Unde comandam tortul?
Raspunsuri - Pagina 3
Catalin spune:
initial postat de oanab, 20/10/2004, 13:34:22
Stie cineva adresa si numarul de telefon al cofetariei PhotoCake? Am incercat sa intru pe site-ul lor dar nu functioneaza.
Multumesc mult
Sos. Olteniei, nr. 162, tel 021 3325063 (multumiri lui cocolino!)
Medeea76 spune:
Va rog mult, dati-mi si mie un nr. de telefon de la Cofetaria Ana de pe Dorobanti.
Medeea
cocolino spune:
Eu va recomand din toata inima, Cofetaria Athena, din Drumul Gazarului..Eu am fost extrem de multumita de produsele lor si de tortul de nunta -Chantiecler..
Intentionez sa fac si tortul pt botez tot acolo...
Coca 32 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
miezure spune:
Imi spune si mie cineva cate kg trebuie sa aiba tortul pentru 160 de persoane?
Multumesc.
miez
ralucah spune:
Se socoteste cam 100 gr/persoana; La ciocolata cu bezea de ex poti sa pui chiar 150.
quote:
Originally posted by miezure
Imi spune si mie cineva cate kg trebuie sa aiba tortul pentru 160 de persoane?
Multumesc.
miez
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
miezure spune:
Multumesc frumos, ralucah!
Tortul meu intra in meniul restaurantului si vroiam sa stiu cat ar trebui sa aiba, ca sa nu am vreo surpriza neplacuta!
Cam atat!
miez
anemona spune:
In legatura cu Cofetaria Alice, am comandat tortul pt botez acolo (Diplomat special) si a fost, hai sa spunem, bun. Nu a excelat, dar a fost un tort onorabil.
Insa am cumparat pentru noi un tort Fantezie care a fost initial foarte bun. La fiecare reteta in parte au pe perete un afis in care specifica foarte clar ce contine. La fel si pe pagina de net, este specificata compozitia fiecarui tort in parte. La cel Fantezie prima data a fost respectata reteta, a avut toate straturile din reteta si visine in alcool. A doua oara insa nu a mai avut visine, a avut struguri si nu a mai fost la fel de bun. Am mai facut iar comanda si de ziua fetitei mele (a treia oara) si am specificat clar ca vreau cu visine. Surpriza: avea visine, insa stratul de sarlota cu piersici lipsea cu desavarsire. Era plin numai de straturi de ciocolata. Si gretos... Ca sa nu mai zic ca am comandat 2 kg si a ramas, l-am aruncat...
Sfatul meu e, daca faceti comanda la Alice, sa spuneti clar ca vreti sa se respecte reteta, sa nu care cumva sa lipseasca ceva din el, sa fie inlocuit cu altceva. Avand comenzi foarte multe, mai fac si in graba si probabil ca fac cum le e mai usor. In rest sunt bune si proaspete.
vrabiuta spune:
noi am avut tortul de la cofetaria ana - excelent!
marcela si alexandra lia
album: http://community.webshots.com/user/vrabiuta9
povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669
Blonda spune:
vad ca aproape toata lumea a facut la alice...acolo mi-am facut si eu tortul oentru ziua mea si nu mi-a placut deloc invelisul de martipan.Era fainos...avea un gust pronuntat de faina si se intindea ca o guma.Cine a mai avut tort de martipan sa imi spuna daca este normal asa ceva????In plsu, eu as vrea sa imi fac la comanda "mirii" de pe tort si nu stiu cine mi i-ar putea face.Stie cineva un loc unde as putea intreba?