Mamici din Constanta (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Constanta_2004 spune:

Lume, lume,

A venit pe lume voinicul Andreas!!!

Felicitari mamica Marlen_B!
Mamica e bine, a suportat eroic nasterea naturala, fara epidurala!
Andreas s-a nascut cu greutatea de 3.3 kg, pe 05.10.2004, ora 13:20.

Felicitari parintilor!
Georgeta

PS: Daca vreti sa o vizitati, o gasiti in Spitalul Judetean Constanta, la etajul 6, camera 6403.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Liniste si pace in Cta! Ati iesit toate la plimbare? Numai eu si Sofi suntem inca in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Acum am venit si noi de la plimbare si David a adormit pe drum...pt ca mami a avut chef de plimbari mai lungi...
Felicitari Marlen pentru bebe!!!! Sper sa apucam sa il vedem si noi!
Bine ai venit Fiquelle, ti-am vazut si fetita, e dulcica, mai pune poze! Cat are acum?

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Hei, eu sunt aici si ma cate noutati aduce voi!
Imediat ma adun si va scriu mai mult!

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

SANZI ANA, ce baiat mare ai, pe langa mata mea, care maine face 8 saptamani, dar desi e mica, e smechera tare, face din mami si din tati ce vrea ea!
Cristina, nu imi spune mie, ce emotii am avut cand am vazut pozele tale si mi-am dat seama cine era Crixia! Sa stii ca fetele noastre seamana, mai ales in pozele cand Alexia era micuta, parca e Sofi.

Mergi la inceput

Sanziana, vorba Roxanei, cred ca o sa te legi la cap de atatea dureri! Nu-i usor cu copii, dar e placerea ta! Ce zice David cand te intorci de la gradi, te intreaba ceva?

Roxana, nun e mai spui si noua o reteta, ceva de bagat la “ghiozdan”?

Cornelia, sper ca si suspiciunile astea sa nu se adevereasca, ca sa poti duce linistita sarcina mult-dorita. Tare draguta trebuie sa fie Maria cand vorbeste in somn!

Lizuca, daca te hotarasti sa o duci la cresa, eu zic ca e bine sa-i faci vaccinul. Din cate spui Alisia doreste la cresa, asta e un lucru bun, si totodata colectivitatea este benefica, chiar daca sunt si unele riscuri. Du fata sa se joace cu “upii”!

Galarina, ce bine ca ne scrii iarasi! Sa-ti traiasca Stefan, sa va lumineze casa si sufletele! Spune-ne ce papa bb, tzatza sau biberon? Adormitul in brate l-am facut si noi, iar mai tarziu cand imi rupea spatele am recurs la leganat pe picioare, de care nu mai scapam. Daca poti fereste-te de leganat, obisnuieste-l in patut, acum cand e micut, ca mai tarziu te vei chinui.

Georgeta, scumpa esti la vedere, aici pe la noi! Dar te scuzam pentru vestea ce o asteptam!

Marlen, ti-ai descoperit comoara! Acum este a ta! De cand asteptai momentul!
Multa, multa sanatate iti doresc! Sa vina lapte pentru bb, iar tu sa te odihnesti! Astept sa revii acasa si poate vei avea ceva timp sa ne scrii. Sa traiesti Andreas! Si mai, si tati, si toti cei ce te vor cunoaste!

Special am lasat mesajul catre Figuelle la sfarsit.
O mare surpriza! Esti binevenita printer noi! Sa-ti traiasca printesa! E tare frumoasa, dar are si cu cine semana! Ce face Sofi? E cumintica? Papa tzatza? Te ajuta cineva?

Mergi la inceput

Eu zic sa continuam aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33299
ca vom mai scrie, caci avem multe motive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Ola-la!
Marlen, mamicuta fericita, bine ai venit in randurile noastre de mamica responsabila!
sa traiesti, Andreas! Sa fi sanatos, frumos, cuminte si sa-ti bucuri toata viata parintii, ca in clipa in care ai venit pe lume!
Galarina, aceleasi urari si pt. tine, le-am transmis la timpul potrivit si pupici multi pe obrajori lui Stefan cel cumintel!
Madalina, bine ai venit printre noi! Hai sa facem gasca mare ca la intalniri nu prea ne-adunam multe....Sa-ti traiasca papusica,ca-i o scumpa!
Cornelia-Doamne-ajuta sa fie bine!
Lizuca- la ce cresa vrei s-o dai? Cea de langa spitalul mare(Tomis 2 ) este renumita! Alisiei!
Roxi, multumesc si de asemenea de la Anduta si Bibi pt.Patrick-fortzosul!
Julici, nu mai spui nica"? Cum e la serv.?
Celelalte fete....unde mai sunteti?
Caty- ce mai face Dinu?
Cali-ai nascut si nu spui nimic????? Ca dpn era15-20 sept,!
Larular, asa absorbiti sunteti cu renovarile ? ati terminat? Cum a iesit?
Oana, esti prin tari straine de nu mai poti intra???Ce-i cu tine? Laura, tu tineai legatura cu Oana, sti ceva de ea? Iar tu nu mai zici nimic? Ce face Vladut?
Hai, ca am strigat putin catalogul, dar se trage chilul la greu!
Eu maine in jur de 9-10 ajung in spital si trec pe la Marlen.Mai poate cineva la ora asta?

Pupici pe mai tarziu.

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

OOPS! PA la ...http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33303-mamici din Constanta 17

Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...albumul fam.Bugy

Mergi la inceput

eu am deschis 17 aici:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33299

am pus si listuta, astept modificari

Mergi la inceput