foloseste punctele-functioneaza?
Am si eu o mica intrebare. Deoarece am acumulat un numar de puncte, am zis sa le folosesc si eu, sa nu stea asa, de pomana . Mi-am cumparat un "glow", da' vad ca nimic nu s-a intamplat. Mai trebuie sa fac ceva, ca parca-s . M-am tot uitat, am tot invartit, da' nimic!
Multumesc frumos, ,
Claudia
Raspunsuri
ticka spune:
Poate e in derulare upgrade-ul... Eu zic ca functioneaza 'puntele', am vazut glow la energy si adela99. Ori pe mine nu ma lasa sa-mi fac un glow imi zice ca nu am suficiente puncte, da eu am. Si mi-a mai aparut si ceva la sold.... de unde au aparut punctele la sold nu shtiu...
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
cl spune:
Cristina, multumesc frumos de raspuns. La puncte n-au fost probleme (mi-au scazut punctele pentru glow ), mai sap, sa vad daca trebuie sa activez ceva de undeva...
Claudia
Adela99 spune:
eu cred ca functioneaza, dar se pare ca unii nu pot vedea glow-ul
citeste aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32154&whichpage=7
si poate te luminezi ca eu n-am priceput mare lucru , doar ca daca ai Mozilla (ce e aia?) nu vezi glow
ticka spune:
Claudia! Te vad cu glow!
Cristina & Sandica
floricica cu pozici si pozici pe desprecopii.com La marewww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=la mare&mid=3494&c br / id=10216" target="_blank"> si My bestwww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Sandica%2C poze no br / i&mid=3494&cid=10207" target="_blank">
cl spune:
Adela, , multam fain. Eu nu te vad mai stralucitoare, deci probabil tot Mozilla (nici eu nu stiu ce e aia ) am. Intru de obicei de pe Netscape.
Am intrat (in paralel) pe IE si m-am lamurit ce e cu stralucirea asta , ca acu' se vede. Apare nu la toate postarile noastre, asa cum ma asteptam, gen contorizarea mesajelor, ci doar la postarile de dupa cumparaturi. Numai ca mie mi se pare ca nu prea ni se mai vede nick-ul, parca-l umbreste .
Ticka, mai incearca sa-ti cumperi odata glow-ul, poate reusesti.
Claudia
ticka spune:
Dupa un F5 la glow nu mi-a mai zis !! Dar tot nu m-am lamurit ce e cu soldul. Ca am 4 puncte sold la doneaza puncte si 6 puncte sold la glow! ca nu pricep!
Cristina & Sandica
ticka spune:
Dau mai tare si tot nu stiu pe ce sunt. Chiar daca am un calculator sunt cam pe langa el . Oricum va vad pe toate cu glow. Ce am mai vazut ca pe langa culoare poti sa-ti alegi si dimensiunea??? voi ce v-ati ales? exista si vre-un preview?? sau e pe incercate?
Cristina & Sandica
cl spune:
Cristina, n-am vazut nimic de dimensiune si nici vreun preview, ca si eu m-am uitat dupa el. Sau poate n-am vazut eu bine.
Claudia
lilanda spune:
Din mesajele voastre imi dau seama ca posibilitatea de a vedea ori nu glow-ul tine de browser si nu de sistemul de operare.
Concluzia mea e aceea ca pot vizualiza glow-ul doar cei care folosesc Internet Explorer ca program de navigare/explorare (asta este browser-ul). Cei care folosesc Netscape sau Mozilla nu!!
ticka, io cred ca tu esti caz special Vezi glow-ul dar nu poti sa-l cumperi. Uita-te la numarul total de puncte...ti-a fost scazut dupa ce ai incercat sa-ti cumperi glow-ul, ori nu?
pozulici