Jocul cu cartea (6)
Raspunsuri - Pagina 7
aschiutza spune:
Mai astea seamana cu cartile lui Rodica Ojog Brasoveanu. Pe batrina nu mai stiu cum o chema, pe motan parca Mirciulica ...
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
aschiutza spune:
Mai multi scriitori dintre care unii in devenire, matusi, verisoare, piese de teatru radiofonice a la telenovele.
aschiutza spune:
Valeu, de data asta am scis ghicitoarea chiar prea pe fata daca ai ghicit-o fara sa o citesti !!!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by aschiutza
Valeu, de data asta am scis ghicitoarea chiar prea pe fata daca ai ghicit-o fara sa o citesti !!!
mey cine mi-o imprumuta ca de cand o caut!
iaca si a mea:
eu, veve, tantilia, sprancenealbe si opt...
(in top personal, imediat langa micul printz!)
gandacelu spune:
tantilia e matusa lui eu...
mai, cred ca e cartea pe care am recitit-o de cele mai multe ori (la filme e andrei rubliov... btw, am fost saptamana trecuta la cinemateca eforie... ehh, nu mai era beletu 15 mii ca-n studentia mea, ci 50.000 dar se renovasera scaunele... am re-vazut solarisul tarkovskian si, bineinteles, am "vazut" cu totul altceva de data asta... o alta fateta a geniului... superb!)
lilanda spune:
Si eu care vroiam sa pun Salarisul lui Tarkovski ca ghicitoare la filme!!! Las ca-l pun pe alalalt!!!
Mey cu ghicitoarea asta a ta ma doare capul..povestioara cu gindaci, veverite, rude ...seamana cu cartile lui G. Durell (dins eria aia cu familia mea si alte animale)...da' zau ca nu stiu care e!!! :-)
pozulici