La Konstanz,la Konstanz unde fac micii crant-crant

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Dar nu vi se pare ca-i prea mult pana in martie?Mai bine de revelion!

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by Adela

Lauraa poi trebuia sa le pui copilu in brate la barbatii veseli he he ... (rad eu! ca doar nu era al meu pe acolo!)
Alina> ce buni is ardeiiiiii...mmmmmmm Stii cum? Nici o masa fara ardei copti! Multumim inca o data!

Da da in martie sa mai facem o intalneala! Dar dupa 8 martie plizz! Si ramanem si peste noapte, of course! Dar nu vretz sa schimbam locatia? Mergem la Babee sau poate la elvetica veniti? (zic si io!... desi in cazul asta n-o sa mai papam mici de la nenea romanu` )

~~Adela & Julia

KOREKTURRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ca papi e diliu :-)
Ii pove in masina in dimineata asta ca mai avea Laura oleac si le punea pe bebuk in brtaze. La care io adaug (mindra!!!) da' i-am zis ca n-ai scapat tu sticla. La acre el se intuarce, inocent ca o caprioara insangerata, si-mi spune "De fapt IO am scapat sticla:-) Sa faci corectura pe forum " Intamplare de unde se vede ca mandria e un pacat! :-))))))))))))))))))))

Stiti de ce mi se pare naspa la roman de Revelion ca inkiriaza la 100 de persuane adeca si la altii in afara de noi :P Noi planuim sa mergem in RO asa ca nu ma bag in planurilii vuastre :-))))))))))))))
Alinutzooo ati innebunit Elvetia cu ardeii copti :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Io zic ca daca propuse Adela sa faceti o vizita si la Viena.Aranjam noi cu o cazare buna si gata.Nici in Elvetica nu e rau...
Acu de rev noi nu putem ca al meu huzband lucreaza in fiecare an(deh...i-a trebuit munca sa traga si la cumpana dintre ani).daca pana acu mergeam la miez de noapte sa il pup si sa trag un spritan anul asta ne trimitem bezele la telefon, ca doar n-am innebunit sa plec la 12 noaptea cu tot cu copil.
Daca tot ne-am invatat cu plimbarile si intalnirile...pai atunci haideti.Poate data viitoare apar mai multe persoane si marim grupul.

La noi se urla.....cred ca ies dintii mama lor dara..ca nu mai pot face nimic, stau sa-l masez pe Phillip pe gingii.Si ce misto e cand capseaza degetele....ca-s tari si gingiile alea

deci asa..cand o punem de alta intalnire si unde???

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Auziti da chiar..haideti la Viena de rev...ca e asa frumos.......ce ziceti???

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

Primele luni
Album2
Scumpetel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Fetili io de Revelion ma duc la ROMANIA ca n-am mai fost de sarbatori acasa de 4 ani!!!!!!
Asa ca nu putem :(((

~~Adela & Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna spune:

Pai, da, ma, fetelor, ca zisese si Milena de revelion impreuna
Da io zic cu gura pana la urechi "DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"
Care mai zice prezent???
Cred ca ar fi frumos la Wien de Revelion, voi ce ziceti?

ariadna

Mergi la inceput

Eu va astept cu cea mai mare placere...sa veniti numai

Primele luni
Album2
Scumpetel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

na, bun, se pare ca nu o sa mai pup io salata de vinete mai babee, mai...la toata armata asta de gajici care vine...da`o sa fiu shmekera shi trec pe la tine inaintea lor, cand merg spre ro , deshi o sa imi para rau ca nu am sa apuc sa le vaz...poate data aviatoare...
tu! shtii ce ai uitat la mine? shosetili shi shamponul...shosetili le bag in mashina de spalat, daca nu va fi flamanda ca de obicei, are sa le scoata pe amandoo curate shi placut uscate...dar uneori imi e tare greu sa mai gasesc perekile de shosete, imi pare ca de fapt cu asta se hraneshte, shi nu cu buleftrica...am sa o dascalesc bine inainte, ii spun ca ii dau de la mine, numai sa nu le pape pe ale tale...iar shamponu` e pe maiini bune...ale mele...
gata, plec la nani, ca e un friggggg...ca imi ingheatza aeroterma...oare cand au de gand schwabii ashtia sa imi dea caldura???? imi cad deshtele...
tzuk la voi gajici simpa, shi sa avetzi zile frumoase shi vesele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetiliiii,
Bine ziceti sa ne chefuim de revelion .Noi s-ar putea sa avem musafiri:vin parintii mei dar ii luam si pe ei.Sunt de gasca!!

Päpädioara:asa e nasol daca romanul ala face chef de 100 persoane,prea aglomerat.
Ei,daca ne adunam,gasin noi o locatie:o vila pe gustul si bugetul nostru,nu?
Adela:ma bucur ca v-au placut ardeii copti,si mie imi plac mult de tot si l-am mai convins si pe sot sa ma ajute la golit borcanul,el sustinea ca nu-i plac dar...n-a fost asa!
Va pup pe toate si uikend placut,
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Lol Päpä stai ca io sticla n-am auzit-o! Ii cantam Larei in surdina "Dormi fata mamei ca de nu te trimit si pe tine pe hooool "... S-a speriat si a adormit

Eu nu votez pentru Revelion, nu cred ca ne luam cu bebelina dupa noi iarna,nu de alta dar nu se paote iesi afara,tre sa stam toti in local, nu tu o terasa,etc... Dar primavara e super, da coltul ierbii, ies copiii si mieii zburdand pe islaz,..opriti-ma din aberatii

Mama de Lara, 10 Mai 2004

Mergi la inceput