Ce faci cand el e sotul ideal si tu gresesti?

Ce faci cand el e sotul ideal si tu gresesti? | Autor: boo lina

Link direct la acest mesaj

Ati trecut vreodata prin asta? Ce faci cand esti casatorita,te indragostesti de cineva, te implici intr-o relatie care stii ca nu are niciun viitor si apoi esti nevoit sa revii cu picioarele pe pamant. Poti sa-ti reiei viata exact din punctul in care ai iesit in decor? Cum e sa stii ca sotul tau poate banuieste ceva dar te iubeste prea mult si nu vrea sa te piarda? E mai bine sa uiti si sa treci peste sau sa vorbesti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Eu cred ca de fiecare data cand se intampla asa ceva, exista o problema in cuplu. Nu se poate sa iti iubesti sotul dar in acelasi timp sa te indragostesti nebuneste de altcineva. E o problema undeva..indiferent cat de ideal este sotul tau.. Sau..chiar si asa daca ar fi.. se spune ca sotii perfecti sunt plictisitori! Si eu cred ca este adevarata vorba asta!
De ce sa ne amagim cu ideea ca iarba de pe dealul celalat este mai verde ca aceea din curtea proprie?!
Daca langa tine il ai pe omul potrivit, daca pe zi ce trece simti mai mult ca el iti este jumatatea, eu zic ca merita sa revi cu picioarele pe pamant! Trebuie doar sa il iubesti! Daca nu il iubesti.. nu vad rostul sa mai repari ceva. Deci, consider ca meritam (toti) o despartire clara, sicera si onesta, decat ambiguitatea infidelitatii, care pana la urma tot la divort/despartire duce. In prima varianta relatiile vor ramane cordiale, poate chiar de prietenie, pe cand in a doua intervine jignirea, frustrarea, ura si cate altele, de unde si compromiterea relatiilor ulterioare.
Dar..TU trebuie sa stii mai bine ce ai de facut! Raspunsul exista in sufletul tau!
BAFTA si mai multa incredere in tine!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

http://photos.yahoo.com/bibyroxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Nu cred ca poti merge mai departe ca si cind nimic nu s-a intimplat.E greu sa uiti ca ai inselat un om care ar face orice pentru tine.Si poate nu-i corect fata de el.Ce zici? Dar esti sigura ca vrei sa fie totul ca inainte? Poate nu e ce-ti doresti si vei face aceiasi "gresala" mai tarziu.
Poate daca ai spui te va ierta, dar fi sigura ca nu va uita niciodata.Si tot nu va fi ca inainte.Daca nu-i spui,te va macina pe tine si tot nu va fi ca inainte. Gandeste-te cum vrei sa fie de acum inainte... si vei sti ce sa faci.Nu poti intoarce timpul.Ceea ce ai avut atunci a trecut,...dar poti avea acum mai mult. Depinde de tine.Ai rabdare si gandeste-te! Sti ca timpul rezolva totul,asa ca da-ti timp sa po-ti lua decizia corecta.Eu nu as spune nimanui si as incerca sa uit ca am calcat stramb, as purta eu si povara sotului meu pentru ca el nu merita sa sufere asa.
Bafta!...si RABDARE!!!

melaroxy

Mela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Sigur ca e mai bine sa nu iesi din decor, mai ales cand ai un sot atat de bun. Daca totusi ai facut-o, gandeste-te inainte de a deschide discutia despre infidelitatea ta. Nu intotdeauna adevarul spus in fata este bine primit si s-ar putea sa-l raneasca. Daca-ti pare rau de ce ai facut si crezi ca el stie, incearca sa-i arati mai intai prin atitudinea ta ca-ti pare rau si ca-l iubesti. Intre timp cauta sa vezi/simti daca e cazul sa discuti despre asta.
Daca nu-ti pare rau ca ai facut-o, atunci inseamna ca e la mijloc o problema mai serioasa pe care trebuie s-o pui in discutie.
In orice caz, fereste-te sa repeti pasul gresit pt. ca poate sa distruga relatia care (inca) functioneaza.
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Am mutat raspunsurile voastre la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32355" target="_blank">subiectul identic existent deja.Acesta va fi inchis!
Multumesc pt. intelegere!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput