Urocultura....cum sa fac?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_gia spune:

Anca, ti-am raspuns pe PM.
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Am experienta in probleme de puta...
1.Gasesti recipiente sterile mai in toate magazinele... Eu nu sunt din Bucuresti si am gasit.
2.Nici eu nu sunt de acord cu sonda... este un stres inutil pentru copil... si va vorbesc din experienta ca Adi a avut sonda... dar din alte motive.
3. Baietelul este destul de mare sa stea in picioare.
4. Trebuie foarte putin pipi, asa ca nu te ingrijora daca ai pierdut primul jet... asa cum spunea cineva este chiar indicat.
5. Sfatul meu sa-i dai lichide multe si dupa 5 minute il pui in cada in picioare.... rece este la picioare... nu-ti faci probleme cu mizeria... eu cred ca va face.
6.Nu te agita prea tare ca starea ta se induce la bebe si s-ar putea sa astepti degeaba.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Ei bine, fetelor, nu ne-a iesit! ;-))

M-am trezit pe la 4 , l-am de dezbracat, i-am dat pampersul jos, i-am pus o musama si prosop sub el si am trecut la "gadilat ", caci vreau sa zic Alex s-a trezit si nu intelegea la ce perversiuni il pun :-) Mama nebuna, asta e! Si-am tot asteptat vreun sfert de ora , m-am lasat pagubasa, l-am schimbat si i-am dat lapticul. De-abia a adormit motanul meu. Chiar tampenie sa-l scol la ora aia!
Dimineata pe la 8.30 iar de la capat, numai ca am adaugat chestia cu apa care curge, degeaba!
Asa ca am fost la analize fara proba de urina!
Am platit 380 mii pe setul de analize Ca, HL, GPT, urina, coprop. - gratuite nema!
A plans un piculet pana i-a gasit vena si apoi era fresh baiatul meu! ca doar e baiat mare - 8 luni jumatate!
Iar acum am sunat la Sensiblu si am si trimis pe cineva sa-mi cumpere punguta minune, cica e 27 mii - sper sa fi inteles bine aia ca vreau punguta si nu recipient steril! Sper.

Mai vedem , va pupam si sanatate multa!

Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

http://www.sensiblu.com/cautare.aspx

aici puteti afla despre produsele comercializate in farmaciile SensiBlu.
Eu am dat o cautare dupa cuvantul "steril" si mi-a gasit (pentru orasul meu) recipientul pentru urocultura la un pret de 10mii lei.
Ha, ha, acum am dat cautare pentru Bucuresti si la voi e mult mai scump, chiar si 17 mii! Ce chestie! Se numeste : UROCULTOARE STERILE 100ML HEINZ
Cine are acum la indemana o punguta poate citeste pe ambalaj cum se numeste exact, poate gasim.
La mine in oras doar la Medicover am gasit punguta.

Daca vreti sa faceti analizele la Medicover aici aveti lista de preturi ale analizelor

Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)

Mergi la inceput

M-am desumflat!
V-am zis ca am sunat la Sensiblu si au zis ca au , am trimis pe cineva si aveau cu totul altceva - niste chestii mari pentru adulti - habar-n-avea tipa aia de acolo despre ce vorbeam!
Asa ca..de la capat cu panditul.....il las in "puca" goala sa vedem ce facem :-))

Va spun maine rezultatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, cand eu v-am zis ca sunt experta? V-am zis ca nu merge, sau nu v-am zis? Sorry, nu vreau sa fac glume p[roaste.
Nu au dom'le la sensibvlu. Am cautat eu la toate sensibluele posibile, in tot Bucurestiu! Mi-au cautat si in baza de date! Am cautat si la HelpNet, cu pile! Habar n-au!
Am cautat si la o firma care distribuie asa ceva, am lucrat si eu la una!
Marina, multumiri mii! Cine e din Bcuresti, la 2na la Unirea, a luat azi Ovidiu vreo patru, la sfatul Marinei (once again, mutumesc frumos!)- asta e langa Piritexu de mai sus de Unirea, mai sus de parcarea aia scu o mie de etaje la care construiesc edilii de zor... Se intra printr-un hol, e mai ciudat, dar e firma la intrare... A costat 12 mii bucata, PUNGUTA, nu recipientul. Care vreti va trimit eu prin posta. Din cate stiu sunt valabile mult timp, o sa vad acasa si va spun maine. Sper sa nu zica nimeni ca e reclama, e constructiva, domnule...
Deci, mai bine ii repet urocultura, ca sa fiu sigura, decat sa trezesc copilul la 4 noaptea, sau sa astept sa faca pisu dimineata, cand singurul ei interes e sa vina peste noi la 7 sa ne scobeasca la ochi, pentru ca tre' sa ne trezim, ca ei ii e foame!
Pupici!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Eu cum sa fac!
Mi-a luat sotul aseara o punguta de la Medicover, dar imi parea putin altfel fata de altele pana acum, avea un buretel pe marginea care se lipea, forma era aceisi, poate facutade alta fabrica.

Am trezit fata la 4.30 am spalat-o si i-am pus punguta. Mititica nu a scos o vorba,, statea somnoroasa si ma suporta pe mine, nu prea intelegea ce-i fac. Peste doua ore m-am trezit si cand am desfacut pampersul punguta era mototolita, cred ca facuse ceva si in ea, dar se golise, avea lipici pe pasarica, buretelul era rupt.
Deci nu mi-a reusit recoltarea!
Ma gandeam sa-i cumpar un recipient steril si s-o pandesc seara inainte de culcare, ca dimineata nu prea am sanse ca se trezeste pe la 10 si nu ma incadrez in programul de laborator.
Este vreo problema daca-i pipi de seara???? Cum il pastrez, la temperatura camerei sau la rece?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Crixia: complet gresit! Punguta respectiva, oricat de bun ar fi adezivul respectiv, tot nu e ca un "capac de borcan", adica etans, ma rog... intelegeti voi.
La Medicover mi s-a spus ca putem tine maxim 6 ore la frigider pipilica. La Elias mi-au zis juma' de ora. Concluzia mea: cu cat mai repede, cu atat mai bine!
In afara de asta: eu nu ma duc cu noaptea in cap la laborator,si nu ma duc la stat! La laboaratoarele private primesc probe pana la 10-11, si nu stai la coada. La Bioterra nu primesc sambata (nici copro nici urocultura).
Eu ii pun punguta cand se trezeste ea - i-am facut analiza asta de cel putin 6-6 ori, dar la noi e mai complicat...). ii dau ceva sa bea, si cam in jumatate de ora, face pisu., Insa stau langa ea. S-a intamplat o data sa nu vrea sa stea, s-a ridicat in picioare si.... un sfert s-a dus pe mine, un sfert s-a dus in pat, si restul in punguta.... Ca sa fiu sigura, i-am repetat analiza. Am mai spus, mereu rezultatul a fost concludent....
La inceput mi-a fost foarte greu., Acum stiu precis ce si cum. Plus ca acum deja face pisu imediat ce se trezeste.
La Elias mi s-a recomandat sa stau cu eprubeta cu dopul pus "langas"< si cand ii da drumul sa scot repede dopul si sa recoltez! Aiurea! N-a mers....
deci, prefer cu punguta. Insa nu ii pui punguta si te duci la culcare. Si dupa ce face, mergi cat mai repede la laborator.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Marina, Anca si celorlalte mamici care au raspuns
- mii de multumiri pentru ponturi.
Acum mi-au ajuns(la Craiova) prin cineva "PUNGI URINARE PEDIATRICE" Paediatric Urine Collectors - 12 mii de la Farmacia 2NA - din Bd.Unirii luate. produse de ROMED Holland - sterile
Dimineata avem sa facem experimentul.Sper sa iasa concludent. Bingo!

Va pupam si va uram sanatate multa!
Ce ne-am face fara DespreCopii??

Mergi la inceput

Lav, saru'mana pentru denumirea exacta!

Eu am reusit sa colectez si sa va spun cum! Daca ieri noapte am folosit punguta si aceasta s-a ravasit in pampers, si daca Ankalaura mi-a zis sa nu ma culc, ei atunci am schimbat placa.
Am luat de la farmacie un recipient steril, cand s-a trezit fii-mea la 7 ca sa-si bea laptele, am spalat-o si am adormit-o langa mineca sa-l prind pe "pipi", ei si nu a facut( ca-l facuse cand o spalam). La 9 cand s-a trezit am pus-o cu picioarele in chiuveta si cu fata la etajera de la oglinda sa se joace cu obiectele de acolo. A simtit ceramica rece la picioruse si a facut. Eu am pus recipientul si am colectat.

Mergi la inceput