Copilasi de iunie-iulie 2003 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioana Sora spune:
Buna, fetelor. Ma bucur ca ati avut o intalnire reusita. Am inteles ca urmatoarea intalnire e vineri, pe 8 octombrie, la ora 18. O sa incerc sa vin si eu, numai sa-mi spuneti unde. Tot vorbiti de poze... Am incercat sa-mi fac albumul meu aici, dar n-am reusit, toate pozele sunt prea mari, iar daca le micsorez, nu se mai vede absolut nimic.[:Sa va spun ce probleme avem noi mai nou, poate aveti idei sau v-ati lovit si voi de asta. Nici pana acum, n-am reusit s-o invat pe Catalina sa faca la olita. Nu mai e chip s-o pun pe olita, urla de cum o vede. Am incercat si cu reductor, dar tot degeaba... Apoi, cersim mancare tuturor. Pe cine vedem ca are ceva de mancare in mana, ne oprim in dreptul persoanei respective si nu ne lasam pana nu capatam... Si trebuie neaparat sa fie cum vrea ea. Incerc pe cat posibil sa n-o bag in seama cand e in isterii si o las sa planga, nu-i fac cheful. Cand nu-i faci cheful, mai nou se repede sa te... muste. Nu stiu cum de i-a trecut prin cap asa ceva.
Ioana & Maria Catalina
Kehleyr spune:
IOANA mai musca si alti copii, au tot povestit fetele pe aici, unii chiar mai dadeau si palmute -- parca Maya? . Si fata mea musca, presupun ca e normal la varsta asta.
Reductor - nici nu stiu ce e ala . Cu olita cred ca iti faci probleme degeaba, majoritatea copiilor nu fac la varsta asta la olita. Incearca sa nu o stresezi pe Catalina, dupa aceea o sa prinda teama sau repulsie de olita si chiar ca nu o sa mai ai nici o sansa...
Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".
Andra_ spune:
Fetele, am deschis partea 30, hai sa batem in cuie intilnirea ca vad ca-s multe amatoare.
pup u,
Andra
P.S. Crisa - multumim de cascaval, la intilneala vin cu roata
http://www.geocities.com/luca_obejdeanu
vilma spune:
Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32800" target="_blank"> Copilasi de iunie-iulie 2003 (29)
vilma spune:
Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32800" target="_blank"> Copilasi de iunie-iulie 2003 (30)