Legi aberante
Raspunsuri - Pagina 7
cl spune:
Oz, ai perfecta dreptate. Problema este ca nu se doreste nici o solutie! Vor sa ia, in continuare, banii pentru ceva mort!
Claudia
slakje spune:
Asculta Guestus, pai tocmai asta este problema.O gramada de oameni plateau ceea ce nu aveau.Adica nu aveau caldura in calorifere iarna deloc.Asa ca si-au montat centrale.Asta dovedeste ca se platea pentru nimic.Este ceea ce tu vrei sa se intample in continuare?
Si inca ceva.Ti-am pus o intrebare: nu-ti dai seamna cxa esti singurul? Si 2: esti de-a lui taica nastase si muma danutza?
quote:
Originally posted by Guestus
slakje
pe mine personal nu ma intereseaza cum dormeai tu. si nici nu cred ca este cineva interesat.
aici se vorbeste de termoficare, coturi, gigacalorie, Celsius, apa calda, rece. te incadrezi in subiect sau mergi la sectiunea OB-GYN cu problemele tale.
Camelia spune:
Apropo de solutii..Stiti ce a facut furnizorul de energie termica centralizata din oras de la soacra-mea? S-a reprofilat pe montat centrale individuale!
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
cl spune:
quote:
slakje
pe mine personal nu ma intereseaza cum dormeai tu. si nici nu cred ca este cineva interesat.
aici se vorbeste de termoficare, coturi, gigacalorie, Celsius, apa calda, rece. te incadrezi in subiect sau mergi la sectiunea OB-GYN cu problemele tale.
Guestus, atunci de ce schimbi vorba? Cine vorbea mai devreme de canalizari si gaze?
Si ai grija, inaite de a posta, vezi aici:
http://www.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid18
Claudia
slakje spune:
Guestus dar care este solutia dupa parerea ta? Care este solutia pentru cei care s-au saturat sa stea iarna in frig si au montat centrale de apartament(dupa ani si ani de munca au cunoscut in sfarsit ce este confortul) , care au montat ceasuri la apa, gaz.
Aceasta lege?
oz spune:
quote:
poti sa-ti faci cite centrale vrei, portabile, fixe or aeriene.... atita timp cit sistemul de termoficare actual exista pierderea tot tu o platesti. Greu de inteles? Nu are nici o legatura aici capra mea cu capra ta.
aici e problema...sistemul actual nu merge, pierderile sunt enorme, nimeni nu-i multumit...e timpul sa fie schimbat.
slakje spune:
Exact.
quote:
Originally posted by ozquote:
poti sa-ti faci cite centrale vrei, portabile, fixe or aeriene.... atita timp cit sistemul de termoficare actual exista pierderea tot tu o platesti. Greu de inteles? Nu are nici o legatura aici capra mea cu capra ta.
aici e problema...sistemul actual nu merge, pierderile sunt enorme, nimeni nu-i multumit...e timpul sa fie schimbat.
Guestus spune:
Solutia comunista este ca tot sistemul de termoficare trebuie schimbat. Nu am nimic contra celor cu centrale si apometre....doar incerc sa le explic ca pierderile dupa retea tot ei le suporta cu abonament sau nu.
slakje spune:
Guestus eu m-am lamurit ce vrei sa spui tu, si tu spui ca aceste pierderi se regasesc in alte costuri, dar spune acum: Asta justifica in continuare hotia de pe spinarea romanilor.
Nu ar fii normal sa se gaseasca alte solutii si incet incet pierderile pe retea sa fie nesemnificative.Solutia ta dupa cum tot postezi aici e sa ne intoarcem inapoi, daca tot sunt pierderi si oamenii platesc pentru nimic ca sa intre bani in buzunarele groase ale unora, atunci macar sa plateasca tot romanul , doar nu-i asa....frati de suferintza.
Suntem egali!
NU?
Este?
oz spune:
quote:
Solutia comunista este ca tot sistemul de termoficare trebuie schimbat.
nu dragule, solutia comunista este sa pastram sistemul cu orice pret ca sa imbuibam cateva persoane si sa hranim restul personalului, fara sa tinem cont de faptul ca este neeconomic si nu multumeste pe nimeni (ma refer la cei care platesc facturile). Probabil ca cetateanul de rand ar plati mai putin daca sistemul s-ar converti pana la disparitia lui din forma actuala, banii pentru plata celor ramasi fara slujbe si reeducarea lor, decat sa bage bani la nesfarsit in sistemul actual.