Va rog ajutor si informatii
Nepotica mea in varsta de 5 ani a fost diagnosticata acum 2 saptamani cu Aplazie Medulara. Doctorul de la spitalul fundeni ne-a comunicat cu foarte mare seninatate ca sansele de suravietuire sunt minime si ca nu exista nici o modalitate de tratament. Dupa incercari esuate de a afla cauzele bolii si metode de tratament medicul a schimat diagnosticul in Anemie Aplastica. Desi acesta schimare de directie nu a fost una directa ci mai mult indirecta spunand ca cele 2 denumiri sunt aceias boala.
Va rog mult sa ma ajutati cu orice fel de informatii referitoare la cauzele bolii si metode de tratament, metode de investigatie si diagnostic, clinici din tara si strainatate, persoane de contact, etc.
Raspunsuri
adivio spune:
Ce am gasit eu : este o forma de leucemie ce necesita transplant de maduva. Da cautare pe yahoo sau google si vei afla multe informatii despre boala. Sanatate multa.
Adivio&Ioana-nazdravana
Maria7 spune:
Aceste informatii sint copiate din revista Formula As:
["Sufar de metaplazie medulara cu mieloscleroza"
(Raspuns pentru CROITORU ANA - Drobeta Turnu-Severin, F. AS nr. 352)
Va propun mai multe alternative pentru suferinta dv: ¥ Incercati un tratament homeopatic la dr GHEORGHE SOARE din Bucuresti, tel. 01/745.74.55. ¥ Concomitent (cu acordul medicului) sau ulterior, ceaiuri COZAC PLANT pentru leucemie (timp de 5 saptamani). ¥ Urmati o cura de suc de sfecla 1/2 l + bors crud 1 1/2 l pe zi, preparat din tarate de grau (garantat natural), timp de 3 saptamani. ¥ Va recomand si tratamentul cu urina (urina de dimineata, circa 200 ml, partea din mijlocul jetului), combinata cu o parte egala din sucurile de mai sus. Se va bea dimineata pe nemancate. ¥ Comprese cu ulei de ricin pe abdomen, in partea splinei (tratament recomandat de Edgar Cayce). Compresa va fi acoperita cu un fular din lana foarte subtire, peste care se pune un material gros, incalzit atat cat poate fi suportat. Se acopera cu o patura. ¥ Regim alimentar ceva mai consistent: carne slaba, lactate, oua de prepelita, salate crude de sezon (urzici putin oparite, leurda, papadie etc.). Pentru anemie, se recomanda o cura de 240 oua de prepelita (se gasesc la magazinele alimentare si la crescatori). Se beau crude dimineata, pe stomacul gol, sau se amesteca cu miere, lamaie, branza de vaci proaspata. Mod de administrare: ziua 1 si 2: 3 oua pe zi; ziua 3: 4 oua, ziua 4 si urmatoarele: 5 oua pe zi. In timpul curei, sunt interzise bauturile alcoolice. Dupa 20 de zile, cura se poate repeta. Ouale se vor tine la rece.
“La doar 7 luni, nepotica mea sufera de displazie coxofemurala”
(Raspuns pentru GEORGIANA M. - Ramnicu-Valcea,
F. AS nr. 458)
Pentru diagnosticul de displazie, vi-l recomand cu cea mai mare incredere pe d-l prof. dr. MIU NICOLAE de la Clinica Pediatrie II din Cluj-Napoca, tel. 064/13.08.16. Nepotelul meu a fost tratat cu succes de aplazie medulara la aceasta clinica de catre d-l prof. dr. Miu, caruia nu-i vom putea multumi niciodata indeajuns pentru ca a salvat viata nepotelului nostru, acum in varsta de 10 ani. Si toate acestea, in conditiile in care sansele lui de viata au fost considerate de alti medici din Bucuresti ca fiind zero! Clinica de Pediatrie II este cea mai buna clinica pentru copii din intreaga tara! Nu ezitati sa mergeti cu nepotica dvs. acolo. Sanatate!
IOANA S. - Giurgiu ]
Va doresc numai bine.