Sus...in Scandinavia (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Rayuela spune:
ca bine le zice naracea
katerino,vrem sa te vedem si noi parfumata si coafata
Io nu pot nici sa ma imbat,nici sa ma coafez..e clar,ma apuc de bucatarie si maritish
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
rayu mama, io zic mai bine sa-nveti tehnici de epilare c-o sa ai nevoie sa scoti fulgii de Peugout, nu???
iar cit despre Katarina, am niste dubii ca n-am priceput daca pe-ai sau pe-a lu' Adi!! Asa ca Rayu, da' tu ce vrei sa vezi??
pozulici
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by lilanda
rayu mama, io zic mai bine sa-nveti tehnici de epilare c-o sa ai nevoie sa scoti fulgii de Peugout, nu???
iar cit despre Katarina, am niste dubii ca n-am priceput daca pe-ai sau pe-a lu' Adi!! Asa ca Rayu, da' tu ce vrei sa vezi??
pozulici
Eu vreau sa vad flocuiala
poze Amelie
Katarina spune:
Mey,Lilando,noi am dezbatut problema flocuirii in familie.Pt acest sezon vom adopta amandoi un look amazonian ,valvoi,in nuante ruginii de toamna...Ne hotarasesm initial pt varianta neteda,dar a picat datorita vremii aspre scandinave.Totusi inclin sa cred ca el ar fi fost avantajat de aceasta prima alegere care ar fi oferit o perspectiva mai..inalta
Claudelu spune:
Daca ma primiti in clubul alcoolistilor am si eu ceva de spus...
Sun Claudia, alcoolista inraita(cateodata, prea des) si chiar si acum am venit de la beute cu fetele, beuram 3 fete 3 sticle de vin...si am intrat aci sa va rog sa ma ajutati sa scap de acest frumos si nebunesc obicei...Va pup betivanilor!!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Rayuela spune:
Clauditzo,bine ai venit..HIC HIC..ca unde-s betivi multi e intotdeauna loc de inca unul!!Ma bucur ca te-ai distrat,sa vii la noi in Scandinavia sa te imbatam cu tuica pe care o sa o aduci tu!
poze Amelie
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Katarina
Mey,Lilando,noi am dezbatut problema flocuirii in familie.Pt acest sezon vom adopta amandoi un look amazonian ,valvoi,in nuante ruginii de toamna...Ne hotarasesm initial pt varianta neteda,dar a picat datorita vremii aspre scandinave.Totusi inclin sa cred ca el ar fi fost avantajat de aceasta prima alegere care ar fi oferit o perspectiva mai..inalta
Katerino HAHAAHAH..mi-a placut mult moda de la capitala,cred ca o sa ma inspir si eu,sa vopsesc ciufurile care -mi ies in cale
poze Amelie
narancea spune:
Claudia e fata
care a golit sticla toata
damigeana jumatatea
si acu se uita dupa alta.........
au au auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
si sa mai zici ca nu te-am primit frumos in clubul alcolistilor !
lilanda spune:
Asa, caludelu... Fii-tu cu Bibi, tu cu sticloantza!
Scandinavi...desteptarea!!! V-ati inceput ziua??? :-)
pozulici
narancea spune:
alo Moldavia, ia uite mata la mesajul anterior, eu la opt juma eram de mult in picere ! scularea sa o dai tu lu ilie , nu noua !