Cum scap de fosta soacra?
Raspunsuri - Pagina 5
ralucami spune:
Am citit subiectul cap coada si am ajuns la concluzia ca sunt prea credula, prea naiva si am prea mare incredere in capacitatea oamenilor de a se schimba , de a primi o a doua sansa. Pe la mijlocul subiectului imi propusesem sa iti scriu si sa te indemn sa o iei de la zero cu fosta ta soacra. Voiam sa iti scriu ceva de genul " oamenii se mai schimba atunci cand isi dau seama ca au pierdut totul" ( si ma gandeam ca ex-soacra ta a avut un shok puternic atunci cand ai plecat cu nepotii)Dar acum, cand am citit si ultimele tale mesaje mi-am dat seama ce greseala era sa fac. Fereasca Domnul de asemenea caractere! Si era buna vorba aia ca "viata bate filmul". Incredibil!!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
marcellinna spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Referitor la fosta soacra, stia de actiunea ex-ului dar nu mi-a spus pentru ca "sangele apa nu se face". In schimb, m-a sunat sa ma asigure ca nu participa in nici un fel la proces, ca nu este de acord cu ce face fiul ei si ma roaga sa o las sa-si viziteze nepotii din cand in cand. Deocamdata ma mai gandesc!
Nu certati copiii cand viseaza!
Scuza-ma ca-ti spun dar eu n-as da nici o ceapa degerata pe asigurarile ei.
Tu stai sa te mai gandesti daca sa o lasi sa-ti vada copiii?
Eu as lasa-o sa vada copiii,EVENTUAL daca dragul de fii-su ar plati tot ce are de platit la timp , ar inceta cu hartuiala asta,cu procese peste procese si recursuri in zilele importante pt tine si copii...
Si in orice caz n-as mai lasa-o sa-mi treaca pragul.
ani35 spune:
craciunita,eu cred ca fostei soacre tare-i mai place sa-si bage nasu' prin casele altora,mai ales daca poata sa mai baga ceva strambe si mai bine!Au dreptate fetele cand spun ca e bine sa o tii la distanta,mai ales ca in trecut s-a purtat mizerabil.
Sa fiu in locul tau i-as spune direct,fara nici un ocolis ca prezenta ei ma incomodeaza,ca bineinteles,poate vedea nepotii cand merg la fiu-su si ca...deh! sangele apa nu se face
Bfta si...tare pe pozitie!
scumpic spune:
Craciunitza am impresia ca tu esti prea buna si prea indulgenta.Stii ce se intampla cu oamenii prea buni?Sunt luati de fraieri.
Craciunitza sa nu cumva sa te superi pe mine ca am scris asta dar tu ai fost prea buna si ei au profitat de tine.
Vreau doar sa iti pui intrebarea asta"Daca castiga procesul exul, crezi ca fosta ta soacra s-ar mai fi purtat ca pana acum cu tine?"
Craciunitza gandestete ca ai viatza ta ca ai alt sot acum si fosta ta soacra nu mai are ce calca in casa ta.
Ok , inteleg este bunica lor dar nu are ce cauta in casa ta.
Stiu ca te gandesti la copii , ca si eu am fost in aceiasi situatie ca tine"M_am gandit sa nu sufere copilul,sa nu ii lipseasca cine-va apropiat"dar...copii asa cum ii obijniuesti asa or sa se adapteze chiar daca la inceput o ii simta lipsa putin bunicii, or sa inteleaga cu timpul.Dar tu?????Vrei sa iti faci viatza un calvar, sa ii stii ca tot timpul mai exista cine-va in familie care te face sa nu ai liniste????
craciunitza spune:
Multumesc pe aceasta cale d-nei care a citit ce-am scris aici si m-a comentat fostei soacre
In sfarsit, dupa multi, multi ani, fosta soacra m-a scutit de lazile cu fructe si sticlele cu sucuri, pe care oricum le aruncam.
Va rog sa-i transmiteti si asta
Multa sanatate si dumneavoastra, doamna!
roisin spune:
Ptiu, drace! Io acu' vazui subiectu', inca sunt socata...
Craciunita, cu ocazia binevoitoarei ai rezolvat si problema initiala, asa ca tot raul spre bine. Sper ca s-au limpezit apele si dpdv legal si poate acuma va lasa toata lumea in pace. Fereasca Dumnezeu de asa ciudati!
Numai bine!
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
buli spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Multumesc pe aceasta cale d-nei care a citit ce-am scris aici si m-a comentat fostei soacre
In sfarsit, dupa multi, multi ani, fosta soacra m-a scutit de lazile cu fructe si sticlele cu sucuri, pe care oricum le aruncam.
Va rog sa-i transmiteti si asta
Multa sanatate si dumneavoastra, doamna!
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Alyssa spune:
Doamne fereste de asa oameni de nimic!!!
Bine ca ai scapat de vrajitoare... Foloseste legea la maxim si tine copii departe de asa specimene!!!
Iti doresc multa fericire alaturi de sot si copii, pastreaza armonia in familie si nu o lasa sa se apropie...
Faza cu fructele m-a dus cu gindul la Alba ca Zapada... Cred ca si de aia am spus "vrajitoare"...
scumpic spune:
Lasa Craciunitza ca "doamna aceea "ti-a facut un bine.Sunt sigura ca a fost una dintre cele care mai primea 'o stila de suc de la fost ta soacra' . Stii ce mi-ar pare rau daca so fi dus si io fi sus doar cum o vorbesti tu pe el(si sunt sigura ca asa a facut) si nu ia scos si cate-va foicele la imprimanta sa vada ce gandesc celelalte mamici despre ea.
Stiu sunt rea si recunosc.Dar nu am suportat niciodata femeile cu mai multe fetze. Femeile (acum o dau exemplu pe soacra ta) care au fost si ele mame, pt. ca stiu ce inseamna amestecul altora in viatza lor,in familia lor si care profita de bunatatea altcuiva ca sa ii faca sa sufere.
cristina_g spune:
Am citit doar acum acest subiect.
Diabolica femeie exa asta.
Draguta Craciunita, termina cu fosta familie, ai toate motivele din lume si inca unul : cred ca actualul tau sot este un om cu adevarat special, pentru ca ti-a oferit tie si copiilor tai sansa unei noi familii si prin urmare da-i voie sa aiba in viata copiilor rolul pe care si l-a asumat, acela de TATA! ( intr-o asa inghesuiala persoana nobila de langa tine nu mai are loc... te-ai gandit cumva la asta? ai vorbit cu el, ce simte? )
Daca tot e bal cere-i ex-ului maximum de pensie alimentara, nu stiu daca se poate cu "indexare" periodica si limiteaza "vederile" la cat mai putin (ce pot invata copii de la asemenea oameni, arta prefacatoriei? ), iar pentru soacra ta doar o propozitie : "PE AICI NU SE TRECE !" GATA ! am zis.
Te pup cu drag si te rog din suflet nu-ti risipi bunatatea pe cei ce n-o merita!