Intalnire 18-19 sept la Konstanz,Bodensee(3)
Raspunsuri - Pagina 3
tinatache spune:
stai ca am incurcat, la cazare am rezervat pt Oana. stiam ca am vb de nume dar era pt masa. scuzeeeee....
deci, Oana, tu ceri camera de doo paturi, am vb acuma si nu e nevoie sa mergem sa ne cazam inainte (am vb de noi 2 ca atata am rezervat eu!). Daca stie sigur ca venim o sa mergem seara la sfarsitu intalnelii.
Cristina
liv spune:
Eu va invidiez cind va aud cum faceti bagaje si plecati la distractie, dar n-am ce sa fac. Va doresc distractie super placuta, drum bun, vreme minunata, sa va ginditi si la noi, cei ramasi pe-acasa si sa ne aduceti multe poze si aer de Bodensee.
Cristina, eu lucrusoare n-am nici pentru mamica, nici pentru copila, dar o sa dau ceva banuti, stiu sigur ca nu strica. 
Adela spune:
Pai hai sa ne hotaram: pana la ce ora asteptam la restaurant si pe ultimii veniti???? ...si dupa care sa incepem distractia: 
Multumim la toti pentru urari.
Sper sa nu ploua ca io in fusta vin!
liiivv> Felicitari! Sa-ti traiasca flacaul! Io credeam ca vii si dai de baut in cinstea evenimentului.
Serios acum: imi pare fff rau ca nu poti veni!
~~Adela &
Julia
tinatache spune:
eu zic sa facem schimb de nr de mobil si care intarzie sa sune. cine il vrea pe-al meu, sa zica:) pe PM
Cristina
Camelia spune:
Eu nu stiu ce numar de mobil am.
.Dar daca butonez putin , il aflu.So, daca il vrea cineva sa-mi spuna.Cel putin Cristina si Alina ar trebui sa-l aiba deja.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Adela spune:
quote:
Originally posted by tinatache
eu zic sa facem schimb de nr de mobil si care intarzie sa sune. cine il vrea pe-al meu, sa zica:) pe PM
Cristina
si io zic sa incercam sa nu trecem de ora 13... ca cupilul meu nu prea stie ce e aia RABDARE!
Voi ce luati papa la drum pentru copii? Astept idei.
Si astept si numerele de tilifon ale voastre pe PM.
~~Adela &
Julia
tinatache spune:
asta cu drumu si eu am probleme, ca sotu tocma mi-o comunicat ca ar vrea sa facem o excursie fara snitele de pui
asa ca si eu astept propuneri, sau raman la sandwich-uri.
cat despre stat la restaurant: cine intarzie sa dea un telefon, noi stam acolo pana la ora 13.00, aprox. Cine vine dupa, ne prinde din urma, ok?
Cristina
Camelia spune:
Cum adica stam la restaurant pana la ora 13?
Dar ce facem dupa ora 13?![]()
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
tinatache spune:
ne plimbam, mergem pe Mainau, de ex. Sau prin Konstanz. Nu stam chiar numa pana la 1, ideea era macar sa ne adunam pana la 1. Haideti ca mai vedem si la fata locului.
Cristina
Alina spune:
Fetiliii,
Noi o sa incercam sa ajungem pe ora 12 la restaurant,asa cum am stabilit.E drum de 3 ore dar plecam ceva mai repede pt siguranta si speram ca vaporul merge conform planului.
Va rog mult sa incercam sa ne adunam pina in ora 13,o parte din noi ne intoarcem spre seara acasa deci tre' sa apucam sa ne cunoastem.
Pupici si multumiri tuturor care ne-au urat de bine pt intiilneala!
Alina