Sus...in Scandinavia (9)
Raspunsuri - Pagina 11
lilanda spune:
quote:
Originally posted by bombiquote:
[Da' io tot nu-nteleg de ce nu vaz aura ca am mai citit si la altii ca si-au cumparat glow-ul, numai ca mie nu-mi apare nici o modificare in dreptul nick-urilor lor.
Sorry ca ma bag in discutie, dar am observat si eu fenomenul sau, sau mai exact lipsa lui. Se pare ca e legat de browser / OS. Eu, de exemplu, nu-l vad cu Mozilla (linux), dar il vad cu IE pe Windows.
Tu ce browser ai?
Eventual putem semnala la nenea Admin problema precizind browserele pt care nu functioneaza.
Cristina
Cristina pai sa stii ca asta o fi cauza atunci, ca si o tot Mozilla folosesc!!
pozulici
Adela99 spune:
mey, da' ce va stiti voi la calculatoare!
rayu, tu cate ore iti bei cafeaua de dimineata?
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Adela99
mey, da' ce va stiti voi la calculatoare!
rayu, tu cate ore iti bei cafeaua de dimineata?
pai adelutzo mami,in beutu cafelei "ingår" alaptat,schimbat rahati,schimbat vomitaturi,spalat dinti si alea alea,aranjat parul..acum trebe sa fug la pravalie sa iau de-ale gurii,dupa care pot spune ca am terminat cu cafeaua
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
Adela99 spune:
rayu, acum esti la cafeaua de dupa-masa? in care se include orice inafara de forum?
eu imi beau ceaíul dupa care ma apuc de munca (ca decand cu activitatea mea asiduua pe forum in timpul orelor de serviciu, am ajuns sa-mi iau de lucru acasa
Rayuela spune:
ei adelutzo adelutzo,iaca m-am luat cu trebi prin curte,am gatit,spre stupoarea mea a iesit o mincare de mazare comestibila..si acum sint forumista inraita,na!
poze Amelie
Rayuela spune:
iaca acum mi-am terminat de baut cafeaua adelutzo,adicatalea am culcat piticania..si acuma nu e nimeeeeeeni onlineee..las ca io vorbesc si singura ,ca-s obisnuita..io pot de exemplu sa va dau stirile serii de la protv..cu ce sa incep,cu violurile sau cu crimele?
poze Amelie
lilanda spune:
Lene mare la scandinavi, cit cuprinde!!! Haideti...sus!! BTW de lene: poate vreti sa-l vedeti pe Ilie cum arata, luni, dupa cheful nostru!!! Puteti folosi desigur si sagetile pentru a mai vedea vreo doua poze sugestive din alea 10 cite le-a facut Niels. In restul apare natura de jur imprejurul cabanei si io...ducind gunoiul!!
pozulici
Adela99 spune:
'neatza!
Bush pe cale de a deveni dement ... (pe cale?)
Perlele spuse de Bush ar putea fi simptom de alzheimer ...
* Dusmanii nostrii sunt inovativi si au resurse puternice, si noi de asemenea. Ei nu vor inceta sa caute metode noi de a face rau tarii si poporului nostru, si nici noi
* Sper ca veti pleca de aici intrebandu-va ”Ce-a zis?”
* Ma simt onorat sa dau mana cu curajosul cetatean irakian caruia Saddan Hussein i-a taiat mana
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,536442,00.html
lilanda spune:
N-avea dreptate savantul ala indian ala care a zis ca lui Bush nu-i trebe test de IQ, ca pierzi vremea de pomana cu idiotii??? Cica forma ochilor si privirea "sclipitoare" ale prezidentului american l-au adus pe indian la aceasta concluzie!!! :-)
pozulici