Help,crampe in stomac,gaze..etc

Help,crampe in stomac,gaze..etc | Autor: anky

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,sint insarcinata cam in doua luni si intr-o stare tare nasoala nu neaparat de greata dar am crampe in stomac ma simt de parca as avea un pietroi in stomac,am gaze parca totul imi vine inapoi.Mai este cineva in situatia mea?...La prima sarcina parca nu am fost in situatia aceasta.

Anca si Bianca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Draga Anca,
e normal sa ai crampe si senzatii de genul asta.
Am trecut si noi prin ele, deci nu-ti fa griji. Sarcina usoara.

io si un baiatel (intr-un burtic de 22+ saptamani)

"Children have never been very good at listening to their elders, but they have never failed to imitate them."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

draga anca si eu tot in 2 luni sunt si pe langa greturi , somn , am si crampe, gaze, ma balonez... tot tacamul ce sa mai... sinurul lucru care ma deranjeaza sunt greturile dar asta e...sper sa treaca cat mai repede ca nu stiu cat mai rezist, pana acum nu am vomitat deloc dar acum incep sa ma simt din ce in ce mai rau abia astept sa merg iar la dr sa-i spun ca nu stiu ce sa ma mai fac...a si sa nu uit de constipatie....

pupici si sanatate multa la burtici

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

si eu am patit-o rau de tot, desi cam in 5-6 luni, ins te inteelg. fii linistita, te inteelg, eu aveam si alte stari...inversul constipatiei..ca sa zic asa...si nu iti pot spune cumulate toate ce senzatie nasola dadeau. dar, a trecut, si acum suntem ok. fara medicametne fara nimik!!! asa ca stai linistita, nformeaza eventual emdicul care te supravegheaeza, vezi ce zice..as..de control.
pupicici dulcici

anne-marry 28 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Si eu as vrea sa iti spun ca e ceva normal si ca va trece, dar stiu ca nu te va consola. Nici pe mine nu m-a consolat la inceputul sarcinii cand plangeam de durere pana noaptea la ora 2, cand adormeam de oboseala, si mi-am disperat toti medicii, si pe fetele de pe forum. Sa nu iei metoclopramid, orice ar zice dictorul sa se scape de tine. Mie mi-a dat la insistente, si Anda a cautat pe net si nu e bun in sarcina.
In schimb poti lua fara grija Sab-Simplex pt adulti pt gaze, balonari, sunt niste pastile mentolate pe care le mesteci si imediat ragai si tragi parturi , si te eliberezi. Iar pentru a elibera continutul intestinelor poti folosi EUCARBON, care e doar carbune medicinal si plante medicinale. Poti lua pana la 6 pe zi, dar ia-o incet.
Vreau sa te incurajez si sa precizeze ca nici unul din aceste medicamente nu se asimileaza in sange si nu ajunge la bebe, deci nu ii face nici un rau. In plus poti folosi ceai de sunatoare, fara zahar sau mai ales miere, care, cica da fermentatie. E cam nasol, dar te calmeaza pe moment.
Si nu consuma alimente care te baloneaza, macar pana in al doilea trimestru, cand te asigur ca mai scapi de ele si poti atunci recupera si cu papica. Nu manca fasole de nici un fel, castravete proaspat, dovlecel, si mai vezi si tu ce iti dauneaza.
Succes, si suntem laturi de tine! Trece, te asiguram noi, chiar daca nu ai avut probleme la prima sarcina, stii ca nici o sarcina nu seamana intre ele.
Te pup!

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput