Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (57)
Raspunsuri - Pagina 4

FELIS spune:
FULGULETZ, m-am uitat si eu acum la carucior. F frumos si practic.
Burtici... Tare obosita mai sunt dupa o saptamana de munca. In ultimul timp, sambata nu mai sunt buna de nimic. Fac doar cumparaturi (cu pauze de odihna) si mai bag in masina de spalat cate ceva... Mancarea gatita ramane in program pentru ziua de duminica. Doar eu sunt atat de obosita? ...
Felis, 27 sapt(28 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos

Ele spune:
Felis, nu esti singura care te simti obosita. Macar tu ai o scuza , mergi la munca (bravo tie ca mai poti). Eu stau acasa de pe 14 iunie si sunt zile in care as dormi in continuu. Sunt zile bune dar si zile mai rele. Seara cel putin parca apasa cerul pe mine. Drept este ca in anumite zile nici nu stau locului o clipa, vreau sa fiu totul pregatit pt venirea lui bebe plus mancarea care trebuie facuta ( nu pot manca preparate deloc, ceea ce de fapt nu este rau deloc avand in vedere cate chimicale baga in ele).
Sunt sigura ca toate fetele sunt obosite, plus ca stresul si grijile sunt motive in plus de oboseala. Ieri am facut cateva cumparaturi pt bebe, hainute ca sa-l scot din spital si cand am ajuns acasa aveam niste picioare de m-am speriat si eu si sotul.Astea sunt mici dezavantaje zic eu, partea buna si frumoasa e dupa.
Pupici.
Elena, 33sapt, DPN-5nov

simonacip spune:
Felis....da, e cea mai frumoasa parte din sarcina...(miscarile lui bb)... In plus eu nu prea dorm noaptea, dar nu din cauza lui David, ci pt ca imi fac tot felul de griji cum ma voi descurca, daca voi avea momente cind ma voi plictisi ( acuma nu mi le inchipui, dar sigur vor fi), daca voi vrea sa incep mai repede serviciul..Plus ca ma tot intreb cum arata, oare cit va fi de micut, oare cu cine va semana...oare, oare....si asa ma ia somnul spre dimineata, cind trebuie sa ma scol pt a 4-a oara la toaleta.
Elena, unde vei naste, vad ca avem termenele fff. aproape
Simona, 33 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/simonacip

monica-elizabet spune:
buna fetelor...ce activitate intensa e azi desi e sambata....m-am bucurat mult ca am avut ce sa citesc cand am venit acasa...
azi am fost cu alexut la zoo, nu mai mersesem de vara trecuta si nu am vrut sa treaca anul asta fara sa-l ducem, dar stiam ca a fost in renovare si de-aia am tot amanat...i-a placut foarte mult, dar aici e de umblat mult de tot, nu e ca la noi acasa in 10 minute sa termini tot...am stat vreo 2 ore si cred ca tot n-am apucat sa vedem tot, insa nici eu si nici alex nu mai puteam merge....el saracutzul a si adormit pe drum in masina si eu ca o mama nebuna ce sunt l-am lasat sa doarma linistit vreo ora si jumatate timp in care am stat in masina si l-am pazit...cred ca cine ma vedea zicea ca sunt nebuna...dar stiam ca e puiutul obosit si nu mi-a pasat de nimic....
m-am bucurat ca nu ma durea burtica si am putut merge cu el sa se distreze....
luni merg la eco si apoi la dr la control , in sfarsit a venit din concediu si sper sa-mi dea si mie mai multe detalii....daca nu...nu mai am mult si vin acasa si cred ca o sa-l bombardez pe saracul dr din romania cu zeci de intrebari de o sa ma dea afara pe geam hi hi
BITS...felicitari pentru KENZO...sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa aveti parte amandoi de o nastere usoara!
fulguletz, chiar ca e super pretul caruciorului tau...pai eu am dat pe asta 190 de euro si nu se face si cosuletz din ala cum am vazut ca este al tau...
si eu m-am uitat sa aibe rotzile mari si cu suspensii,(sunt din cauciuc si se umfla la fel ca rotzile de masina) ca m-am gandit la gropile de acasa....sa nu le simta bb-ul.
va pupic pe toate si va urez o seara placuta si linistita
monica

anne-marry spune:
fetele am intrat si eu sa va zic ca mai traiesc, ca bebe este bine snatos, ca asteptam si noi sa treaca lunile care au mai ramas pana la venirea lui bebe si incep sa ne pregatim,. intai cu listute si apoi..cu restul .pupicei dulci de la noi.
anne-marry 27 sapt DPN 21 Dec.
http://photos.yahoo.com/aniuta22111980
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

FELIS spune:
ELENA, eu astazi de oboseala am dormit de la 12 pana la 17,30. Cand le mai aud pe unele ca lucreaza aproape pana de termenul de nastere... Nu-mi vine sa cred ca unele persoane au atat energie. Si pe mine cine ma vede la servici imi zice ca sunt tare vioaie, dar asta e numai pt ca eu sant genul care ori fac treaba ori stau degeaba. Nu pot sa fac o treaba incet si cu pauze. De aceea la servici trag de mine sa le fac pe toate si cu gandul ca cele 2 saptamani cat mai am de lucru sa le pun pe toate la punct sa nu-mi aud vorbe dupa. Oricum ele se aud.. dar macar vor fi mai putine. La noi vinovat de o problema care apare e intotdeauna cel care lipseste.
Tu de ce stai acasa de pe 14 iunie?
SIMONA, stii ca eu am realizat cu adevarat ca voi avea un bb abia cand i-am simtit primele miscari? Din prima clipa cand am avut certitudinea ca sunt insarcinata am fost f fericita: imi venea sa opresc necunoscuti pe strada si sa le zic de fericirea mea. Stiam ca sunt insarcinata si atat. Dar de cand l-am simtit prima data miscand au fost si acele emotii deosebite. Am simtit acea viata in mine... de care stiam...
Si pentru sotul meu cred ca a fost cam la fel. Povestindu-i si lui de personalitatea micutului nostru care se misca uneori la nesfarsit daca nu-i convine pozitia mea si nu se linisteste pana nu stau cum vrea el a retinut si... intr-o dimineata imi povesteste intamplarile de o seara inainte.- Eu de obosita dorm... nu mai stiu de nimeni si nimic. Am eu "pozitia mea" de dormit- jumatate sunt pe el-capul pe umarul lui si jumatate de corp peste el. Mi-a povestit va a simtit la un moment dat cum bb a facut o miscare mai ampla- probabil si-a schimbat radical pozitia, dupa care a inceput sa loveasca cu mainile si piciorusele continuu. Vazand el ca nu se mai opreste si aducandu-si aminte de ce-i povestisem eu, s-a gandit ca nu ma supar daca ma da la o parte de la "pozitia mea" si m-a intors ca sa stea bb bine. Va dati seama ca m-a impresionat. De fapt ma impresioneaza orice e legat direct de bb. Nu stiu daca am exprimat exact ce am gandit.
Oricum viata pe care o avem in noi e o minune... Si nimic din ce simtim acum nu se va compara cu momentul cand il vom tine in brate pe bb. Cel putin asa cred.

FELIS spune:
ANNE-MARRY, ma bucur ca tu si bb sunteti sanatosi.
MONICA, tocmai ce vorbeam de energie... Nu esti nebuna... Ti-ai pazit puiul sa aiba un somn linistit.
Ce bine e sa mai ai cu cine vorbi. Chiar daca e sambata.
Eu fac schimb la calculator cu sotul. Intru, va citesc, va raspund, apoi il las pe el la calculator. Dupa un timp il rog sa ma lase iar sa intru sa vad daca a mai scris vreuna dintre voi...
TRY, BITS pe unde sunteti? Voi parca mai scriati in week-end.
MOSS, imi lipsesti.

bits spune:
fetelor va multumesc multtttt!abia astept sa-l tin in brate si sa-l pup,mai ales ca la eco 3D am vazut cum isi sugea degetelul.mi-au dat lacrimile instinctiv,nu stiu dar a fost un moment tare emotionant.ma gandesc cu drag la mom cand il voi strange in brate pt prima oara.
octy 34 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

bits spune:
FELIS eu sunt aici ,tocmai ne-am intors de la o petrecere si am intrat sa vad ce ati mai scris,dar ma duc la somn caci e destul de tarziu la mine(3dimineata) si maine imi vine masina de spalat,asa ca la 9.30 trebuie sa fiu in picioare.te-am pupat si noapte buna!mai vb maine daca esti intrata.eu sigur am sa fiu.
octy 34 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb

FELIS spune:
Daca nu mai scrie nimeni eu va doresc noapte nuna si ne mai citim si maine.