Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
ane2 spune:
buna dim
Darael-ilor sper sa aveti puterea sa treceti peste toate ...nu uitati ca aveti o fetita rodul iubiri voastre...nu te da batut...lupta
Ioana bine ai revenit
Roxi ...bravo..asa te vrem....
La noi e ora de masa revenim dupa
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
anda141 spune:
Albert nu vrea sa pape nici azi. Iar o tine asa o saptamana? Asa a facut la primul dinte, sper ca asta sa fie cauza si nu alta.
Ar sta numai in premergator, toata casa e a lui. Si mi-a jumulit trandafirul japonez. Dar i-am tot zis ca nu e voie si vad ca nu l-a mai rupt. Nu mi-a facut prostii mari pana acum, doar a scos cd-urile dintr-un raft care e la indemana lui.
V-am zis cat ma costa emblemele de la masina , care mi le-a furat? 120 euro, sa-mi vina rau cand am auzit. 2 chestii de la bagi in buzunar 120 euro, ce sa mai zic de alte piese?
Va las ca bubu vrea atentie.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Roxana_G spune:
Citesc cu durere in suflet povestea Darael-ilor si ma gandesc ce mici si prostesti sunt supararile mele. Imi pare rau sa aflu ca se poate intampla asa si ca Dumnezeu lasa sa se intample asa ceva unor oameni pe care El i-a unit si a caror uniune a binecuvantat-o cu un copil superb. Inca mai sper ca El va va arata calea cea dreapta, fie ea impreuna sau in directii opuse. Eu L-am simtit alaturi de mine atunci cand eram pe punctul de a trai astfel de momente si ii multumesc si acum ca ne-a ajutat sa pastram ceea ce El insusi a unit. Imi doresc din tot sufletul sa vegheze asupra voastra ca un TOT, pentru ca pana la urma indiferent unde va aflati in fata Lui asta ramaneti!
Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Monica, incearca pe la targurile unde vand exact semnele furate si le vai gasi cu cateva sute de mii.
Ioana, tu ai webcam la mine la serviciu sau ma supraveghezi cumva? Exact asa fac cu telefoanele si exact asta am spus la telefon.
saphir spune:
Darael-ilor...nu poate sa fie adevarat, nu???
Eu chiar am plans citind mesajul si mi-am imaginat ce e in sufletul vostru, pentru ca sunt convinsa ca amandoi suferiti si cum spunea una dintre fete, va iubiti.
Sunt convinsa ca ati ajuns la aceasta concluzie (despartirea) in urma multor discutii sau probleme pe care ati putut sa le aveti... dar intotdeauna mai exista o sansa, pentru voi, pentru puiuta Daria.
Va rog...spuneti-ne ca va este bine, ca sunteti din nou impreuna, ca ati trecut peste acest hop al vietii voastre.
Eu ma rog sa avem vesti bune de la voi, cat mai curand...va rog
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
ad_risnov spune:
Revenim si noi dupa o afurisita pana de internet.
Azi noapte nu s-a mai repetat circul de ieri noapte, din fericire. M-am trezit insa de vreo doua ori ca sa-l mut pe Rares care parca sapa transee in patut. Cum il pun sa se culce incepe si se impinge cu picioarele pana ajunge la margine si nu mai are unde sa se duca. Uneori are fericita inspiratie sa o ia la stanga sau dreapta si sa continue asa pana adoarme. Cand doarme insa se blocheaza cu capul in marginea patului si incepe sa planga. Asa ca tr. sa-l trag inapoi.
Aseara i-am schimbat iaurtul si nu i-a placut deloc. Deci vom reveni la Danone. Si lui Rares ii place tare mult mamaliguta. Eu o fac din malai simplu, de Titan. O fierb insa cu lapte. O las mai moale ca sa se amestece bine cu iaurtul si branzica.
Tania, multa sanatate mamei tale si tie putere sa fii alaturi de dansa!!!
Ioana, bun venit! Doi de la Rares pt. Arturici. Sa stapaneasca sanatosi carutul si Raducu patinele si rolele!
Rares nu are inca premergator, asa ca merge in patru labute toata sufrageria. Are o atractie deosebita pentru toate cablurile posibile si boxele de la combina pe care zgarie ca o pisicuta, ca sa nu mai zic de telefon, modem (are beculete), prize...
Jucariile sunt oricum cele mai neinteresante.
Astazi vom primi si noi un premergator si o sa vedem cum va reactiona.
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
anda141 spune:
Roxana, pai asta o sa facem, ca nici nu aveam de gand sa dam atatia bani pe ele. Mergem la targ si poate le cumparam pe ale noastre, ca sigur pe acolo au ajuns, nesuferitii!!!!!
L-am adormit pe Albert, eu trebuie sa plec si mi-e frica ca nu va manca cat sunt eu si nu stiu ce sa-i mai las de mancare ca sa incerce mai multe, in cazul in care va refuza iar. Sper sa rezolv cu banane, asta e singura pe care nu o prea refuza.
Cu telefoanele, asa fac si eu, plec de acasa , las instructiuni. Dupa un timp sun, vad ce face. La ora mesei sun sa vad daca a mancat, daca a adomrit, daca s-a trezit...dar daca nu erau telefoanele ce ne faceam ????? Intrebare maxima!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
ad_risnov spune:
Monica, raspuns la intrebarea ta: cresteam porumbei voiajori!!!
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
Roxana_G spune:
Darael (Adrian), atat de tare m-a afectat mesajul incat am intrat din nou pe forum sa recitesc. Oricum nu voi mai spune nimic nou. Doar ca iti cedez cadoul de ziua mea (27 sept) si ma rog ca acesta sa fie sa te bucuri de puiutul vostru si sa ii fii alaturi totdeauna si in toate momentele minunate pe care le-ai mentionat.
Roxana_G spune:
Monica, razi tu razi de mine, dar sa stii ca sotul meu e si mai si! El voia sa monteze webcam si sa faca cumva incat sa poata vedea la orice ora ce se petrece acasa.