Copilasii din 2002 (03)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

George--- 28.10.2002 LA Multzi Ani, sa creshtimare, sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si de impliniri.

Tudor--- 31.10.2002 LA Multzi Ani, sa creshtimare, sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si de impliniri.

Noiembrie

Ana Carina--- 04.11.2002 LA Multzi Ani, sa creshti mare, sanatoasa si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.

Ysraa--- 04.11.2002 LA Multzi Ani, sa creshti mare, sanatoasa si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.

Edward--- 05.11.2002 LA Multzi Ani, sa creshtimare, sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si de impliniri.

Ann Marie--- 07.11.2002 LA Multzi Ani, sa creshti mare, sanatoasa si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.

Felicitari tuturor parintzilor tp micutzi voshtiri, sa fitzi cu totzi fericitzi si sa va bucuratzi de mititei voshtri.

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

cgabriela multa sanatate micutzei tale, si sa se faca sanatoasa cat mai repede.
Sabina.... incearca capacul special pt WC, poate ca asha o convingi sa faca kk acolo... in rest multa sanatate si la micutza ta.
Samurai-lady eu m-am gandit sa ii iau la al meu picitc de ziua lui (car ese apropie) un joc educativ cu bateri , lumini, sunete, cuvinte si alfabetul si chiar povesti... sunt pt anishori lor 2 - 3 ani.. si sunt ff bune, al meu flacau de la ash ajocuriu a invatza ff multe lucruri.. si plus ca ii si place asha gen de jocuri. Sau un pazzel cu piese de lemn mari si rezistente... iara ff educative si bine privite de copilasi si mamici pe aici.
Daiana02 bine ai venit la poveshti cu copilashi din 2002, eshti si tu trecuta pe lsita.. acuma incepe cu povestirile.
nadina ce simpatica est edin ce povesteshti micutz ata, sa itzi traiasca

Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Fetelor,
ndreiuta noastra imi da batai ( la propriu) de cap....ieri mama mea a zis ca nu o mai lasa sa se balaceasca in chiuveta ca raceste sipuiu ..... jap ...ii dadu una peste ceafa .Aseara nu ia placut ca nu o lasam sa mazgaleasca usa cu pixu si.. iar.. pac.. cu pixul de pamant... sau de multe ori cand nu-i convine ridica mana in semn de protesc.. Ce ar trebuii sa fac.. Voi ati patit asa ceva?
In rest.. stie vreo 2 - 3 poiezioare, mananca bine, numara pana la 10, stie zilele saptamanii, si vrea la " gladinita"..
Va pupacim..
Lili si Andreea Diana ( 15.04.2002 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

GABBRIELA - LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!
si multumiri pentru ca mentii viu subiectul!

LA MULTI ANI SI CELORLATE GABRIELE SI SA VA TRAIASCA PUII!!!!

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

GABBRIELA - LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!
si multumiri pentru ca mentii viu subiectul!

LA MULTI ANI SI CELORLALTE GABRIELE SI SA VA TRAIASCA PUII!!!!

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

La multi ani!!!

tuturor care astazi sarbatoresc cu ocazia zilei numelui, fie mamici , tatici sau copilasi.Sa fie toti bucurosi si sa petreca cat mai frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxy Trixy spune:

Buna ziua!
Va rog sa ma primiti si pe mine in clubul vostru!
Am si eu o comoara de fetita pe care o cheama Bianca si e nascuta in data de 13 septembrie 2002.
Multumesc!!!

http://community.webshots.com/user/roxytrixy
Roxana & Bianca micuta

Mergi la inceput

Cici multzumesc de urari.
Lili eu cu al meu procedez asha: Daca incearca sa dea in mine, ii prind mana si ii zic nu, daca face crize si isteri il duc in camera lui, sau intr-un loc mai retras si ii dau timp de linistire (pt fiecare an cate un minut, cum el face 2 ani curand ii dau deja 2 minute, efectiv il ignor si nu are voie sa faca nimic in alea 2 minute decat sa stea acolo). Dupaia incep si ii explic ce a gresit si ce trebuia sa faca defapt. Alte mamici efectiv ignora gestul copilului, unde ajung cu asta habar nu am, dar metoda mea itzi spun ca da roade, Julian nu mai incearca sa dea in mine si cand ii zic ai grija ca orice fapta are si consecintze lasa tot si se duce la el in camera si se joaca cuminte, sau vine si imi face draga draga.
Roxy_Trxy bine ai venit la poveshti cu copii din 2002, acuma eshti trecuta si tu pe lista deci ashteptam multe multe poveshti si ispravi deale lui Bianca.

Alex--- 10.11.2002 La Multzi Ani , sa creshti mare si sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri

Dorian--- 11.11.2002 La Multzi Ani , sa creshti mare si sanatos si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri

Sonia--- 11.11.2002 La Multzi Ani, sa creshti mare, sanatoasa si sa ai o viatza plina de bucuri si impliniri.

Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Ianuarie
03.01.2002--- Victor--- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=357 " target="_blank">rosa(www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=rosa" target="_blank">web)
05.01.2002--- Ilinca--- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=62" target="_blank">Raluca(www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Raluca" target="_blank">web)
10.01.2002--- Nina-Cristina--- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2267 " target="_blank">Anina_n(www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea-nashterii) (www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina " target="_blank">web1, web2)
10.01.2002--- Michelle Eveline www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=1827 " target="_blank">karol
12.01.2002--- Emma--- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=121" target="_blank">oLo(www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19303" target="_blank">Povestea-nasterii)(www.geocities.com/mihaelastaicu/emma.html" target="_blank">web1, web2)
21.01.2002--- Andrei Sebastian--- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=1153" target="_blank">loredanap(www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=loredanap" target="_blank">web1, www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=1153&cid=1303" target="_blank">web2, www.babiesonline.com/babies/s/sebipac" target="_blank">web3)
24.01.2002--- Mara Cristiana--- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=1029" target="_blank">geliza(www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=geliza" target="_blank">web)

Datziva cu parerea mamicidin 2002, care stil de lista va place mai tare, cel de la inceputul subiectului sau aceasta mica mostra?

Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Draga Gabbriela mamica mamicilor din 2002, mie mi se pare mai frumoasa lista asta noua care o propui. E mai usor de urmarit, de citit si arata si mai bine.

La multi ani tuturor sarbatoritilor si bine au venit noii bebei din 2002 cu mamici cu tot

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput