FIV 18
Raspunsuri - Pagina 11
flavia ramona spune:
buna fetele...
voi sunteti experte dupa cate vad in asa ceva...
am de asteptat 72 de zile pana a vedea daca se recomanda FIV sau ICSI, dar din cate am reusit sa citesc am inteles ca se poate si FIV +ICSI ????, sau nu am inteles eu bine.
daca voi ati facut spuneti-mi si mie ce presupune una si ce presupune cealalta. eu inca sunt in aer si incerc sa ma documentez.
eu nu am facut decat eco intravag si mi s-a spus ca e ok, dar sotul meu are oligoastenozoospermie, daca am citit bine de pe analize scrisul doctorului(asta la a doua spermograma-la TIMISOARA.
am citit ca trebuie facute o groaza de analize si as vrea sa stiu de la voi ce fel de analize ca sa fiu pregatita, sa stiu despre ce e vorba.
tia mi-a spus sa-i scriu un PM la ilie dar pana acum nu am primit un raspuns.
poate ma ajutati voi.
va pup.
PS: please lamuriti-ma
flavia
teodoran spune:
medicamentele (gonal+diphereline+pregnyl)+analizele=m-au costat aprox. 1.100 euro. M-a costat asa mult din cauza ca am GONAl, poate tie iti da alt medicament mai ieftin.Mi emi-a dat 30 fiole, ca a zis ca in prinicpiu fac 3 fiole/injectie, din cauza ca sunt mai tinerica si pot face hiperstimulare...
Flavia, FIV faci oricum, acum e devazut daca dupa FIV ai nevoie de iCSI, asta daca spermatoz. nu sunt "viteji".
Kariris spune:
quote:
Originally posted by teodoran
fiv costa 1900 si in plus mai costa (daca e nevoie) icsi 500 ero.
Buna, Teodoran,
pretul asta unde este? la el mai adaugam si medicamentele, care pot fi 1000 euro, nu? la a cata incercare esti tu?
teodoran spune:
Nu m-ai inteles bine...in cazul meu costurile au fost urmatoarele:
FIV: 1900 e
medicamante+analize: 1100 e
la acestea se mai adauga 500 e pentru ICSI (daca este cazul).
Eu sunt la prima incercare de FIV (sper si ultima) dupa 4 ani de incercari intense.
Kariris spune:
Gata Teodoran, mi-a picat fisa! Sunt preturile de la Medsana.
Tu ai mai incercat?
Mie mi-a fost recomandata Laura Dracea- Giulesti dar nu pot fetele sa-mi dea relatii despre ea; majoritatea se duc la medsana; poate ca in final asa voi face si eu; dar mi-e frica, ca daca abia acum incerc sa-l contactez pe Ancar, ma programeaza doar la anul! Iar eu vreau anul acesta!
Kariris spune:
quote:
Originally posted by teodoran
Nu m-ai inteles bine...in cazul meu costurile au fost urmatoarele:
FIV: 1900 e
medicamante+analize: 1100 e
la acestea se mai adauga 500 e pentru ICSI (daca este cazul).
Eu sunt la prima incercare de FIV (sper si ultima) dupa 4 ani de incercari intense.
ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL SA REUSESTI, CUM DE ALTFEL VA DORESC LA TOATE! MULTUMESC.
MURA spune:
Flavia, se poate face FIV sau FIV + ICSI.
Daca spermatozoizii sunt viteji se face FIV daca nu nenea doctorul injecteaza spermatozoizii direct in outzele tale si apoi le transfera in uterul tau.
Kariris spune:
Da... n-au intrat zilele in sac... dar mi-a intrat mie un morcovel... undeva... ptr. ca luna viitoare implinesc 35 de ani!