Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (38)

Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (38) | Autor: Veve

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32181&whichpage=10" target="_blank">Bebelusilor de ianuarie-februarie 2004 (37)

Irina,veve & croko

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Decembrie 2003

29 Decembrie : Layla,(Carmen/Bucuresti), Daniel Alexandru (3350g / 50cm), natural

Ianuarie 2004

01 Ianuarie : Buli, ,(Anca) Matei (3800g / 53cm), cezariana,
02 Ianuarie : Diana_b, (Diana/Bucuresti), Mircea (4400g / 54cm), natural,
06 Ianuarie : Klavier, Austria, Andrei,
07 Ianuarie : Lavv (Craiova) cu Alexandru Ioan (3050, 50 cm) cezariana
12 Ianuarie : CataD,(Catalina) Canada, Laura (3632g / 53 cm), natural
17 Ianuarie : Ane2,(Anita) Cipru, Rachella Alexia (3000g / 53cm), cezariana,
19 Ianuarie : anda141,(Monica/Bucuresti), Albert Eduard (3450g / 51cm), natural,
18 Ianuarie : Caro (Lidia), Canada, Thomas Adrian (3115g / 50cm), natural,
21 Ianuarie : Helen,(Patricia,Mures) , Dan Cosmin (4000g / 53cm), cezariana
26 Ianuarie : Fabi,(Fabiola/Paris) Franta, Carina Flavia (3150g / 49cm), cezariana
26 Ianuarie : Emilly, Canada, Ilinca (2870g / 49cm), natural
27 Ianuarie : Narcisa, Germania, Vivien Johanna, (4350g / 57cm), cezariana,
28 Ianuarie : Ioana77,(Ioana/Bucuresti), Yann (2400 / 46,5cm) & Philip (3000 / 50cm), cezariana
29 Ianuarie : Amuleta, USA, Alma (4000g / 52cm), cezariana
31 Ianuarie : Tatiana G,(Tatiana/Bucuresti), Clara-Maria (3200g / 56 cm), natural,

Februarie 2004

05 Februarie: Gazi,(Ioana/Bucuresti), Amalia (3250g / 50,5cm),
06 Februarie: Elena I.,(Elena/Iasi) Romania, Erica (2500g / 48cm), cezariana
06 Februarie : Andruska,(Andra/Bucuresti), Matei Daniel (4250g / 53,5cm), cezariana
06 Februarie : Babee,(Gabi) Austria, Philip Damian (3990g / 52cm), natural,
10 Februarie : Roxana_G,(Roxana/Bucuresti), Alexandra-Maria (3650g / 49,5cm), natural
11 Februarie: Ralucalexandrei (Bucuresti), Maria Alessandra (3000g, 48cm), natural
12 Februarie : IoanaCo, (Ioana/Bucuresti), Darius (3200g / 53cm), cezariana,
13 Februarie : ad_risnov,(Adriana/Bucuresti), Rares Ioan (3600g / 52cm), cezariana,
14 Februarie : dady68,(Tania/Constanta), Bianca-Iustiana / 3600g / 51cm), cezariana,
16 Februarie : amelie(Crina-Amelia/Bucuresti), Andreea
16 Februarie : DARAEL,(Maria,Timisoara), Maria Daria (3500g / 49cm), natural,
24 Februarie : Adlemi,(Imelda/Bucuresti), Andrei (3000g / 51 cm), natural,
26 Februarie : Saphir, Israel, Amos-Daniel (2800g / ?), natural

Martie 2004

04 Martie : Adina Iulia,(Adina/Bucuresti), Olivia Karla (3500g / 51 cm), cezariana,
20 Martie : Soleil (Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria (3150 g si 51 cm)
31 Martie : Mickyyy (Adriana/Bucuresti), Malina Ioana (3800g si 53cm)

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Cosmin

Sa cresti mare, frumos, sanatos si sa nu o superi pe mami

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Roxana bravo ptr atitudine. AI sa vezi ca o sa fie bine !!! Eu sincera sa fiu abia astept sa ma re-intorc si sunt convinsa ca o sa fie totul bine !!! Incerc sa gandesc pozitiv .

Noi am venit de la , am papat (mamaliguta facuta din cereale de porumb + unt + iaurt cremos + branzica + galbenus) 300gr si am si baut vreo 40ml laptic si acum pui cum spune Adriana.

Apropos de prinsul motului: lui Andrei cand era mic (era super paros, toata lumea ma intreba cum o cheama pe FETITZA mea) i-l prindeam cu clamute mici si statea asa intr-o parte. Avea clame asortate cu fiecare pantalonas. Doamne ce frumusel era , bine ca nici acum nu este mai prejos .

Apropos de BABY EXPO sper sa putem ajunge si noi ca sambata avem o nunta insa este la ora 15,00 biserica asa ca pana atunci poate scoatem puii la plimbare pana acolo.

In afara de Roxanica cine se mai anunta? Si pe la ce ora? Noi am vrea sa mergem dis de dimineata ca sa avem timp sa ne si intoarcem acasica.

Ma duc sa stau si eu putin in pat ca sunt cam chiaunel .

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

LA MULTI ANI DAN COSMIN, sa cresti mare, sanatos!

Fetelor, incepind de ieri i-am dat gizei mele brinzica facuta de mine cu lamiie.A iesit foarte buna.Ce vreau sa va intreb este, de cite ori le dati pe saptamina brinzica?[pu]

Roxana

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani sarbatoritilor!!!!!!!

Andruska si noi tot mamaliguta cu ou si iaurtel vom avea...tare sunt curioasa sa vad daca ai place.....
Roxi pai motu il prind cu elastic da stau juma de ora pana il prind ca urla si tipa de zici co tai....am incercat si cu clame dar si le da jos si le baga in gurita....
Adlemi eu pe Rachella o incalt cand o pun in premergator cateodata cu ghetute cateodata cu adidasi sau botosi....

Sa va zic si voua faza sa ramaneti masca...v-am zis ca vecina mea are si ea un bebe de 9 luni....e si ieri se adunasera toti copii pe sala in frunte cu fimea ..dupa vro zece minute imi zice ca e ora de masa a lui Nicola(bebeu) si ca in 5 min vine inapoi....a intrat in casa da a lasat usa deschisa...ce credeti ca ia dat sa pape ?..doar 2 iurturi...asata ca asta...da cum credeti ca proceda?....la intins pe canapea ia baricadat picioarele cu o mana la apucat de obrajori si cu cealalta ai indesa iaurtu....in 5 min a halit 2 iaurturi....am ramas masca cu mama... ce procedeu....

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

In timp ce eu va scriam mama ia dat mamaliguta cu ou+branzica+iaurt...nu ia placut a luat cateva lingurite si dupa aia a inceput sa faca brrrrrrrrr....si Mateiutu a papat de-a rupt bravo lui de la noi...Andruska cred co pun pe fimea la pachet si-o trimit la tine...

A am uitat sa va zic meniu lui Nicola (bebeu) dim -2iaurturi de banana..la pranz-2iaurturi de capsuni, seara -2 iaurturi de ananas....asta da meniu ptr un bebe de 9 luni

Emilly noi ai dam branzica cam de 2 ori pe saptamana...

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Na ca tot sunt la serviciu si mi-am mai ridicat moralul, va invit sa cititi balada angajatului. Aviz mamicilor doritoare de revenire la birou.

Imi place munca, bani de-ar fi
S -aduc in firma zi de zi
Imi place sefu ' cel mai tare!
Si sefii lui, pe fiecare..

Iubesc biroul, ce-i pe el ,
Concediul nu-l iubesc de fel !
Mobila gri plina de praf ,
Hirtiile crescute vraf .

De munca mea sunt fericit ,
Nimic atita n-am iubit .
Iubesc computerul fereastra
Cu scafirlia lui albastra

Iubesc sedintele mai lungi
Cind am in creier cifre, dungi
Iubesc va spun acu ' din nou
Sa stau o viata la birou!

Imi place munca , as munci
Mai mult in fiecare zi
Nu vreau salariu nu vreau prima
Mi-ajunge-o critica pe luna...

Nu vreau nimic decit un pat
Linga pc-ul meu cel drag
Sa pot munci aci non-stop
Pina se urca firma-n top!

Nu vreau nimic nici daca mor
Doar sa ma puie pe birou
Si sa ma-ngroape-ntre dosare
Ca pe Eminovici in mare...

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi iti arde de glume,ha?!
Vin si eu in week-end la babyexpo dar nu stiu exact cand (plec in Bulgaria maine si ma intorc sambata, asa ca...cred ca duminica am sa trag o raita pe la spartul targului).
Sa fiti cuminti.
Pupici

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

La Multi Ani ! Cosmin

Roxana, imi pare bine ca ti-ai mai revenit cu moralul, ma incurajezi si pe mine in felul asta ca de lunea viitoare incep si eu munca (s-a rezolvat in sfarsit cu toate verificarile pe care mi le-au facut).

Emily, deci ai facut branzica? Gata, ma apuc si eu sa fac. Am inteles ca si cea facuta cu iaurt (in loc de lamaie) iese buna. Cu ce i-o dai tu Ilincai? (fructe sau ce altceva?)
Andra, dar papa bebeul tau, nu gluma. A mea a inceput iarasi sa faca fite la mancare. Sper sa fie doar o faza!

Dupa cum ziceam la mine e ultima saptamana de stat acasa cu puiul. Deja imi vine sa plang Dar ca sa nu ma gandesc la asta incep curatenia generala, sa las casa in ordine. O sa ma apuc de frecat (geamurile imi "plac" la nebunie ) si sper sa imi treaca oful. Asta e, stiam ca o sa se ajunga si aici.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salve!

La multi ani, Cosmin!!!
Helen sa-ti traiasca minunatia si sa va bucure clipa de clipa!

Fetelor, eu cred ca trag o tura la Baby Expo vineri ca ma gandesc ca-i mai liber decat in week-end. Asa ca-l iau pe Rares la pachet si o sa aterizam acolo. In plus sambata vin parintii mei la mine, deh e ziua fetei!
Deci, cine se anunta pt. vineri?

Noi azi am stat numai afara la . Cred ca daca as avea kilometraj as fi uimita de performanta. Macar de s-ar mai duce din kilogramele astea afurisite care s-au indragostit de mine.

Monica, ai intrebat cum ne mai jucam cu bebeii nostri. Sa-ti spun cate ceva din experienta mea. Pe langa cele stiute deja (cu-cu bau, numit jucariile...):
Rares are o carticica de carton (Carte cu ferestruici, se gaseste si la Carrefour) care are cateva lectii despre numere, comportamente, culori, litere si fiecare pagina are niste ferestre mici ce pot fi date la o parte, inchise, deschise. Nu jucam tare mult cu aceasta carte, ma gandesc ca-i dezv. miscarile fine ale mainii.
Ne jucam cu mingea: o trimit spre el si el da cu mana in ea, ceva de genul asta.
Ne jucam in oglinda: am o oglinda mare in hol in care se vede, dintr-un anumit unghi, sufrageria. Il asez pe Rares langa oglinda si ma ascund dupa peretele care separa holul de sufragerie. Ma vede in felul acesta in oglinda. Apoi apar in hol si se uita direct la mine. E tot un fel de cu-cu bau, dar folosim si oglinda si el isi da seama ca daca dispar din campul lui vizual ma vede uitandu-se in oglinda.
Jocuri de genul: "trece mosul prin salon si apasa pe-un buton" si-l apas pe nasuc, "vine goanga pe perete si te papa de...ureche" si-l ating pe urechiusa. Il distreaza tare mult genul asta de jocuri simple.
Il tine Cosmin in brate cu spatele la mine, il strig si el se intoarce.
Daca-mi mai vin si alte idei o sa-ti scriu.

Roxana, bravo pt. moralul de astazi!!! Parca nu mai e dracul chiar asa de negru, nuuuuuu? Tare haioasa balada angajatului.

Adina, drum bun in Bulgaria!

Mickyyy, cred ca ai gasit super bine bona!

Emily, eu ii dau zilnic lui Rares branzica. O amestec fie cu fructele, fie cu iaurtul. Intr-o zi i-am amestecat-o cu putin suc de rosie si stii ce i-a placut.

Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput