ce va mai fi.
Numai bine la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Venim si noi cu noutati! BRIANA este bolnava are pneumonie virala ac.,sunt in cc.medical, ieri ne pregateam de naniea topaia, a alunecat si a dat cu capul de calorifer, direct in mijlocul fruntii! Am incremenit si eu si sotul meu, eram amandoi langa ea, si am fugit la urgente.In final ne-am ales cu o cusatura de 2 fire (va ramane semn?) DAR a fost groaznic, mi-am tinut copilul sa nu mai urle in timp ce doctorul o curata si o cosea, Sotul era galben iar asistenta ia spus sa iasa afara, iar Briana URLA ca "nu-mi place l adoctol , hai acasa!" Dar nu s-a linistit , stie ca are pansament in frunte pt.ca are buba dar "topaie "si fuge in continuare. De pneumonie ce stiti? Ne-a dat augmentin, febra nu mai are dar vineri am plecat din timpul serv. pt. ca avea febra 39.6 si urla.
Va pupam si va dorim SANATATE
Gabi si BRIANA

Mergi la inceput

cgabriela, sanatate la micutz ata si sa se faca bine cat mai repede.. din pacate eu nu shtiu nimic de ce mediamente se da acolo la voi.. si nici aici ca la meu pitic nu a fost bolnav (decat ceva minor ...).
Cu semnul din frunte este posibil sa ii ramana cev aliniutza mica si subtzire, eu am o cicatrece deasupra de ochil drept, aproape nu o mai vezi, dar daca shti de ea si te uitzi atent o vezi.
Oricum o zi buna si multa sanatate.

Gabbriela & Julian

Mergi la inceput