Disperare-intrebare pt viitoare mamici

Dragele mele, in martie, aprilie si mai am luat anticonceptionale,primul ciclu menstrual a fost la 36 zile, al doilea la 25 zile, acum este al treilea, este ziua 37, nu a venit si nu stiu ce sa cred, sint sau nu insarcinata, la 33 de zile testul a iesit negativ.
S-a intimplat cuiva sa fie insarcinata, si sa nu aiba nici un simtom, nici macar dureri de sini desi totdeauna inainte de menstra avea?
Eu cu 10 zile inainte de menstruatie mi se umflau siinii si ma dureeeeeeau de nu suportam sutien, acum nimic...
Raspunsuri

Androix spune:
Alina, esti mortala!
Da intr-adevar eu nu am avut nici un fel de simptom inainte de a-mi intarzia ciclul, dar eu nici nu l-am mai asteptat sa intarzie... Deci inainte de menstruatie intotdeauna, fara nici o exceptie, cu o saptamana inainte incepeau sa ma doara sanii si sa fie mai grei si putin mai mari. Inainte de a ramane insarcinata chiar imi faceam griji ca nici nu ii simteam, parca nici nu aveam. Apoi exact in ziua cand trebuia sa-mi vina menstruatia am inceput sa-i simt, dar tot nu ma dureau apoi am facut testul la cateva zile care a iesit pozitiv si apoi incet, incet au inceput sa ma doara zdravan, si sa am sfarcurile tari si dureroase. Concluzia este ca se poate sa fi ramas insarcinata si sa nu ai nici un fel de semne, iar testul de urina sa se pozitiveze putin mai tarziu. Infofun a asteptat sa se pozitiveze testul fro doua saptamani, paremi-se.
Multa bafta, sa iasa cum vrei tu! Mai ai putina rabdare
PS Acum mi-am adus aminte: eram asa de ingandurata ca nu ma dor sanii incat la fiecare intersectie imi aduceam aminte si ma pipaiam singura sa vad daca ma dor! Va dati seama cum se uitau ceilalti soferi la mine...
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

Candy spune:
Incearca sa faci testul de sarcina la un laborator, atat cel din sange, cat si cel din urina, cu dozarea hormonului de sarcina, este mult mai fidel decat cel facut acasa.
Dar intarzirea ciclului poate avea si alte cauze, cel mai adesea hormonale, dar nu numai. Poate fi si din cauza unei raceli, anexite, fibrom, sau chiar numai stress. Oricum, pentru a se investiga alte cauze, intai trebuie exclusa cea mai probabila - sarcina.

Costi spune:
Multumesc pt raspunsuri fetelor.
Nu este vorba de anexita nici raceala nici fibrom, in ultimul an am fost la medic saptaminal, poate stresul sa fie cauza.
Oricum iti multumesc Androix, sper sa fie exact ca la tine, sint putin mariti dar nedurerosi, astazi am sa mai fac un test.

nicoled spune:
Fetelor,mie mi s-a intamplat sa imi intarzie 2 luni si eram sigura ca sunt insarcinata...iar.Dar nu a fost asa.Nici sanii nu imi erau umflati si durerosi.Dupa ce m-a examinat doctorita si mi-a spus ca nu sunt insarcinata nu mi-a venit sa cred,era o dereglare de ciclu.Mi-a dat un tratament cu progesteron pentru reglarea lui.Asa ca te sfatuiesc sa mergi la un ginecolog sa fii sigura.Succes.

Moss spune:
eu nu am avut nici-un simptom...imi intarziase 1 saptamana ...ba chiar ma durea burtica putin ca si cum urma sa vina ciclu..dar vine bebe peste 1 luna !!! hi, hi
de fapt, toata sarcina nu am avut nici-un fel de problema. am fost o persoana normala, doar ca acum in ultimile luni ma simt umflata si greoaie, dar nu am avut greturi, nu am avut somnolenta nu am avut pofte...
bafta !

Alina Maria spune:
Draga Costi, sa sti ca nici eu nu am avut nici un semn de sarcina ci doar dupa un timp de doua saptamani ma durea burtica ca si cum ar fi trebuit sa-mi vina ciclu. Insa nu mi-a venit , abia mai tarziu am avut durerea de sani si greata ca la 2 luni de sarcina .
Sper sa fie ceea ce-ti doresti !
p.s. mor sa aflu ce ai aflat !
alina

elena_oona spune:
Nici eu nu am avut nici un simtom.Am ramas insarcinata pe 18-20 ian si habar nu am avut.am crezut ca-mi intarziase ciclul, ca de obicei.....Asa ca pe 14 feb de ziua indragostitilor mergem, eu si sotul, impreuna cu niste prieteni la un restaurant si bag la ghiozdan frate
si dansez ca nebuna
, pana cand ma iau dintr-o data niste transpiratii si ma apuca si o senzatie de lesin de era sa o clachez pe ring.Ma duc la masa stau pe scaun ,ma mai ia si
.Intreaba o prietena ce am, ii zic, si incepe sa ma felicite si sa inchine in cinstea noastra.Am zis ca e nebuna dar dupa 3 zile ni s-a confirmat.
Elena & baby angel Manuela(DPN 24oct.2004)