Mamici din Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Hai mai fetelor, chiar v-ati pus problema sa-l votati pe Nastase? E Basescu din topor, dar pe zambetul lui Nastase si pe "realizarile" PSD-ului nu dau doi bani. Parerea mea!
Pupici pt voi si copilasi,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Subscriu la ce a spus Gabriela! Toate cele bune, Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Nu-mi place de nici unul din cei doi ...
Nastase imi face impresia ca nu e suficient de inteligent si de diplomat pentru asa o functie de importanta, iar Basescu mi se pare viclean...nu-mi inspira deloc incredere...
Pacat ca nu mai candideaza Stolojan...pe el l-as fi ales.
Nici nu-mi vine sa merg la vot

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

buna fetelor!
oricum unul din astea doi iese..........
toata lumea numai despre asta vorbeste ,pana si la facultate nu este profesor care sa nu spuna macar o data despre alegeri...........
hai fetelor!!!!!!din doi rai nu prea ai ce sa alegi decat tot unul rau:).
eu zic sa gasim altceva mai interesant de discutat.
de ex. sa va povestesc de Fabian:alaltaseara ii faceam baie si la clatit de fiecare data iese un scandal .......urla de zici ca-l tai. si cum tot vroiam eu sa-l clatesc si el tot nu si nu ,incep sa-i spun ca daca nu-l clatesc face paduchi si paduchii ii mananca capul si tot de astea....la care Fabian se uita cateva clipe asa cu o privire de superioritate si zice dupa cateva secunde:"vladeala" (vrajeala)si intoarce spatele.iaca asa mi-a dat cu firma in cap ficior-miu .
va pupacim dulce.

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lacri, esti durere! Sperii copilu' cu paduchii , bine ca a inteles ca-l pacalesti.
Eu vreau sa va spun ca Iustin s-a rostogolit de pe spate pe burtica si e ft. bucuros de "noua figura".

Cristina, l-am vazut pe Mihnea(in pozele din album). Scump foc!

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

quote:
Originally posted by lacri
...la care Fabian se uita cateva clipe asa cu o privire de superioritate si zice dupa cateva secunde:"vladeala" (vrajeala)si intoarce spatele.

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Suuper faza cu Fabian!
Mateiul meu in sfarsit sta pe oala si face pipi, adica a inceput sa constientizeze si dupa ce face, imediat ce a stat pe oala vrea aplauze si pupici la scena deschisa. Toata ziua turuie si nu-i tace deloc gurita, parca e un disc zgariat.
Octavian e mare, serios si acum are o problema cu petrecerea de casa noua: sa punem ghirlandele de la pom pe pereti, sa aruncam cu petale de flori. Acu', i-am spus eu ca petalele se arunca numai la nunta si s-a gandit sa punem poza mea si a lui Paul de la nunta pe usa si deasupra o galeata cu petale si cand se deschide usa cad petalele si se vede si poza noastra. Si a mai inventat un "nou" stil de matematica: "cat fac rosu plus galben?"; raspuns: "portocaliu".
Ieri m-am intalnit cu Elena si cu Erica. Sa vedeti voi ce domnisoara cu 2 dintisori jos are Elena. Si ce cuminte si vesela e printesa. Matei a tot stat prin jurul ei, s-au "jucat" daca putem spune asa. Cand mai facem o intalnire pe la Mall pe undeva? Ca acus vor incepe serbarile la KidsLand si nu va mai fi loc si pt noi.
Pupic la toata lumea si o duminica placuta,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor am intrat doar sa va salut si sa va pup! Dupa mult timp m-am hotarat ca ar fi bine sa mai merg si pe la sotul meu, nu de alta dar deja nu mai simte ca are sotie si s-a invatat sa ia decizii singurel. Astazi am tren spre Bucuresti si maine imi iau zborul. Imi pare rau ca nu am mai prins o ultima intalnire! Numai bine si astept poze cu voi atunci cand o sa va mai intalniti!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Fetelor o rugaminte: cunosteti o cosmeticiana foarte buna? Multumesc.

~~Adela, mamica de Julia

Mergi la inceput

Raluca,
Drum bun si sa ajungi cu bine in Japonia!
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput