Bebelusi de Oct-Nov-Dec 2003 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Liliana, da, recunosc ca luata de val, am uitat de Vilma, spre rusinea mea. Vilma, si si ca sa ma ierti!

Julia23, sorry ca aveti viermisori. Da' las' ca oxiurii trec repede, sunt mult mai inofensivi decat giardia sau altceva. Va tinem pumnii!

Noi am dormit bine azi-noapte, a adormit copilu singur in patut! Cine stie, poate asta e inceputul....a ceva ce abia astept! Aseara am fost cu nemtii la restaurant, a dormit Markus in carucior in galagia aia vreo 3 h! Si acasa habar n-aveti cum circulam noi acasa in varful picioarelor cand doarme plodu! Cine sa-i mai inteleaga! pe copiii astia ?!
Ah, si mai avem ceva premiere pe ziua de ieri: a mancat pentru prima data:
- piure de legume cu pulpa de pui facut de mine (si a mancat tot!)
- gris cu lapte (facut tot de mine, of course ) - asadar lapte de vaca pt. prima data, si a fost super-ok - si chiar i-a placut!
Sunt tare incantata de aceste mici victorii, se pare ca totusi mancarea cu bucatele prin ea mai trebuie sa astepte...desi mananca pufuleti fara pb., biscuiti la fel, si chiar 1 banana intreaga a mancat muscand cu gingiile din ea......

Asa, ne-am schimbat si geamurile. E foarte fain acum, nu se mai aude nimic din strada (casa noastra e chiar la strada), ramane azi sa vina un muncitor sa repare marginile, sa taie spuma aia, etc., sa-mi fac si eu curatenie k lumea, sa nu mai avem de lucru in we nimik!

Se pare ca va fi vreme frumoasa azi in Bistrita, asa ca ne astepta cel putin o plimbare luuuunga

Va dulce!

Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Vikingo, bine ati revenit acasa sanatosi!
Fetelor, trebuie sa va spun ca Vikinga este o femeie frumoasa, da' frumoasa rau!!!! Iar Aldo ii cam seamana, la figura cel putin..
Nu prea ne-a tihnit intalnirea, a fost pe fuga, sper ca in vacanta viitoare din Ro sa ne gasim mai relaxate.
Eu trebuie sa ma scuz ca n-am mai scris, nu prea am timp si recunosc ca am ajuns sa va citesc pe diagonala. Vreau sa fac totul, sa fac bine (daca se poate perfect), din pacate pe mine m-am lasat deoparte si incep sa ma resimt.
Va pupam pe toate si pe bebeii vostri dragi.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

am pus si noi niste poze...ne vedeti (cred/sper) aici:

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Super frumoasa Alexandra, Anca, sa va traiasca. Mama, ce ochi are! . De la cine i-a mostenit? De la tine sau de la sot? La noi asta e singurul regret .. ca Matei nu a luat ochii albastri ai lui tat-su ... da facem noi o fetita .

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Mai,

in cazul in care va intereseaza... am pus si niste poze cu casacada Niagara si de pe la Zoo in Views si cu colegii mei in our Lab.

va pupic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Buna seara fetelor!
Parca s-a mai dezmortit atmosfera pe aici! Era si cazul, ca intr-o zi eram chiar pe pagina 2 de subiecte. Pai se poate mamicilor de oct-nov-dec.?
Bine ai revenit Vikinga, desi nu ne "cunoastem". Acum inteleg de ce te-au asteptat atat fetele pe aici: esti tare simpatica si "vorbareata" .

Liliana felicitari pentru noua titulatura.

BBilor cu probleme, sa se insanatoseasca ccc cat mai grabnic (Julia, Codrin, Alvaro).

Ciuf, esti o mama eroina.

Am vazut din pozele noi...sunt tare dulci copilasii.

Am pus si noi pozute noi cu Tudor.
Noapte buna tuturor!

Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
http://community.webshots.com/user/mara03100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
bey azi imi vine sotul acasa si de fiecare data cand se intoarce ma napusteste asa o energie si sunt harnicuta ca o albinuta.
Am facut curat si am gatit carnita de pui, asa bucatele mai mici, cu ceapa, ardei capia copti, doua linguri de smantana si una de faina. A iesit super. Luca a fost tare incantat de ea.
Fetelor, am vazut si eu pozele.
Anca tanasica, sa-ti traiasca dulceata. E o frumoasa si are niste ochi superbi. Si ce caciulite are, ce frumos o imbraci. Bravo tie!
Allya, ti s-a facut maricel puiutul. Uite acusica face anul. Tu vrei sa-i tai motul? E un smecheras cu bascutele alea in cap.
Bietul, bunicul, ce durere pe el cand va trebui sa-si paraseasca nepotelul. Ar mai vrea sa vina?
Da' tu esti colega cu sotul?
Fetelor, va scriu cu genunchii la gura. Avem un musafir nepoftit: un SORICEL. Mi-e o asa frica, ca tot fac zgomot in casa ca sa nu-l mai vad trecand ca obraznicul prin fata mea. Tin cainele langa mine sa ma apere
Cand vine Dan acasa, o sa "minam" casa cu clupse sa prindem inamicul.
Pupici,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Buna dragelor,
Dupa cum stiti am fost cu ALvarica sa il operez de Hypospadius .
Operatia a durat 1 ora , sa trezit plin de bubite pe el si cu dureri groaznice ...Este acasa de 2 zile si este foarte nefericit...pliange continuu si cu toate ca este in medicamente de durere si antibiotice , el saracutul tot are dureri de imi adoarme plangind in brate si nu il pot pune jos 1 secunda ca plange rau de tot..."putulica" este plina de cusaturi si nici nu va pot spune cum arata de rau ...de fiecare data cind ii schimb pampersul trebuie sa ii indrept puta in sus si sa il string tare de pampersi ca sa ii stea dreapta ...furtunasul nu ii sta deloc cum trebuie si mereu aluneca spre fund ceea ce ii provoaca dureri foarte tari...
Ciuf draga mea , te rog mult sa imis pui si mie daca dupa operatie lui Luca ii sa umflat cuculetul si ce reactii a avut ,sa umflat , avea scurgeri ceva? te rog mult sa ma incurajezi si pe mine ca imi vine sa imi smulg parul din cap cind il vad cum striga A-MAaa...si il doare ingrozitor...
Eu dupa cazatura nu am avut timp sa merg la DR. si ma doare coastele si coloana ingrozotor de rau dar nu ma pot concentra la nimic decit la baiatul meu ...mi-au mai venit si rusii...

Vikinga bine ai venit .

Va pup mult de tot si promit ca va citesc imediat dupa ce se face bebe bine .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3- web4

Ghici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Elena, draga mea, te inteleg complet. E dureros si pentru tine si pentru el. Dar gandeste-te ca durerea va trece si lui ii va fi mai bine. Stii, boala asta a avut-o Ludovic al XVI-lea si a facut operatia, adult fiind, ca nu putea sa fie tata. Deci, gandeste-te ca e spre binele micutului.
Acum ce sa-ti spun. Ziua cea mai rea e cea cu operatia. Atunci are durerile cele mai mari. Apoi se va simti mai bine. Putica e intradevar mutilata. Eram asa de obsedata despre ea ca o visam noaptea si parca mai urata.
Va fi mai umflata in primele 5-6 zile. Cand ii vei da sonda jos, nu va mai fi asa. Oricum noi cand am fost la controlul de 4 sapt. doctorul a spus ca inca e umflata si ca are apa in tesuturi.
De scurgeri, nu-mi amintesc. De ce, el are? Ai grija la kk sa nu intre sub bandaj. Daca nu se curata bine, doctorul te va pune sa il dai jos. Dar mai bine sa fii precauta.
Nici eu nu l-am lasat pe Luca sa planga ca ma gandeam ca de efort il va durea mai tare putica..
O sa fie bine, vei vedea. Eu iti garantez ca el deja se simte mai bine. Iar dupa o sapt. e ca si cum nu a avut nimic. Crede-ma.
Te ajuta cineva cand ii schimbi scutecul de caca?
Eu sonda i-o treceam printr-o gaurica in scutec si o prindeam cu scoci ca sa nu mai fie riscul sa alunece in jos.
Daca mai ai nevoie de ceva, intreaba-ma.
Pupici lui Alvarica si fii o mama tare. Ai trecut prin mult mai grele situatii, aste e un fleac pe langa ce ai indurat tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Tot eu sunt, Ciuf ,pe mine nu ma pus sa ii pun 2 scutece , doar 1 si este asa de greu sa il schimb ca ii intra furtunelul in kaka si imi este o frica de mor sa nu cumva sa ii trag din greseala de el ...
La cite zile ia scos lui Luca furtunelul ?ce medicamente a luat el?...Alvaro are pe marginea putei ceva galben exact unde sunt copciile (este infectie) Dr. mi-a spus ca tocami marti pe 5 ii scoate furtunelul ...si ca pina atunci sa nu ma alarmez ...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3- web4

Mergi la inceput