sterilitate secundara

sterilitate secundara | Autor: LIVIA10

Link direct la acest mesaj

Din analizele facute (hsg, progesteron-ziua 21, radiografie de sa turceasca, prolactina si spermograma sotului )a rezultat ca trompa dreapta este permeabila, stanga prezinta unele aderente, ovulatie nu exista, prolactina este in limite normale, desi am galactoree, radiografia de sa turceasca este buna, sotul prezinta o usoara astenospermie.Menstruatia nu este regulata si nu a fost niciodata si totusi am avut trei sarcini. Am urmat un tratament cu clomifen (2 pastile din ziua a cincea )si utrogestan timp de 2 luni si nici un rezultat. Ce credeti ca mai pot face?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

Numai dr. iti poate spune ce mai poti face.Cauta un dr. bun pt.infertilitate si mergi mai departe cu investigatiile.
Mult Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

cu sterilitate secundara am fost si eu dianosticata in urma cu vreo 9 ani. aveam anexite repetate, trompele infundate, uter retrovers, aderente, ciclu neregulat, ce sa-ti mai spun? dar eu nu ramineam insarcinata. Am facut infiltratii cu antibiotice un an apoi o operatie pt desfundarea trompelor , fara succes. Nici nu m-am mai gandit la sarcina, am incercat sa ma resemnez. si totusi, la 2 luni dupa operatie am ramas insarcinata. Medicul meu s-a socat si a zis ca e un miracol. La mine a fost si pe baza psihica, ma stresam f. tare. Aveam deja 31 de ani.Asa ca acum am o fetita dulce de aproape 5 anisori. E minunea mea.
Iti doresc mult succes si sa incerci sa nu te stresezi. E f. important.
april&andrada

Mergi la inceput