Sus...in Scandinavia (9)
Raspunsuri - Pagina 6
Adela99 spune:
mey, vad ca se ingroasa randurile alcoolicilor azi-maine trebuie sa schimbam titlul subiectului.. mai potoliti-va
lilanda spune:
Adelutzo, da' macar v-ati luat ceva daca tot ati ramas goi de buzunare
La plaja cred ca-i frantuzoaica, saraca Sau azi nunteste??? Dar pentru Claudelu zicem ca e vreme frumoasa ca doar n-o sa aiba tupeul sa vina pin-aici cu mina goala Poate face si o escala la Irimell!
Rayu, asta da "combinata", mama!!! Jos palaria! Afinata cu Led Zeppelin (pour les connaisseurs)
pozulici
Rayuela spune:
aa,ca aia cu plaja era gluma Claudico,aici e o vreme sa te spinzuri in wc cu lantul de la closet
Adelutzo,am auzit si io de Ullared,ca cica au preturi bune,dar nu am fost niciodata.
Lilanda,pai omu le are cu muzichia bre..io ascultam Janis Jopin si beam vodka in vremile bune..acuma pampersi si productie de lactate
Si ca sa semnez celebru:Va pup
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Adela99 spune:
Scularea!
mey, mai stiti careva ceva de Idora? ma mai gandisem de multe ori la ea, da' ii duc dorul diminetile, ca si ea era matinala ca si mine
eu cum ma trezec ma repezesc pe forum, ca pe urma vine fiimiu si ma da la o parte si apoi nu mai apuc decat spre seara ... da las' ca rezolvam noi problema ca de ziua lui primeste un calculator si m-am scos si totodata imi fac si mie un cadou (pot sa stau cat si cand vreau pe forum)
lilanda spune:
Prezent, Adelino!!! Iaca aicea sint si io!!!
Hehe, Idora, acusica acusica vine-ncoa'napoi...ca repede a mai trecut vara asta!!! Si noi tot la temperatura constanta pe-aici!!! :-)
pozulici
Adela99 spune:
uite ce am citit io azi in ziar (si raman si la subiect - adica )
cica sperma suedeza e mai buna (calitativ ) decat cea daneza... si asta datorita faptului ca suedezii nu la fel de mult si de des ca si danezii. asta da' stire de prima pagina
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,204775,00.html
Rayuela spune:
si io,chianuna!
Adeluta,Idora mi-a trimis mie mai demult un mesaj,cica vine in ianuarie,de noi ii e dor,de Suedia nu!
Hai ca ma duc sa ma spal pe dinti ca traznesc
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
uite ce am citit io azi in ziar (si raman si la subiect - adica )
cica sperma suedeza e mai buna (calitativ ) decat cea daneza... si asta datorita faptului ca suedezii nu la fel de mult si de des ca si danezii. asta da' stire de prima pagina
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,204775,00.html
No...ce sa zica si suedezii acuma Io numa' ma gindesc asa: la ditamai bucata de Suedia, sint 9 milioane de locuitori, pe cind in bucatica asta de Danemarca sint vreo 5!!!! Sau am intels io gresit la ce se refera calitatea??
pozulici
Adela99 spune:
asa am inteles si io calitatea ... da' se refera la tineri (aia care au contribuit deja la cresterea populatiei au iesit din calcul)care inca au sistemul de reproducere (asta da vocabular )in dezvoltare ... si cica danezii tineri se scalda in alcool (mai ales vin rosu) de doua-trei ori pe saptamana, pe cand suedezii se pastreaza pentru week-end ... si numai ca e mai de calitate e si mai abundenta ... (si gandul ma duse la un alt subiect, unde parca siroia, nu se prelingea ... sa fi fost ala suedez?)
lilanda spune:
Da' cite zile are weekendul in Suedia?? Vineri, simbata, duminica!!! S-apoi beutura suedeza nu e-n mare tot daneza??? Ce-i drept danezii mai trag o fuga si pe la nemti, asa ca daca e sa aiba cineva o vina, apai a nemtilor e, sa stii!!!
pozulici