Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (36)
Raspunsuri - Pagina 12
vikinga spune:
LA MULTI ANI LUCA!!!Adameasco sa-ti triasca flacaul sa-ti creasca mare si sanatos ca frumos e destuuul! Sunt tare curioasa ce a ales nazdravanul de el de pe tava! Cred ca mincare si dupa aia altceva! Petrecere frumoasa!Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Elenalove27 spune:
La multi ani draga Luca !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
allya spune:
ELENA draga multa putere sa treceti si peste calvarul acesta!
eu stiu ca si la circumcizie li se face galben, dar nu e infectie, totusi trebuie verificat de medic, speram din inima sa va simtiti mai bine!
CIUF draga multumim, e smecherel pustiulica.
ANCA TANASICA si Alex are ochii tot asa si tot de la bunicul si strabunicul, eu am caprui si sotu-mi-o verde hazel, eu nu is sigura daca nu se vor schimba in verde mai incolo, dar tot is f frumosi si verzi. Eu insa am un aparata fara zoom si nu reusesc sa ii fac poze asa de reusite, plus ca ii si cu intarziere...
La Multi Ani ! tuturor sarbatoritilor!
onutza spune:
LUCA!
SA TE FACI MARE SI CUMINTE SI FRUMOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
ELENA fii tare si lasa ca o sa se faca Alvarica bine repede si o sa fie cel mai frumos baietzel:-). Ai grija si de tine cu spatele si sa ne dai vesti bune cit de curind.
VIKINGA bine ai revenit :-). Toata lumea iti simtea lipsa aici. Bravo ca v-ati simtit bine in vacanta. Sinteti frumosi ca de obicei.
LILIANA felicitari pentru noul statut ...cam cu intirziere dar stii ca eu intru mai rar acum ...pupici si la mai mare :-).
VEN cum te mai descurci cu Markus? Am vazut ca doarme noaptea mai bine acum ...Sean ma trezeste de vreo 3 nopti in urlete pe la 1 noaptea si asa o tine intr-un urlat 2-3 ore ...vai de cozonacul meu. Scrie-mi te rog si mie cum se numesc pastilutzele alea naturiste care i le dai tu ca sa il rog pe tata sa imi trimita si mie. Am vazut ca si papa baiatul bine ...bravo lui ...eu i-am dat lui Sean in Romania gris cu lapte de vaca cind avea 8 luni si a mincat cu mare drag si spor ...el maninca bine orice , in Romania i-am dat si mamaligutza si unt si cu brinza si smintina ...aici nu prea am timp sa fac si nici nu imi iese dar o sa le bag mamaligutza macar o data la 2 saptamini in program ca sint toti inebuniti dupa ea. Sean maninca mincare de fasolica verde cu mare placere, ii pun si un pic de usturoi in ea si maninca baiatul pina face burtica mare sa o plimbi cu roaba.
Fetelor voi le dati la bebeii vostri mincare cu usturoi , ca eu in general ii dau lui Sean ...nu orice mincare dar ii fac pui cu rosii si usturoi, i-am dat vinerte cu usturoi, fasolica, c cartofi cu marar ,smintina si usturoi la cuptor...si toate ii plac.
Allya m-am uitat la poze in lab ...da' mai mult la ALex m-am uitat, e tare scumpic si are niste ochi super.
ANCA m-am uitat si la voi la poze ...si ne pregatim sa venim in petit la Alexandra :-) daca ne primiti.
Acum ceva noutati de la noi : Sean e mucos rau de citeva zile si din acest motiv e tare chitzait ...vrea numai in braze, urla toata ziua ...si noaptea se trezeste si urla vreo 2 ore ...acum 2 seri i-am zis lui rafy ca e tata inconstient ca nu vrea sa ducem copilul la spital ca are ceva ...l-a luat ta-su si i-a facut o cana de cereale si s-a calmat ...sa mor cind am vazut...io il leganasem cu drag si spor vreo 2 ore inainte, incercasem sa ii dau sa suga nimic ...m-a facut si rafy mama nebuna si in final ne-am culcat cu totii fericiti :-).
Vad ca toti bebeii au perishor mult ...numai al meu nu , oare ce sa fac sa ii creasca si lui perishorul mai des?
Fetele care ati vazut pozele noastre, voua vi se pare ca Sean si Bryan seamana chiar asa de mult? Ca toata lumea spune ca pe masura ce creste Sean asemanarea e si mai izbitoare si ca "parca ar fi gemeni"...si ce e ciudat e ca totusi lumea spune ca Sean seamana cu mine iar Bryan e copia la indigo in miniatura a lui Rafy...si iar aceleasi persoane spun ca amindoi copiii dar mai ales asta mic seamana cu bunicul- tatal meu ...io nu mai inteleg nimic...am pus poze si cu bunicul ...dati-va si voi cu parerea ...eu zic ca asta mic seamana cu mine cit de cit dar ca si Bryan are ceva din fizionomia mea.
Gata ca iar am umplut pagina, va pup si va urez un weekend placut,
Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1
allya spune:
ONUTZA draga multumim. Mai mie mi se pare ca puiul cel micut seamana f bine cu tine si are sprancenele un pic ca si bunicul. Nici Alex nu are parutul f des, o sa-l tundem noi des si am sa-i fac masti cu galbenus de ou cand o fi mai mare.
CIUF draga, pai da suntem colegi (eu si sotu-mi-o adica)[:D. Mai Mirela una din nasele lui Alex zicea ceva de taierea motului, dar eu habar nu am ce-i asta si de ce se face si nici cum. Eu sunt din Cluj si la noi nu exista obiceiul acesta. Nu l-am tuns inca pe pui pt ca nu a fost necesar inca.
va pupic,
Elenalove27 spune:
Alvaro azi se pare ca se simte mai bine ,Multumesc mult ciuf si voua tuturor va multumesc ca imi sunteti alaturi.
Eu o sa merg la un control imediat dupa ce o sa ii scoata lui bebe sonda Marti sau Miercuri.
Asteptam sa vedem poze cu Luca de la ziua lui "1 Anisor"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
onutza spune:
Fetelor, Sean e bolnavior, nu mai putea sa respire de loc bine din cauza nasului care ii curgea intr-una si tusea de parca vroia sa isi dea matzele afara mititelul,l-am trimis pe tati cu el la spital ...sinty tare suparata ...plingea intr0una saracutzul .
Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1
ciuf spune:
, Luca
Sa le aduci numai fericire parintilor.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
bubu spune:
La multi ani, Luca!
Ileana, sa-ti trasca baietelul si sa te bucuri in continuare de el.
Delia, Melany si Brian
Ven spune:
'neatza fetele! ei, nu ca ne-am fi trezit noi doar acuma, dar a fost ocupat compu!
Onutza, imi pare tare rau ca Sean e bolnavior. Da' las' ca trece, cam 2 sapt. ne-am chinuit si noi cu rosu-n gat cu reactie otica, apoi tone de muci si nas infundat, apoi tuse cu secretii multe-multe, dar acum suntem OK. Probabil va da ceva tratament si va fi piticul mancacios ca nou!
Bilutele homeopate se numesc Chamomilla (adica musetel ) si Arnica. Exista diverse concentratii. Pentru dureri de eruptie dentare Carmen77 mi-a spus ca trebuiesc urmatoarele concentratii:
- Chamomilla CH 15
- Arnica CH 9
Deci asa sa ceara la farmacie cine ti le cumpara din Ro. Sanatate multa la pitic si tie multa putere si rabdare!
Ah, si mie mi se pare ca Sean seamana cu tine si cu bunicul (e tatal tau sau al sotului?) Iar Brian leit tata-su!
Nici Markus n-are mult par, dar nu vreau sa-l tund pana nu-i taiem motul, adica la 1 an. Apoi poate il tundem scurt, dar nu chel! Oricum, eu una nu cred ca parul se indeseste daca tunzi copilul chel. Tine de mostenirea genetica, si basta!
Elena, ma bucur tare ca sunteti mai bine! Fruntea sus, ca va fi super-bine Alvaro curajosul si iubitull!
Allya, sunt convinsa ca si in Cluj se taie motul copiilor, dar poate n-ai avut tu contact cu acest obicei. Oricum, banuiesc ca in state nu se practica (sau ma insel???). Esti libera sa faci cum vrei, doar tu esti mama copilului, nu?
In principiu obiceiul consta in taierea catorva fire din capul copilului (din fata, din spate si din laterale, in forma de cruce, ca si la botez). Nasa face treaba asta. Apoi se pune in fata copilului o tava cu diverse obiecte care au cat de cat o semnificatie (ex. banii=bogatie), si e lasat sa aleaga, pentru a vedea (chipurile ) cam ce va face / ce drum va avea in viata. Ma rog, eu o iau mai mult ca pe ceva distractiv faza asta cu tava. Si urmeaza petrecerea, care e de fapt scopul final .
BTW, adameasco, asteptam pozele voastre de la petrecerea de 1 an!
Eu vreau sa impodobesc casa frumos cu baloane si ghirlande, sa simta si copilu' ca pentru el se intampla tot tambalaul, sa-l imbrac super-frumos, sa-i fac tort mumos-mumos si bun-bun , sa invit nasii (of course!), familia si doar cativa prieteni apropiati! Si va fi primul chef tinut in casa noastra noua! Abia astept!
Markus, daca tot l-am laudat, a tinut ieri sa dezminta aproape tot! Adica a baut aproape numai lapte (peste 1 l ), a "gustat" doar fructele cu cereale, legumele cu galbenus si niste cereale seara (ca grisul cu lapte a fost cah de data asta!). Eu l-am lasat in pace, poate azi revine la sentimente mai bune fata de mancarea solida...in schimb a adormit seara foarte usor, l-am tinut eu putin in brate (mai mult sa-l dragalesc, ca asa frumos mirosea dupa baita, de-mi venea sa-l mananc ), dupa care l-am pus in patut si a adormit in cateva minute! Doamne, tine-i bunu' obicei!
Hai, ca am scis un roman-fluviu aici!
Va pupilesc dulce!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2