Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

ela2001, le-am luat de la o consignatie in care se gaseau de toate. ideea am luat-o de la niste verisoare din bucuresti care si-au lipit pe tavan stelute si seara lumineaza fff frumos. ele le-au cumparat din moll stelutele, dar am auzit ca sunt cam scumpe, pe cand aici, in pitesti, sunt mult mai ieftine. am vazut ca aveau acum si ratuste fosforescente.

olga 30 ani si bebe 31 saptamani

Mergi la inceput

ela2001, le-am luat de la o consignatie in care se gaseau de toate. ideea am luat-o de la niste verisoare din bucuresti care si-au lipit pe tavan stelute si seara lumineaza fff frumos. ele le-au cumparat din moll stelutele, dar am auzit ca sunt cam scumpe, pe cand aici, in pitesti, sunt mult mai ieftine. am vazut ca aveau acum si ratuste fosforescente.

olga 30 ani si bebe 31 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

DANA,BOBITZA merci mult,inseamna ca de acum imi cam vine sorocul!

ELA si eu transpir fff mult mai ales in timpul noptii.eu credeam ca e din cauza climei de aici dar se pare ca nu-i asa.noaptea dorm cu aerul conditionat deschis si ma trezesc uda leoarca.cu mersul pe jos e cam greu,obosesc fff repede,uterul ma inteapa undeva in partea stanga jos(cred ca sunt ligamentele) si parca-l simt pe bebe fff aproape de "iesire".in schimb am o pofta de mancare de numa-numa,si in plus mi-au disparut arsurile.s-o fi lasat stomacul o data cu burtica?

ah si inca ceva mi s-a facut un chef nebun de ceea ce nu prea am avut eu sarcina asta.

octy 35 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

apropo de , ...sambata inainte sa plec la nunta am tras 2 numere la... cu sotu si unul duminica! cel mai mult mi-a placut duminica, am lenevit toata ziua in pat si m-am bucurat de prezenta si atentia sotului.

olga 30 ani si bebe 31 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Bits si eu am o pota de mincare ceva de speriat. Eu n-am avut arsuri pina acum. Intr-o sapt. am luat 2kg. Am ajuns la 69kg de la 55,5kg.
Si eu obosesc f repede si incepe sa ma doara burta.

Olga vad ca esti in forma de zile mari.

Ela2001 - 36 saptamini de la UM
Maternitatea Bucur- Dr. Nicolae Crisan

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Bits, Ela.... adevarul e incepeti sa fiti cam pe ultima 100 m...
Bits, e clar ca uterul coborand a lasat stomacul putin mai "liber"... asa ca pofta de mancare revineee...
Interesant este ca multe gravidutze spun ca in ultimele saptamani au mai slabit cu ca. 1-3 kg...
Nu prea stiu eu care e ratiunea..

Dana - sapt.32
DPN 27 Nov.

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
La mine aceaa durere de "pitpalac" nu dispare deloc, plus umflatul picioarelor imediat cum ma trezesc iar mainile mai ales noaptea ma dor. Dimineata de dezmortesc probabil.
Acuma vrea sa va mai intreb ceva: mie mi-au curs sanii inca de prin saptamana 29 iar acuma vad ca nu mai curg. E normal sau a mai patit cineva la fel? eu vreau ca bebelina sa aiba laptic de la mamica ei.
Ce va invidiez fetelor ca mai puteti dansa si. multe lucruri puteti face!!!!
Eu seara ma misc de parca as avea 80 de ani iar noaptea cand trebuie sa ma duc la baie nici daca mi-ar da cineva un sut in fund cred ca nu as reusi sa ma misc mai repede..
Cam atata, inca e dimineata si deabia ne-am dezmortit, o saptamana buna la toate va urez si pupici multi.

Elena, 34sapt, DPN-5nov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Buna ziua.

Eu am fost la ecograf si m-am linistit. Colul este inchis si se pare ca durerile ar fi din cauza ca este capul Catalinei chiar jos, pe col. Mi-a recomandat repaus, logic. Si greutatea ar fi cam 2,57, deci este bine.

Asa ca ma pun in canapea si-mi pun un film...

Va pup

Carmen DPN 31 octombrie

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Da, da Olga si eu observ ca esti in mare forma.... chef de dans, chef de ...

Apropos de "baba" de 30 de ani... nu ma simt nici eu baba, doar ca observ cu regret trecerea anilor care nu se mai intorc. Uneori cred ca mai mult mi-ar placea sa stea timpul in loc, din cand in cand...
Si cand colo, mai ales dupa nasterea fetitzei mele, cred ca o sa zboareee...

Remarcasem ca Gandecelu si Roxy care au 27, 28 ani se plangeau ca-s babe...de aceea ma gandeam: eu ce sa zic la 30 ani daca ele sunt "babe" de 27 de ani??

Dana - sapt.32
DPN 27 Nov.

http://community.webshots.com/user/zonzo101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Si eu am inceput sa simt ca merg ca o rata,ma legan asa…de la stanga la dreapta cand merg…plus ca simt burta ca e din ce in ce mai grea.Pana acum n-am prea simtit asta.

Sa zic saru’mana ca pana acum nu prea am avut parte de durerile pe care le descrieti voi : la fund,la pitpalac,etc….ma mai doare doar burta jos,cand stau in picioare,cand merg pe jos sau cand ma ridic brusc de pe scaun.

Try,inseamna ca n-am inteles nimic din ce zicea Gandacelu’….[J]

In alta ordine de idei,sunt perfect de acord cu tine ca nu trebuie sa-l tinem pe bebe sub un glob de sticla,de teama sa nu intre in contact cu nici un microb.Eu cred ca trebuie sa traiasca normal,in mediul in care traim si noi,parintii.Cunosc niste parinti care fierb totul pt bebe(si apa pt baie si uleiul cu care-l ung dupa baie),nu-l lasa sa puna mana pe nimic,totul in jurul copilului e steril,sters de 10 ori pe zi cu spirt,cu alcool….

Roserb,imi spui si mie unde e mai exact magazinul ala cu chiloti de baba si alte alea?Inteleg ca stai prin Drumul Taberei,pe care-l cunosc tres bien.

Jasmine
31 saptamani

Mergi la inceput