Chisturi ?
![](images/user_woman.png)
Saptamana trecuta (ziua 26) am facut o ecografie si totul era ok. Mi-a venit ciclul in ziua 29 si de atunci am niste dureri destul de tari de mijloc (sau sub omoplati) si cateodata coboara durerea in piciorul drept mai rar in stangul. Si simt ca ma dor ovarele. Ma gandeam e posibil sa fi aparut vreun chist in 3 zile daca in ziua 26 nu era nimic ? Acum sint in ziua a 5-a si sangerarea e pe terminate , numai ca durerile nu .
A mai patit cineva asa ceva ?
Paula
Raspunsuri
sheherezada spune:
Nu cred ca se fac ele chiar asa de usor desi durerile alea care spui ca iti radiaza in picior le-am avut si eu (si am avut si chisturi bineinteles!).Am luat trei luni diane35 si inca doua luni duphaston.Sper sa nu ai probleme.
Te pup.
sheherezada
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/martha78/martha78.jpg)
martha78 spune:
Daca ecografia iti arata ca este totul in regula, inseamna ca asa este, pentru ca e foarte putin probabil ca chisturile sa se formeze doar in cateva zile. Si eu am dureri de mijloc si chiar si intepaturi la ovare si tot la fel am facut o ecografie si nu s-a vazut nici un chist.
If hope were not, heart would break.
anis spune:
Daca la ecografia din ziua 26-a era totul ok , adica ovarele erau curate..si menstruatia ti-a venit in ziua 29-a..in nici un caz nu s-au format chisturi ulterior, chisturile sunt niste foliculi care nu s-au spart, in 3 zile ei nu aveau cum sa se formeze , mai ales ca tu erai in perioada de sfarsit si hormonii trimiteau semnale de menstruatie, daca nu e vorba de o sarcina la mijloc..In perioada menstruatiei, tu elimini endometrul sa zic asa, si de abia dupa ce se termina sangerarea ovarele incep sa lucreze si sa trimite la inaintare un folicul, care sa creasca si sa fie frumos si gras pana in ziua ovulatiei.
Eu banuiesc, asa cum descrii tu durerile, sa fie vorba de o raceala, de ex de anexita.
Sper ca s-a inteles explicatiile mele..desi am colindat un pic prin balarii...am incercat sa fiu cat mai explicita..
...sper sa fi reusit
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
psj spune:
Pai m-am gandit si eu la anexita , da' n-am mai avut niciodata si in general ma imbrac bine si nu umblu desculta nici prin casa .
Sper sa-mi treaca de la sine.
Mersi de raspunsuri , macar pot sa sper ca nu e grav :)
Paula