Legi aberante
Raspunsuri - Pagina 5
cl spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Solutia este sa se faca ceva la scara nationala cu termoficarea.
Oricum toate pierderile care sint pe reteaua de apa se regasesc in note de plata marite care le achiti....adica la scoala unde-ti duci copilul...la notar care vrea mai mult ca are intretinerea mai mare...la frizer...blabla. Tot populatia plateste pierderea dupa retea in final.
O sa se faca la Sfantu' Asteapta! Nu vezi ca lumea s-a saturat sa plateasca nimicul? Unii dintre noi fac imprumuturi, pentru a putea avea o centrala, deci un confort. Si cand astia vad ca nu mai pot suge de la noi, dau o lege aberanta! Asta da solutie!
Claudia
cl spune:
quote:
Ok...nu vrei sa platesti apa calda....dar in acelasi timp nici eu nu vreau sa platesc gazul intrucit este scump si ma costa pierderile. Joxy....pe unde trec tevile de gaz?
Desi nu ma cheama Joxy, o sa-ti raspund si eu. Gazul e foarte simplu sa renunti la el. Vine si-ti taie accesul la intrarea in apartament si se rezolva. Dar pierderi la gaz???? Daca erau, nu sarea ceva in aer?
Claudia
Guestus spune:
Daca cei 80% renunta la gaz hai sa vedem cum platesti tu toata sandramaua de regie a gazului.
joxy spune:
Nu se poate sa platim un serviciu de care nu beneficiem, doar pentru a face (utopic) eficient sistemul.
Această măsură urmărește să crească reconectarea astfel ca să aducă densitatea de apartamente la nivel economic
Va dati seama ca aceasta lege poate fi foarte usor atacata in justitie. Si daca la noi nu are succes, Curtea Europeana de Justitie este mai mult decat dornica sa de-a palme statului Roman care le cere. (... care este.)
Tevile de gaz prin excelentza nu se pot astupa(posibilitatea acumularii de gaze in spatii inkise, s.a.m.d.). Deci le vei avea in apartament. Debransarea de la gaz se poate face usor prin astuparea (cu dop/filet) a partii orizontale a tevii de gaze. Coloana verticala de gaze (teava principala) este proprietatea DISTRIGAZ. Daca nu o doresti in apartamentul tau, aceasta poate face obiectul unu proces intre tine si DISTRIGAZ.
Teava mea de gaz, proprietatea mea, trece pe scara sau exteriorul blocului. Asa ca nu mai intereseaza ce faci tu cu tzeava din apartamentul tau.
Cu respect,
Florin
Choose life
cl spune:
quote:
Daca cei 80% renunta la gaz hai sa vedem cum platesti tu toata sandramaua de regie a gazului.
Mai, eu platesc exact atata gaz cat consum, ca exista un contoar, montat la intrarea in apartament. Si nu mai fabula atata, ca aici se discuta de legi aberante: lumea plateste nimicul!
Claudia
anca tanasica spune:
quote:
Originally posted by joxy
Va dati seama ca aceasta lege poate fi foarte usor atacata in justitie. Si daca la noi nu are succes, Curtea Europeana de Justitie este mai mult decat dornica sa de-a palme statului Roman care le cere. (... care este.)
Cred ca se vor cruci cand vor citi asa lege.....
slakje spune:
Guestus nu m-am lamurit tu vorbesti doar de dragul conversatiei si pentru a vedea reactiile, faci sondaje de opinie sau ce? Nu-ti dai seama ca esti singurul care sustine punctul asta de vedere ABERANT? Nu-ti spune nimic asta?
Huooooooooooooooooo regimului din Romania! Sa va fie rusine! Hoti si banditi! Pungasi care ati ajuns la putere nu v-ar fii rusine sa va fie! BORFASILOR! Comunistii erau mici copii pe langa voi, voi sunteti nimic altceva decat niste hoti si niste borfasi!
infofun spune:
Guestus tot nu mi-ai raspuns la intrebare, desi am scris-o de doua ori. De ce aperi asa de mult acest sistem in care oamenii platesc ceva ce nu exista? Ce motiv real ai? Ca argumentele date pana acum de tine sunt la fel de aberante ca si aceasta lege.
Si inca ceva: Tu ai apometre?(nu intreb de centrala ca am vazut ca esti tare inversunat impotriva celor care au, deci nu ai)Daca ai apometre, nu te va deranja sa platesti pe langa apa consumata un abonament lunar nejustificat? Asta asa doar ca sa se mentina un sistem in care "cainii latra, ursul trece" si se umfla de banii, furati din buzunarele amaratilor, adica noi!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! 
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
Guestus spune:
slakje
tu nu intelegi nimic din ce scriu eu aici.
infofun
Cu Radet Renel Romtelecom Rgab nu sint ruda nici macar prin alianta.
Ce povestesc eu este ca tot sistemul este prost facut si debransarea la 20% nu este solutie. pierderile tot exista pe retea si domnia ta le plateste din buzunar... chiar daca ai apometre, centrale sau mai stiu eu ce sisteme. Nu dai tu banii direct la radet... dar guvernul acopera gaurile si notele de plata prin taxele tale. Intelegi ce povestesc eu?
infofun spune:
Da stiu la ce te referi, insa ceea ce spunem noi este ca, pe langa ceea ce plateam pana acum, acele taxe de care vorbesti, si care oricum nu or sa scada in veci, vom mai plati si acel stupid abonament, adica inca cateva sute in plus, ca doar tot avem multi bani!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!! 
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"