conf.poiana nicolae
a auzit cineva de conferentiarul poiana nicolae de la spitalul polizu, sau si mai bine e cineva pacienta dumnealui?
am nevoie de niste pareri despre el...
pupici la toate viitoarele mamici:)
lili
Raspunsuri
ingerasu spune:
Lily, eu am fost acum vreo luna la dansul la cabinetul privat la o eco 4D de sarcina. Nu stiu de competetele si realizarile dansului, dar cu mine a fost foarte deschis si dragut in timpul ecografiei. Adevarul este ca eu sunt acum pe partea cealalta a "baricadei", adica sunt deja insarcinata, dar ca om parea foarte amabil, deschis, dragut. Cam atat este tot ceea ce iti pot spune eu.
Pe dansul il gasesti si in spitalul Polizu, mi-a zis ca este seful sectiei de O/G si directorul adjunct al maternitatii, desi la functia pe care o are cam greu sa dai de el si este si scump.
Poate paciente de-ale dansului iti pot spune mai multe. Eu insa iti urez bafta in continuare si sa iti rezolvi toate problemele.
"ingerasele" 25+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
shylili spune:
ingeraselor multumesc de raspuns!
si eu am avut cam aceleasi impresii( ca e un om deosebit, dar ca serviciile sunt cam piperate), de cele mai multe ori in viata cat dai atata face, deci pana la urma pentru bb fac eu rost de banutzi cumva, dar vroiam sa am siguranta ca sunt pe maini bune...
pupici la ingerase:)
lili
adivio spune:
Am fost pacienta dumnealui prin 1997. Un om dragut, amabil, dar in materie de sterilitate nu este medicul ideal. Foarte scump, m-a costat HSG la el 1,5 mil. lei in 1997. Pentru femeile insarcinate sau pentru nastere este perfect si foarte atent la detalii chiar daca este atit de ocupat.
Adivio&Ioana-nazdravana
ingerasu spune:
Adivio are dreptate, eu am fost la dansul insarcinata fiind - de performantele dansului in sterilitate nu am auzit. Oricum si pentru serviciile medicale pentru o insarcinata este un doctor scump (am inteles ca o cezariana cu dansul ar costa 400 Eur).
"ingerasele" 26+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Dy spune:
Si eu am fost pacienta dansului. Mi-a urmarit sarcina si am si nascut cu dandul (un om extraordinar, care isi face meseria cu pasiune), dar in ceea ce priveste preturile pe care la practica, ingerasul stie perfect. In 2003, martie cand am nascut eu era acelasi tarif pt. cezariana, dar in $.
Am auzit ca a avut reusita si in ceea ce priveste streilitetea. O prietena, la 36 de ani, dupa ce urmat diverse tratament, indicate de diferiti medici, a reusit sa ramana insarcinata dupa ce a ajuns la dansul. Atat pot sa-ti spun.
Oricum, eu daca voi mai face un bb, tot la dansul merg fara nici o retinere. Dansul chiar merita titlul de conf.dr.
Numai bine!
Dy - mami de Cezar si sotie de Danut
http://community.webshots.com/user/dienuta101
shylili spune:
pe mine m-a luat cam repede si cam exagerat financiar vorbind; m-am hotarat sa am si o a doua opinie, asa ca o sa merg la dc.protopopescu in octombrie.
eu sper sa nu fie situatia chiar atat de disperata, oricum o sa va dau de stire...
pana la urma nu gasim nici noi banii astia pe drum si parca prea incearca sa se profite de situatie...
poate ma insel, nu stiu, sunt abia la inceput de drum, dar nu am suficienti bani sa ma operez aiurea, la o nastere poate mai inteleg sume din astea dar in situatia cand pt un hsg a pretins 200 de euro (plus consultatie la cabinetul particular pt interpretare)in conditiile in care la medsana un hsg e 2.500.000lei?!
probabil ca pentru ei sumele astea nu inseamna nimic, dar noi muncim de ne vine rau, cu ture de noapte si overtime sa ne permitem asistenta mmedicala-gratuita-?!
stau si ma intreb, oare asa stau treburile peste tot? daca tot ai clinica particulara unde se fac majoritatea consultatiilor pentru ce mai taxezi si in spital?
voi ce credeti? poate asa sunt preturile in zilele noastre, dar sa ajungi sa consideri un lux investigatiile pt infertilitate...
lili