Viata in Germania (13)
Raspunsuri - Pagina 6
vikinga spune:
Asciutza eu locuiesc in Sylt, daca ma ridic pe virfuri le vad pe fetele din Danemarca. Mersi de invitatie, poate ne miscam si noi iarna asta pe undeva. Deasemeni cu mare drag si in Sylt! Dar nu iarna!!!Apropo fetele a inceput aici de citeva zile Campionatul International de Surf. Au vint bun, pai cum naiba. Am fost ieri si azi sa trag cu okiu pe acolo, mai o bere mai un peste afumat, a fost tare frumos. E bine organizat anul asta, pacat ca l-au mutat totusi asa de tirziu. Ce parca la inceputul lui septembrie cind era mai cald nu tot vint era?Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
vikinga spune:
quote:Peca l-am scapat, dar asa de curiozitate, zi-mi si mie despre ce a fost vorba si daca a fost interesant.Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
Originally posted by peca
fetelor pe "arte" a inceput acum un reportaj despre romania...(29.09.04, ora 20.47)
LindaG spune:
Fetelor,am o intrebare.Stie cineva sa imi spuna cum se spune romaneste la ADS sau ADHS(Aufmerksamkeits Defizit Syndrom).Sau poate sa imi explice cineva romaneste ce este.Eu am gasit in internet o pagina despre ADS,dar ii in germana.Am citit-o,am inteles dar as vrea totusi sa citesc si romaneste despre acest sindrom.
Va multumesc.
LindaG
peca spune:
@vikinga:....reportajul a fost mai mult o poveste de familie.....o nepoata incerca sa afle cat mai multe despre bunica ei care cica jefuise o banca prin 1945 daca imi amintesc bine in bucuresti, cu o gasca de 5 barbat, toti evrei....a fost inchisa apoi dupa eliberare a plecat in ....., oricum copii si nepotii ii locuiesc acum in america, fiica s-a intors in buc. dupa 30 de ani prima data sa vada casa unde a copilarit...
ceva inf. despre comunism, un film romanesc facut dupa acest jaf, care de fapt nu se stie daca avusese loc, sau a fost doar inscenare pt. a distruce intelectualitatea evreioasca,
fragemente de inregistari de la sarbatorile de 23 august...apoi despre ceausecu f. putin...
si eu am crezut ca da altceva mai int. dar a fost ok si asta
@lindaG
a vazut acum cateva luni un reportaj despre asta...cica este imposibilitatea copiilor(caci este cel mai des la copii intalnit), de a se concentra mai mult timp asupra unui lucru....cauze spuneau ei: nr. 1 este televizorul de la varste f. fragede, caci sunt prea mici si creierul lor nu poate analiza imaginile care se succed prea repede precum si diversifitatea culorilor care le vad la tv....ca cica le invata cu timpul.....si arata acolo cum copii sub un an stau la tv si 3h/zi....caci parintii spuneau ca acolo stau linistiti si nu plang
dar cred ca asta deja o sti
uite ce am gasit pe romaneste:
http://www.inoan-press.com/san/b/b082.html
sper sa te ajute mai departe
LindaG spune:
Peca,mersi mult.Eu am grija de o fetita de 4 ani care are acest sindrom si am vrut sa vad ce scrie despre el.M-a ajutat mult.
LindaG
roxanak spune:
fetelor, am si eu o mare problema. imi trebuie o rochie de seara ptr. ca voi fi nasa. am cautat in internet pe la toate onlineshoppurile cunoscute, dar nu am gasit nimic care sa-mi placa si sa si fie la un pret accesibil. ma puteti ajuta cu cateva linkuri ??? pleeeeeeeesssssseeee
baur.de, bonprix.de, neckerman, otto, quelle, schwab imi sunt deja cunoscute, dar nimic care sa ma atraga.
va raman pe veci indatorata
Alina spune:
quote:
Originally posted by roxanak
fetelor, am si eu o mare problema. imi trebuie o rochie de seara ptr. ca voi fi nasa. am cautat in internet pe la toate onlineshoppurile cunoscute, dar nu am gasit nimic care sa-mi placa si sa si fie la un pret accesibil. ma puteti ajuta cu cateva linkuri ??? pleeeeeeeesssssseeee
baur.de, bonprix.de, neckerman, otto, quelle, schwab imi sunt deja cunoscute, dar nimic care sa ma atraga.
va raman pe veci indatorata
Roxana si Lucia Valentina (26.05.02)
Roxana,
Si eu mi-am cautat vreo 2 luni o rochie de seara.Vroiam ceva lung cu negru,model simplu dar elegant.Intii am dat o raita prin magazine si am mai vazut cite ceva dar nu mi se potriveau,imi erau largi ,mie imi trebuie marimea 34.
Am comandat ceva la Baur ...de groaza!!In catalog arata cum arata dar in realitate materialul era foarte prost si croita rau asa ca am ales tot varianta magazinului.
Pina la urma,am gasit exact ce vroiam eu la Pek&Clopenburg,e de la S.Ollivier si nu a fost nici prea scumpa.Atunci aveau tot felul de rochii dragute pt ocazie:lungi,scurte,din tafta,etc.
Iti doresc succes si rabdare!
Alina
roxy spune:
In cazul in care sotia unui green cardist (domneniu IT) nu poate din anumite motive sa locuiasca cu el in Germania ,dar vine destul de des pe acolo ,ea isi poate pierde visa de insotitor pe care o are?Mai concret care este maximul de timp pe care sotia o poate petrece in afara Germaniei fara a afecta visa de insotitor...Multumesc si astept daca stiti ceva cat mai sigur sa-mi spuneti
Roxana ,mama lui Cristi (4 ani si 3 luni)
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy