Copilasi de mai 2003 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ce fata de copil pus pe sotii are Kiki in poza a doua :))) Sa iti traiasca frumoasele Olo. M-ai distrat cu matematica :)

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna la toate mamicile si copilasii de mai!
Ollo scumpo esti haioasa rau...e bine ca stie sa numere, lasa ca spune ea si kk cand o avea chef!
pozele ce sa mai va laud ca stiti si singure ca sunteti super...ai doua papusi sa-ti traiasca!
Korinna, fata ai avut ambitie nu gluma, arati TRASNET, si ai fost o mireasa super...sa va fie de noroc!
Aalina, ma termini cu nazdravanul tau...hi, hi, hi auzi acolo "radar de duminica!", scump ca de obicei Dorian!
Parpalak, cat mi-au lipsit povestirile despre Paul, se pare ca copilasii au cam aceleasi preocupari la varsta asta.
Oare care o fi etapa urmatoare? Cataratul prin copaci? Ca pe mobile a inceput deja! Mircea se urca pe bratul
canapelei si de acolo sare pe partea cealalta...pe post de topogan...oare sa-i cumpar unul? ca si asa avem cam
goala sufrageria!
Parpa da-ne amanunte despre tratamentul naturist pe care zicei ca l-ai luat...la ce ajuta? Stimuleaza energia si
inlatura asteniile?Cat despre raceli si prevenirea lor eu am de gand sa-i dau lui Mircea IMUNOGRIP...este facut din planta
echinaceea si e foarte bun sunt picaturi care se iau zilnic cam 2-3 saptamani iar pentru Andrei o sa cumpar
IMUNOROYAL JUNIOR care contine echinaceea si propolis...sper ca asa sa ne mai ocoleasca racelile!
Energy din pacate noi am cam avut parte de raceli si mai ales rosu in gat si de fiecare data a fost necesar antibioticul
cam de vreo 13-14 ori in total, nu mai stiu sigur. Tocami de aceea vreau sa-i dau ceva sa-i creasca imunitatea.
Partea proasta e ca aducea Andrei de la scolala tot felul de virusi si Mircea imediat lua boala!
Adita te admir cum te descurci de bine cu copilasii, cred ca ai o rabdare de fier...totusi cum te imparti cu timpul, cu
curatenia, cumparaturile si restul, ca al meu e mare si abia ma descurc cu ei doi, oi fi eu mai inceata?Abia pleaca Andrei
la scolala ca ma ia Mircea in primire si apuca-te de adunat prin casa, fugi cu el afara la cumparaturi, da-i mancare, fa
mancare , fa curat, vine Andrei de la scoala si ma ia in primire cu lectiile lui ,nu am deloc timp liber pentru mine! Dupa
ce-si face Mircea somunl de la pranz du-te iar cu el afara si uite asa vine noaptea si s-a mai scurs o zi...cand o sa
incep si serviciul toate astea se comprima si nu stiu zau cand o sa le mai fac pe toate!
Hai ca m-am apucat sa ma tangui prea tare pe aici...sanatosi sa fim ca restul vine de la sine!
Carrie si noi vorbim chineza veche, da parca de un timp incoace incearca sa o dea si pe romaneste, maca-l-ar mama de
povestelnic! Asteptam amanunte de la plimbarile voastre de la gradinita!
Lumy pe cand spui ca o sa va terminati casuta? Cred ca abia astepti! Cat despre mesterii aia cam piperat pretul da n-ai ce face
ca nu va puteti apuca voi de mestesugit pe acolo...dai un ban da macar sa faca treaba de calitate...sa nu va doara capul mai incolo!
Va pup ca ma cheama datoria...gata pauza s-a terminat....spor la treaba fetelor! Pupici la copilasi!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Energyda stiu ca ati avut vacanta nu gluma...si sa nu uit ai un pusti pe cinste!
Fetelor am actualizat si eu pozele lui Mircea ...cine mai doreste cine mai pofteste se poate uita la adresa de mai jos!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor,
De mult nu am mai reusit sa va mai spunem cate ceva despre noi, dar suntem la curent cu toate nazbatiile voastre.
In primul rand Casa de Piatra Corina si numai bine.
Cristinelul meu creste pe zi ce trece si e la fel de “cumincior” ca si ai vostri. El are acum 87cm si 13kg. A renuntat fara probleme la sticluta cu bibe si la suzeta. Si asta fara scandal, asa ca sunt tare mandra de barbatelul meu viteaz.
Noi avem 8 dinti, 4 canini si 4 premolari, asa ca asteptam molarii de acum. Cu racelile si noi am stat destul de prost, ca le cam culege, ca si mine de altfel. Asta imi pare tare rau ca e sensibil, desi cei de aici zic ca e normal.
Acum e si la noi bunica, care ne cam alinta, si lui ii e tare drag de ea. Deja ma lasa pe mine balta si plange dupa buni, cat sa mor de necaz. De vorbit nu vorbeste mai nimic, doar mama, cum face cutu si cam atat. Restul in limba lui, si ii e ciuda ca noi nu intelegem. Daca nu le avemJ
La capitolul lovituri (apropos de subiectul lui Parpa) si noi le culegem. Chiar ma intreb cand o sa stie si el sa-si pazeasca capul, caci am vazut copii la varsta lui care stiu sa se fereasca. Plus ca se impiedica. Ma gandeam ca se mai redreseaza cu varsta, dar dupa ce am citit acolo nu prea.
Cam asta ar fi despre noi.
Va dorim numai bine la toti.

Mergi la inceput

Fetelor am capatat o raceala urata de mor. Si acum nu stiu cum sa fac sa nu i-o plasez si la copil. Saracul e tare debusolat ca nu ne mai pupacim toata ziua :)
In legatura cu cazaturile noi in afara de spartul buzei de cateva ori si de cucuie mari nu am avut inca probleme. Dar in general Dori e tare grijuliu cu el.
Imi pare rau ca nu i-am facut filmulet la ultima baita. Are o manie cu stropitul in jur. Si atat a stropit de a trebuit sa ies din baie ca sa nu fiu fleasca iar el radea in hohote. Normal ca abia asteapta in conditiile astea sa ii spun hai la baie si el deja sa fie acolo :))

Alycia v-am admirat in poze. Sper sa va vedem si live in curand.

Daiopri pupici lui Cristinel.

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Si la noi e foarte frumos la baie, eu ii bag pe amandoi odata si se joaca foarte frumos amandoi, cu vaporase, ratuste si alte prostioare de-astea. cel mai mult imi place cum se spala unul pe celalalt pe spate. la noi problema e ca Elena ar vrea baie non stop, si daca nu vreau s-o duc se descurca singura. Se dezbraca singurica, deschide usa la baie si incepe sa se catere. de cateva ori am prins-o cu piciorul peste cada si mi-e frica sa nu sara cumva in cap, cand nu sunt atenta. intr-o zi am gasit-o foarte incantata in chiuveta, se suise intai pe wc si de acolo nu stiu cum se agatase si se suise in chiuveta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

mey, va pup pe toate
ce mai facetzi fetelor??
nu-i trece raceala asta nici de frica, cred ca e a noua zi "de muci de trol", ca numai trolul ala mai avea mucii ca fii-miu!!!
Nu-i mai dau nici un medicament, deja 5 zile de nurofen, picaturi si vit. c ajung. Antibiotic nu-i dau ca sunt nebuna si impotriva antibioticelor la fiecare raceala (alea-s pentru infectzii grave in organism, Doamne fereste!!)
N-am mai iesit afara (ne napadesc mucii rau), dar am facut baitza calda in fiecare seara.
Alycia, multzam fain.
Intzelege tot, dar de o sapt. n-a mai zis nici un cuvant nou, cred ca a fost sacait de la gripa. Voi v-atzi vaccinat antigripal?? cu ce?

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

noi nu ne-amvaccinat. dar ma gandesc la 'vaccinu' homepatic ;) Emma a luat anu trecut 'vaccinu' asta, si a fost bine-merci ;)

energy: la tratam homeopatice te-ai gandit pt raceala? Speli nasu' cu ser fiziologic la fiecare 5'? Si KiKi a avut muci cand a inceput cresa. Si ce ne-am mai luptat cu seru fiziologic!!! Cumai cand vedea sprayul se punea pe urlat. Da' i-a trecut acu.

Eu numa sa pomenesc de baie (chit ca-i vorba ca tre s-o curatz (dezinfectez :)) ) ) fetele incep sa se dezbrace :D

Pupici

Mihaela
Anaïs & Emma

Mergi la inceput

Fetelor eu de la raceala ma simt mizerabil. Nu stiu cum am impuscat-o. Si al meu sot da semne ca imi calca pe urme. Pana acum Dori e vesel si jucaus si face nota aparte in familie.

Energy noi la ultima raceala (numai nasul curgea, fara febra, tuse sau rosu in gat) am curatat nasucul cat de des a acceptat copilul care nu suporta pompita si l-am dat cu o solutie naturista da acu zau ca nu stiu cum ii zice, mi le-a recomandat farmacista care are un bb de aceeasi varsta. I-am facut si baita des da al meu nu suporta apa prea calda. Insa cu tati in baie si jucarii a stat. L-am datpe piept cu Baby balsam si i-am pus Karvol pe o batistuta langa pat ca sa il ajute noaptea sa respire.
Sanatate multa la voi!

poze cu Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumim Alina! Multa sanatate la amandoi. Sa auzim numai de bine.
Am uitat sa va spun cum am rezolvat noi cu spalatul pe cap. Am o cana de plastic cu desene frumoase si i-o dau lui bb in manuta sa o umple.
Si apoi ii ridic mana cu cana deasupra capului si rasturnam canita pe cap:)
Si el nu se supara cand stie ca si-a facut-o cu mana lui:)
Sper sa mearga si la voi si sa aveti fun.

Pupici

Mergi la inceput