Vreau ALBUM!
M-am tot invartit pe aici sa imi pot face si eu un album si nu-i dau de capat.Cum trebuie sa procedez?Help!
Raspunsuri
thalia spune:
In stanga ta vezi pe fond albastru cateva categorii . Intri la ALBUM FOTO . Acolo este indicatia EDITEZ PROPRIUL ALBUM s-i dai drumul!
e usorrrrrrr.
Veve spune:
Nicole,conturile de album se dau la sfarsitul lunii in care te-ai inscris;pt.tine,septembrie!Acusica o sa-l ai si tu!
Irina,veve & croko
rachel owen spune:
Si ce dimensiuni trebuie sa aiba pozele?
Multumesc!
Rici 20 sapt. si "minunea lumii" din burtica
Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”
vanessa ionescu spune:
legat de acest subiect tot am mai intrebat eu, dar la alt subiect si nu mi s-a raspuns. vreau si eu un album si sa-mi explice cineva daca se poate cum sa pun poze in el. o alta problema pe care o am este ca pozele mele nu sunt in calculator. am scaner daca poate ajuta la ceva.
icv
vanessa ionescu spune:
thalia - ti-am urmat instructiunile dar nu stiu cum sa pun pozele in album. repet, eu pot sa scanez pozele, nu le am in calculator. Multumesc
icv
Veve spune:
quote:
Originally posted by flori76
Si daca vreau sa sterg poza si sa pun alta cum fac??Ca nu-mi place ce am ales
Album foto/editeaza albumul tau,intri pe poza pe care vrei s-o stergi,bifezi "sterge fisierul" si apesi "submit query".Cam atat!
Irina,veve & croko
Veve spune:
Vanessa,in primul rand trebuie sa scanezi pozele si sa le salvezi in pc-ul tau.Nu stiu ce fel de scanner ai ca sa-ti explic detaliat.In principiu scanezi si acolo unde-ti deschide fereastra cu imaginea scanata ai optiune de "save as" si o salvezi undeva de unde sa stii s-o iei cand ai nevoie.
Ca sa pui poze intri in stanga pe "album foto"/editeaza albumul tau/pune poza pe server/"browse" din pc-ul tau fotografia pe care vrei s-o pui (sa fie mai mica de 95k!!!)/trimite.Poti pune 20 de fotografii repetand operatiunea pt.fiecare dintre ele.
Daca mai ai nevoie de alte explicatii,mai incercam...
Succes!
Irina,veve & croko