Mamici de ianuarie-februarie 2005(35)
Raspunsuri - Pagina 13

Lali spune:
Oana si eu sunt la fel, trebuie sa maninc in prima jumatate de ora dupa ce ma trezesc dar eu asa obisnuiam oricum, deci nu cred ca e de la sarcina, ci de la obisnuinta. Oricum la trezire si tensiunea si glicemia e mai mica si poate asta sa fie o cauza.
Lali si licuriciul ei 24+
Dr. Anca, Municipal

ixxi spune:
M/am gandit ca daca tot stau acasa sa merg si la dentist, ca poate ai tarziu nu o sa mai am timp (si nici chef). Eu de felul meu sunt curajoasa si nu ma plang, dar ieri aproape ca nu am putut sa stau pe scaun. Piersicuta mea se misca de colo colo, cred ca de frica! Nu am stat mai mult de 10 minute pe scaun. Azi ma duc iar si mi s/a promis anestezie...sunt tare curioasa ce o sa facem azi.
o zi buna!
ixxi si piersicuta 19+
dr Calaras

oana cretu spune:
Merci, Lali. Problema e ca ma "bate" si Séb daca nu ii dau sa manance.
oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Lali spune:
Oana draga, atunci musai sa ii dai ceva papica sa nu iei bataita de la Seb ! Lui Dragos al meu ii place grozav laptele cu musli sau cereale sau iaurt cu corn dimineata...
Dr. Anca, Municipal

ingerasu spune:
Oana nu iti mai face atatea griji si atatea ganduri ca bebe Seb este bine. Vreau sa-ti zic ca eu nici nu mi-am facut analiza listeria, am mancat si ficat, am foslosit crema antivergeturi care continea vit A, mananc si dulciuri si bebe Bia este sanatoasa si normala in dezvoltare si activa, pe deasupra. Eu nu mi-am facut griji si imi merge foarte bine, la ce sunt bune grijile? Iar cu nemancatul dimineata sa nu te mai prind ca masa de dimineata este cea mai importanta asa ca hraneste-te si nu face foamea.
Fetelor eu o sa ajung ori maine in jur de 17.30-18 la targ ori sambata pe la 11, vad pe careva din voi atunci?
Lali, si cu bani si devreme la targ, este clar ca tu vrei sa cumperi totul de acolo. de la Bia pt Dragos, poate gasesti tot ce iti trebuie acolo.
"ingerasele" 25+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Lali spune:
si pentru Bia!
Ingeras, da, ne pregatim sa fim si frumosi pentru cand vom iesi in lume, nu numai sanatosi, destepti, cuminti si modesti....
Dr. Anca, Municipal

Amaya spune:
Buna dimineata fetelor...
Pana la urma aseara am ajuns la dentist cu maseaua de care va spuneam mai demult ca ma chinuia si mi-a scos nervul...mi-a facut anestezie local cu spray si apoi cu xilina (la recomandarea medicului meu) si sper ca nu vor aparea nici un fel de probleme...asta ca nu mai aveam motive de ingrijorare, acum o sa ma macine daca i-am facut sau nu rau lui bebe cu anestezia, dar nu avea cum sa-mi scoata nervul altfel...
Shobo, daca este pe 1 oct. vin si eu la intalnire, dar probabil ca voi ajunge pe la ora 19 fiindca termin munca abia la 18, veti mai fi acolo?
Oana si comoara (19 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Shobo spune:
ingerasu, pai eu ziceam sa pui anuntutl mare pe prima pagina cind vei creea o noua sesiune de mamici ian-febr - sa speram ca o creezi tu de data asta ca sa poti pune anuntul!!!
multumim mult!

kris spune:
Buna,
Eu va scriu f.f. rar, dar in schimb va citesc mult.
Se poate sa vin si eu la intalnirea voastra din 1 oct ? In general sunt o vorbareata, dar cu scrisul sunt mai lenesa ! dar cand ma apuc , mai greu ma opresc.
Mi-ar place mult sa va cunosc, poate asa imi va veni pofta mai mult sa va scriu. Aproape in fiecare zi imi vin in minte intrebari, sau sugestii, dar nu stiu ce ma impiedica si ma opresc. Este foarte adevarat ca multe raspunsuri le gasesc in corespondenta voastra.
Le multumesc din suflet fetelor pentru raspunsurile anterioare, precum : Ingerasu, Camitzu, Cam33, Rachel, Galaxy.Imi sunteti dragi, chiar toate !
Eu sambata intru in 22 sapt si abia marti 28.09. ( la 22sapt si 3 zile) sunt programata la echo morfologica la spit Filantropia si tot atunci voi afla si sexul bebelusului.
De vreo sapt il simt in adevaratul sens, nu doar ca un fluturas...dar aici intervin cu o ? : de vreo 2 zile am burtica mai tare decat de obicei si tot in acest timp il simt foarte rar pe bebe ? Este normal ? Adevarul este ca tot in acelasi interval de timp nu mi-au placut iesirile care au fost in cantit. mici si rare. Ati printr-o asemenea situatie ?
A-ti vazut patutul cu 2 nivele din Cora la oferta ? costa 3 mil. Este interesant ! Nemaiuitandu-ma la lucrusoare pt. copii mi s-a parut la prima vedere interesant. Duminica in jurul oeri 14.00, voi merge si eu cu sotul la baby expo si sincer nu am studiat pana acum magazile pt. bebe. Sunt un pic superstitioasa ! Imi voi cumpara strictul necesar abia in ian 2005 , inainte de a naste.
Va pup si va doresc sarcina usoara in continuare si bebe sanatosi. Iertati-ma daca cumva v-am plictisit.
Kris si bb sapt 21+
D.na Dr. Militaru- Spit Filantropia
DPN 29.01.2005

oana cretu spune:
Mananc dimineata, nu ma bate, ingerasu! Am zis ca o sa mananc foarte bine dimineata, bine la pranz si lejer seara. Si daca vad ca bebe Séb imi da pumni si mie mi-e foame rau, ciugumlesc ceva. Dar dulciurile sa nu le mai vad! Vreau sa va zic ca nici mie nu imi vine sa cred ca doua zile nu am pus nimic dulce in gura, cu ciocolata in frigider.
Lali, asa zicem si noi, pe langa sanatos, destept, cuminte, sa fie si frumos, si...modest. Si tati, de cate ori ia ceva la baiat zice ca o sa fie mai frumos ca el. Daca ati vedea ce hainute de baietei sunt aici, mai ceva ca aia mari, de asta zice tati asa. Pana si geci de motor, de colegiu...pentru 3 luni, o mana de material.:) O sa fie imbracat dupa ultima moda al nostru, sa vedeti voi, fetelor de pe aici ce o sa va indragostiti de mine!:)
oana si bebitza din burtica (26s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."