Copilasi de iunie-iulie 2003 (29)
Raspunsuri - Pagina 2
elena_ltd spune:
Cornelia, veste mai buna pe ziua de azi nici ca se putea! Te felicit din suflet! Cu gravibinon si ultogestan m-am chinuit si eu, mai ales la prima sarcina. In afara de faptul ca o sa ai poponeata ciur, astea dau copii frumosi. Parol! Sunt cu toate gandurile bune alaturi de tine. Acuma sa te tii, ca avem o noua graviduta la topic. Dupa ce am cocolosit-o, batut la cap, dat cu parerea, bla bla bla pe Romana, ramaseseram noi fara subiect de mamosit. Sa te tii!!! Sa vezi acuma sfaturi de mananca bine, dormi mult, menajeaza-te, plimba-te, asculta muzici tralala, nu te culpabiliza cu Maria, zi-ne eco, zi-ne analize si tot asa.
Carmenutza, am vazut fiecare poza in parte si m-am tot minunat. Maya e nemaipomenita, iar comentariile la poze nici ca se puteau mai nimerite. N-am inteles totusi cati iubiti are fii-ta? Bine, nu ca as avea de comentat la imbogatirea experientei sentimentale, dar tin sa stiu care era "acela". Superbe poze, superb copil si parinti... de nota 10.
Amik, eu am inteles ca Romana nu e gravida. N-a zis de test, dar pesemne, daca l-a facut, nu indica bb3.
Madic, intru acusica si te citesc la parinti.
Dana, nu-ti mai face probleme. Nu cred ca s-ar stresa vreuna din noi. Imi pare rau ca nu veniti la intalnire, dar poate repetam intalnirile mai des.
Bibi, pe unde umbli? Iar absenta? Sa-mi spui tu cam cum iti imaginezi topicul fara comentariile duioaso - umoristico - sarcastico - revolutionare semnate Bibi.
Mihaela si Ovidiu, inteleg ca va incurca ziua de duminica pentru intalnire, dar vroiam sa va spun, in caz ca va ajuta cu ceva, eventual pe viitor daca nu de data asta, pot aranja sa stati o noapte sau cate vreti voi la maica-mea sau la socrii mei. Cum noi stam 4 insi in 2 camere, e mai greu, dar e loc de cazare oricand va hotarati la parinti.
Pupici pentru toti, mai cu seama pentru Cornelia de data asta!
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
madic spune:
"Va multumesc la toate pentru grija si pentru urarile de sanatate, pentru ca ati avut rabdare sa-mi cititi mesajul lung si nu stiu cat de coerent, dar eram atat de revoltata si totodata ma simteam atat de neputincioasa, incat am simtit nevoia sa impartasesc cuiva trista experienta prin care am trecut.
Eu sunt dupa o noapte nedormita, in care Mariuca a scancit toata noaptea si de fiecare data simteam un gol un stomac, la gandul ca n-am cum sa o ajut.
Ea e mai bine acum, daca bine se poate numi jumatate de fetisoara umflata si un ochisor care, din mare si rotund cum era inainte, acum de-abia se zareste.
Multumesc lui Dumnezeu ca n-a fost mai grav si sper sa se vindece fara cicatrice."
Am copiat mesajul postat la "parintii.." si aici, pt ca stiu ca aici intrati toate mai des. Va multumesc inca o data si va doresc sa nu treceti niciodata prin ce am trecut eu.
V-am pupat.
Madi si Mariuca (28.07.2003)
http://community.webshots.com/user/ianina2003
bibi spune:
Bibi, e in rahat si acum abia a reusit sa scoata putin capul si a tras o gura de oxigen tragand cu ochiul la pozele Alexandrei si ale Mayei.
Cu ce aveam eu in dotare mi-a fost foarte usor sa cad in depresia care ma tot curta de ceva zile, am mai dat si cu ochii in postarea Corneliei, care m-a deprimat si mai tare si asa am ajuns de nu mi-a mai ars de nimic si de nimeni.
David e bine sanatos si acum, dupa ce l-am vazut iarasi(in we, caci vacanta lui la Breaza inca nu s-a terminat)pot sa spun cu mana pe inima ca e DESAVARSIT!!!
Cand o sa reusesc sa ma adun si sa-mi bag boii in grajd revin in forta.
Pana atunci si aveti grija de noastra!!!
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
crisotexa spune:
Of mai Cornelia, ma bucur ca ochisorii sunt acolo, in burtica ta. Am avut impresia ca ai postat mesajul dupa ce ai vorbit cu mine si nu stiam ce sa mai cred. Cum ti-am mai spus, daca Dumnezeu vrea, se intampla orice minune. Ca sa-ti spun drept eu am reusit sa trec peste necazuri spunandu-mi ca altii sunt mult mai nenorociti de soarta. Si cel mai mult ma gandesc la oamenii care nu pot avea nici un copil si sunt nevoiti sa poarte cu ei oful asta mare toata viata. E cumplit!!! Eu am minunea numita Tudor, de care sunt indragostita. Mai nou se uita in oglinda si daca il intreb unde e Tudor, imi arata ca in oglinda. M-am topit.
Deci, mult noroc gravidutza draga!!! Sa dea Dumneeu sa faci versiunea baieteasca a Mariei, ca tare scumpa mai e.
Atat am reusit sa scriu acu. Revin diseara in forta (sper sa nu ma fac de ras).
Pupa Crisa
alexandrueduard spune:
Madic: nici nu am cuvinte pentru patania ta si pentru nepasarea celor din jur. Ii doresc din suflet sanatate puiului tau.
Cornelia: ma bucur mult pentru vestea buna ce ne-ai dat-o si ai grija de burtica si de inimioara din ea.
Bibi: cum poti fi suparata cu un asa baietel frumusel, mai ales ca pt el faceti efortul asta.
Carmenutza:aveti o fetita de milioane. Parca a inceput sa semene cu tati(!?)
Ce facem fetelor cu intalnirea? Am inteles ca o sa fie frumos afara.
Deci eu vin sigur.Incepem inscrierile?
1. Magda si Alex (0723.724.833 si 0788.624.833.)
Magda si bb Alex puisor
crisotexa spune:
Fetelor,
Sunt rupta. Am iesit de doua ori cu copilul in parc (care nu e chiar aproape),de trei ori cu Tudor si Bodo (pentru nevoile catelului) plus drumul pana la sala de aerobic dus-intors (30 minute) si o ora de aerobic (si scoate profa untul din noi)... Nu va mai spun ca asta a fost grosul, cum s-ar zice.
M-am mai apucat, nu singura ce-i drept, de conservaraie, ca zic sa-i dau copilul chestii cat mai naturale.
Asa ca fie-mi cu iertare, va raspund pe scurt:
Pojo, cum mai rezisti cu ne-suzetistul Flaviu? Sa-mi zici si mie te rog cand e luna noua in noiembrie ca m-as apuca si eu atunci de treaba ( aia cu suzeta, nu va gandiri la alte prostioare).
Kehleyr, si eu m-am decis sa mai stau pana la anul nou de 2006 pentru a mai incerca de bebe 2. Imi dau seama ca este tare greu, unde mai pun ca eu trebuie sa cam stau la pat cat sunt insarcinata. Si mama are hepatita C (de multi ani) si se trateaza la Colentina. Toti doctorii de acolo au asigurat-o ca nu se ia decat prin sange. Eu mi-am facut analizele acum cativa ani si nu mi-a iesit virusul. Este cam ca la SIDA. Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji pentru Stefania. Oricum, pentru linistea ta, afla la cat timp de la infectare se poate afla si faceti-va si voi analiza.
Madic, bafta multa cu dintisorii. Si noi facem parte din categoria de "dintisori care ies greu" dar ne-am invatat. De aia si ezit sa insist cu renuntatul la suzeta, ca nu stiu cum o sa-l linistesc cand o sa-i mai erupa ceilalti dintisori.
Romana, ce spaima cred ca ai tras cu acele de siguranta. sunt copii astia ceva de groaza. O secunda daca nu esti atent (si slava Domnului ca sunt destule secunde din astea pe zi) fac ce nu-ti trece prin minte.
Carmenutza, bafta cu intarcatul. Stai linistita, venim si noi la intalnire.
Catan, ma mir insa ca nu ti-a dat nimic pentru tuse. Eu personal am atentat la sticluta lui Tudor de paxaladine ( o aveam in trusa de medicamente de urgenta) si mi-a facut tare bine.
Andra, eu, la sugestia doctorului, am incercat (si am reusit) sa-l fac pe Tudor sa doarma doar o data pe zi. E mult mai bine pentru ca are un program mai fix si doarme si noaptea mai bine. Cum am procedat: am tras jaluzeaua sa fac intuneric in camera ( si doarme dimineata pana la 8-8:30) si apoi il duceam afara si il antrenam in diverse jocuri si il tine-m pana pe la 11:30. Il culcam nemancat si ii dadeam papica cand se scula. Acum ii dau sa pape la 12:00 si se culca la 13:00.
Elena, Bodo o sa fie nelipsit de la intalnire. Pai sa pierd io faza cu vizionarea? se poate? sper ca de data asta vii cu amandoi copii ca vrem si noi sa ii vedem si pe matei si pe oana. crezi ca tu scapi asa usor???
Fetelor, am trei invitatii in plus la Baby expo (costa 35.000 lei intrarea). daca e careva amatoare, io ma duc vineri in jurul orei 11:00.
Magda, completez si io listuta;
2. Crisa, Tudor si Bodo (0722.656.416)
pupa Crisa, rupta
alinuta spune:
am citit tot si cum gargaricioasa inca e la nani-nani zic hai sa scriu repede doua vorbe.
pai s-o iau asa: cornelia iubita, din suflet ma bucur pentru tine, sa ai grija de burtica si de mariuca scumpa.
carmenutza - frumoasa familie, frumoase poze, sa va traiasca dodoloata dulce ca-mi venea sa pup pepenasul ala de poponet cit e de scumpica tusca mica! putere multa la intarcat si ai grija de tine!
amik - oachesa si mindra tare fata ta, sa va traiasca si sa va iubeasca la fel de mult cum o iubiti voi!
mihaela - sa va traiasca poznasul nepapacios ca scump e si el smecherutul!
despre mica mea - numai de bine, dintr-o pataciune in alta. merge bine, si afara si prin casa nu mai zic, se catara, se baga in toate cotloanele posibile in care-i intra poponeata, arata tot cu degetelul dar nu numeste ci scoate doar un marait care nebagat in seama se transforma intr-un aaaaa lung si tipacios.
acum o saptamina incerca din rasputeri sa mangaie pisica cu capul, drept pentru care si-a luat pozitia de mers de-a busilea si cu capul glont spre pisica. natafleata mica de unde avea ea sa stie ca pisica nu e lipita de gresie? s-a intins spre ea, pisica tusti din loc, duduia mea cu nasul sageta in dusumea. va dati seama urlete ce-au urmat.
de o vreme vopseste usi,dar numai usi, la altceva nu se baga. a gasit o pensula de bucatarie, dar la nevoie e bun si pamatuful lu' mama de facut bujori, asa ca cum prinde momentul cum se apuca de vopsit. a vazut treaba asta acum 3 saptamini la un nene care a venit sa ne repare o usa si care a dat si cu oaresice smacuri pe la incheieturi ca scartaia rau biata usa. si iata duduca mea cum se pricepe ea la ale casei. curios e cum si-a adus ea aminte de indeletnicirea asta abia cind a gasit pensula.
m-a vazut pe mine cum ma dau pe maini cu crema si-acum are o grija sa se dea seara si ea, chit ca e crema ei de poponeata, e musai sa-si dea pe minute. tot la mine a vazut cum imi dau cu sampon pe cap, si la fel si ea, tot cu tubul de crema. pune putin pe minute si-apoi incepe sa se mozoleasca pe scufita. de-ale alexandrei!
m-am cam intins da' am profitat de somnul ei sa scriu atita da' gata ca mai e si maine o zi!
va pup fetelor si va doresc numai bine la toate si fireste la puiuti!
ps. la suzeta a renuntat ea de bunavoie cind avea cam 11 luni, nu ma intrebati cum si de ce canu stiu, pur si simplu a refuzat-o in citeva seri si ca atare nici eu n-am mai insistat, le-am facut nitel disparute in ideea in care isi va mai aduce aminte de ele,nu si-a adus si asta a fost.
Alina si Alexandra
carmenutza spune:
Prietenele mele dragi......
Mihaela, nici eu nu stiu cum reusesc sa o mai tin pe moatza mica in brate.. si ca o tin nu ar fi nimic, dar rezist cu ea in brate mai mult decat Razvan uneori...am facut un "brand"..Atomicul Flaviu ce mai face?
Cornelia, ma bucur nespus de mult pentru vestea minuntata pe care ne-ai dat-o. Sarcina usoara si copil frumos si sanatos...sa vezi distractie la anul pe vremea asta....
Nicol, din cate am inteles eu intalnirea este in IOR..este asa fetelor, au ba? Eu nu am ajuns niciodata in parcul asta...
Dana, imi pare rau ca nu poti veni la intalnire..mi-ar fi placut sa ne mai vedem....In legatura cu Hep.C , stai linistita..chiar nu se ia decat prin contact sexual sau sange.
Pufuletz, era ideal sa o facem si noi treptat..despre intarcare vorbesc, dar nu mai aveam nici timp,nici rabdare...asa ca am ales solutia asta radicala.
Elena, vorbisi ca o mama de baiat...auzi tu cati iubiti are fie-mea??Pai hai sa-ti zic....ea are cati poa' sa duca...da' io, mama snoaba si cu pretentzii cosmopolite, simpatizam cu Tyler...un englez mulatru de vreo 10 ani, cu ochi albastrii frumos foc...
Bibi, cand Davidutz este DESAVARSIT..nothing else matters..te astept cu forte proaspete.
Magda, hai ca esti glumeatza..pai mogaldeatza mea a semanat din primul minut al existentei ei cu ta-su....eu nu am fost prezenta la nastere...
Alinutza, niciodata nu reusesc sa ma hotarasc..cine este mai dulce, tu sau minunea ta blonda??pentru amandoua.
La suzeta si noi am renuntat singure pe la 11 luni..
Azi a vrut sa se urce pe Rita, catelul nostru( de fapt al parintilor mei) ca se ajunga sus pe un dulap....pusese un picior pe ea si am vazut-o cand il punea si pe al doilea si incerca sa se echilibreze...trece peste ea indiferent pe unde sta si o calca pe labutze..noroc ca Rita este intelegatoare si nu zice nici pas...
Pe mine inca ma dor sanii, dar simt ameliorare pe zi ce trece..sper sa fiu in forma la intalnire...aaaa..si sa nu uit...nu venim si cu tatzi la intalnire???..nu de alta dar singure parca vad ca o sa ne imprastiem in tot parcul alergand dupa plozi si nu o sa avem timp sa stam la palavre.....eu oricum vin cu Razvan.
Hai ca vorbim maine....
http://community.webshots.com/album/188952007OQXTtU
Carmen si bb Maya Alexia
elena_ltd spune:
Eu va spun ca Bibi a fost rapita de extraterestri si acuma posteaza in locul ei probabil o martiana depresiva. Dar tot i-a facut un bine ca am aflat si noi in sfarsit adevarul despre David.
Crisa, imi adun tot tupeul si imi pun soriciul pe spinare si ma incumet sa vin cu amandoi plozii. Dar poate am noroc si e Oana in pasa cuminte. Stiu ca-s restanta de ultima oara. Numai ca io vin cu Mihai, Matei de-l numisi e al lui Madishor. Si am eu o banuiala ca vine si dumnealui ca-i parcul lui obisnuit. (sper sa nu ma-nsel).
Alina, dementiale fazele Alexandrei! Am ras cu lacrimi. Sa-ti traiasca!
Carmenutza, l-am vazut pe Superbul in poze. Parca as zice in numele matusicilor de la topic ca ne dam cu toatele acordul pentru alegere. Tyler sa fie.
Eu vin cu Alex la intalnire, dar cred ca va fi responsabil cu Oana.
Completez lista Magdei:
2. Crisa, Tudor si Bodo (0722.656.416)
3. Elena, Mihai, Oana si Alex (asta e consortul) (0741.063.972)
Bun. Acuma sa va zic si eu ultima noastra noutate. Mihaita a invatat sa pupe. Probabil ai vostri fac de ceva vreme schema asta, dar al meu abia azi a invatat. Si ca atare tot imparte pupici. Mentionez ca l-a invatat sora-sa nepupacioasa.
La capitolul abilitati motorii, merge si el catinel, catinel, doar prin casa prinde viteza cand nu e incaltat cu ghete. Asa ca, n-o sa-l fac fotbalist.
Nu-mi vine sa cred, dar inca sunt nevoita sa-l tin pe un oarecare regim, a ramas clar sensibil cu stomacelul si tot in recuperare ne numim din multe puncte de vedere. Dar pe ansamblu e bine copilul.
Acuma ma duc la somn si va pup pe toti si toate.
Elena, mami de Oana si Mihai
ne vedeti aici
crisotexa spune:
M-am uitat si eu la poze (azi noapte vedeam in dungi). Noroc cu dulapul de pe hol in care e acum tudor bagat de pot sa va scriu si io doua vorbe.
Carmenutza, mi se pare mie sau voi ati fost in rai? Sa fii numai cu sotul si copilul in asa minunatie de club, asta da concediu. De Maya ce sa zic, nu se dezminte, frumisica foc. Mulatrul ala din poza e preferatul Mayiei? S-o crezi tu...
Madic, ce rochita frumoasa a avut Maria la ziua ei. E ochioasa tare. Dar invitatii ei unde sunt?
Pojo, mi se pare ca flaviu e varianta mai deschisa la culoare a lui Tudor. Se vede din poze ce nazdravan e. Vad ca beti si bere si ca ati fost si la vama (ce dor imi e de ea).
Amik, Alexandra e tare frumusica si mi se pare inalta tare pentru varsta ei. Ma inseala pozele. La faza cu periuta m-ati dat gata. Noi abia acum incercam sa ne imprietenim cu ea. traiasca tifonul!
Pun si eu cateva poze cu Tudor si Maria (a Corneliei), de la mare.
Pupa Crisa