Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
bits spune:
CARMEN din cate vad eu tu prezinti simptome de nastere,dar sa speram ca nu e asa si ca bebelina va mai sta putin la caldurica sa se faca mare
,oricum daca tu simti ca ceva pare sa nu fie in regula pune mana pe telefon fara nici o rusine si suna-ti doctorul!m-am uitat si eu pe pozele tale si vroiam sa-ti atrag atentia asupra jucariei aleia care atarna deasupra patutului,e prea aproape si am inteles ca poate dezvolta strabism.ochii micutilor inca nu pot focaliza distanta si au tendinta sa se uite crucis la obiectele apropiate ochilor.
octy 35 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
monica-elizabet spune:
carmen subscriu la ce zice bits cu jucaria si mie dr mi-a zis exact acelasi lucru...orice jucarie de la patut sau langa patut trebuie montata in asa fel incat copilul sa priveasca drept si destul de departe de ochisorii lui....cum te mai simti?
felis, nu le-ai facut alora si un spagat pe-acolo pe la nunta sa-i lasi cracanati hi hi....
bits, tu cum mai stai cu kg ca stiu ca acum cateva saptamni intrasei la regim?
va pupici, cred ca ies un pic cu alex pe-afara desi nu am nici un chef...azi la pranz am fost afara dar el nu se satura nici daca sta toata ziulica in parc...mai vorbim mai tarziu...pa pa
monica
camys_2000 spune:
Buna seara.
L-am sunat pe medic si mi-a zis sa trec pe injectii Scobutil si papaverina, ca se pare ca pastilele nu sunt destul de puternice. Azi inca am luat pastile si maine daca e la fel, incep injectiile.
Cu jucaria de la patutz: Catalina va fi asezata cu capul in partea cealalta a patutzului, deci destul de departe de jucarie. O sa ma mai documentez.
Carmen
DPN 31 octombrie
http://community.webshots.com/user/camys_2000
FELIS spune:

Revin dupa inca o tura de somn, dar se pare ca oboseala abia acum m-a ajuns.
BITS sa stii ca intr-adevar m-am distrat si psihic ma simt f. bine. De fapt cred ca mai degraba sunt mandra de mine ca am facut fata la acest tur de fortza.
MONICA ... daca n-ash fi terminat cu bine "meniaido" cred ca as fi ajuns fara voie intr-un "shpagat"!!!!....
Oricum sa stii ca am suferit ca nu am putut dansa (cat am dansat pt mine a fost ca si cum n-as fi facut-o ...). Numai gandul la puiul meu din burtica care m-ai trebuie sa stea acolo unde-i e locul m-a potolit.
CARMEN sa stii ca subscriu la ce a zis BITS. Si eu cand am citit de cum te simti si vazand ce DPN ai m-am gandit ca ar cam semana cu niste simtome de nastere... dar am zis ca e mai bine sa tac sa nu te panichez. Ai grija de tine...
ROSEB, FULGULETZ, IONELA-ROXANA, MONICA... fetele care mai aveti deja copilasi... Am inceput sa am niste ganduri ciudate... Am cam inceput sa intru in panica ca nu ma voi descurca in postura de mama. Daca nu voi avea destula rabdare? Daca nu voi sti cum sa-l educ? ... Am cam intrat in ultima saptamana in contact cu persoane cu copii de un an si ceva care se purtau ceva de genul: tot ce prindeau in mana dadeau de pamant (telecomanda etc) care se transformau evident in mici bucatele, cu manifestari gen plansete, urlete ... ca fond sonor... M-am cam ingrozit... Voi putea face fata EU la asa ceva?... ![]()
![]()
![]()
BITS ziceai la un moment dat ceva de pinguin... Eu cam de o saptamana asa merg din cauza acelei dureri... De multe ori mai ales pe strada imi zic in gand ca nu trebuie sa ma las prada durerii si sa merg normal si ma fortez sa merg normal... Dar uneori uit si ... Ma simt o caraghioasa... Ma linistesc la gandul ca mai am o saptamana de servici... Ciudatenia vine de la faptul ca la tocuri nu am mai simtit acea durere...![]()
![]()
Se pare ca are legatura si cu greutatea pe calcaie... Sper ca nu m-am exprimat aiurea... Azi noapte m-au durut doar picioarele de la prea mult mers si stat in picioare... si s-au umflat..
Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
anne-marry spune:
buna fetele...ce mai faceti? noi suntem bine si ne utam ca nu avem cu cien vorbi pe aici...la ora asta
anne-marry
28 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
monica-elizabet spune:
felis, stai linistita, toate vin cu timpul, nu incepe sa trantteasca din prima luna hi hi asa ca ai timp sa te obisnuiesti si tu si rabdarea ta....cum sa nu ai rabdare pentru puiutzul tau? si eu mi-o pierd deseori dar apoi cand zice ceva drgutz imi dau seama ce rea am fost ca am tipat la el....dar toate astea trec cu varsta hi hi
anne-mary eu sunt aici...ma bucur ca te simti bine tu si bb-eul
carmen, stai cumintica si fa ce ti-a zis dr....bine ca l-ai sunat.
va pup si mai vorbim...daca nu...va urez noapte buna
monica
bits spune:
MONICAnu luasem decat 600g in greutate pana vineri,dar vineri a fost ziua sotului meu si i-am facut si lui un tortulet(nu diplomat) iar pana sambata seara nu mai aveam nimic,caci am stat amandoi pe el
.nu vreau sa ma cantaresc de luni ca-mi stric saptamana
,sambata mergem la doctor,asa ca mai trag de timp sa-mi iau revansa.
cand ma trezesc am mainile asa de umflate
,voua vi se intampla?
ieri am vazut un caz la tv,cu o philipineza care nascuse si m-a cam speriat(nu vreau sa dau detalii sa nu va panichez si pe voi)cu umflatul mainilor si al picioarelor.
octy 35 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
FELIS spune:
Neata Burtici!...
Sa aveti o saptamana buna si voi si burticile voastre!...
BITS mie mi se umfla maimile si picioarele. Mainile mai mult noaptea si picioarele mai tot timpul... O sa treaca si asta...
Eu vad ca m-am cantarit azi dimineata si am tot 67 kg. Pe 21 aug aveam 66 kg si la o luna si o saptamana 1 kg ma gandesc ca e bine...De fapt de atunci (21 aug tot oscilez intre 66 si 67 kg.
O zi excelenta va doresc!

Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
danette spune:
Eu am facut deja o fobie vis-a-vis de cantar... ma uit catre el doar cu coada ochiului si imediat intorc privirea...
Numai ma amarasc de cate ori ma urc pe el.
Dar am hotarat ca atat timp cat incap in pantaloni sa nu-mi mai fac griji cu cate grame am mai luat in plus...
Picioarele m-i s-au desumflat ca prin minune...ma tot uit la ele de 3 zile si nu-mi vine sa cred ochilor...
E bine, ca pot sa-mi port pantofii de toamna!
In schimb in ultima vreme au inceput sa ma doara genunchii tot mai tare. Uneori ma dor asa de rau ca de-abia pot sa calc. Asta se intampla de obicei dupa-amiaza si seara.
Sunt fortata sa stau in pat... chiar daca n-as vrea.
In w-e am cumparat tot ce trebuie sa termin camera lui Iris, asa ca sapt. asta sotul meu o sa aiba de lucru.
Sunt nerabdatoare sa stiu ca totul este gata!!
Dana - sapt.31
DPN 27 Nov.
http://community.webshots.com/user/zonzo101
olga_stan spune:
neta gravidutelor!
tin sa va povestesc cum a fost la nunta....a fost superb, am fost in centrul atentiei...am uimit pe toata lumea cu toaleta mea de seara. mi-am pus niste sandalute cu toc de 7cm, am dansat aproape toate horele si sarbele, muzica disco. inconvenientul era ca din cauza sandalelor ma dureau talpile si trebuia sa fac mici pauze intre dansuri. mireasa era si ea graviduta in luna a patra si se minuna de energia mea, mesenii la fel! toti imi ziceau cum de pot sa dansez si sa ma misc asa...dar eu citisem intr-o revista, parca academia mamicilor, si scria acolo ca in trimestru trei de sarcina sa practicam inotul, gimnastica sa dansam sau sa mergem mult pe jos. le explicam ca este buna miscarea dar toti ma credeau putin sarita!!
eram tare mandra de mine si imi placea la nebunie sa fiu admirata!
sper ca saptamana aceasta sa intru in posesia pozelor si sa va arat si voua.
bebelusul meu a facut fata cu stoicism dezmatului, nu a fost agitat cat timp a durat nunta, a doua zi a dat semne de agitatie. era si normal la cate cafele am baut.
olga 30 ani si bebe 31 saptamani de la u.m.