Jurnal de chef la scandinavi
Raspunsuri - Pagina 2
Katarina spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Miroase pina aici a mici (lilanda cum le transmiti tuu..)
Vrem sa aflam legatura stabilita intre Ilie (cam fara maniere bag seama, scuzati) si micuta Amelia. (adica cine a balit pe celalt primul)
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
S-avem pardon,aAdrada! Da' eu si cu Ilie ne-am balit reciproc,Amelie n-a avut nici un amestec..
lilanda spune:
Claudelu sa stii ca-mi placi si de-aia tin sa te avertizez ca de frumoasa e frumoasa foc nora-ta, dar are un tignal!!!
Mey, Andrada, ce stii tu?? Rigiitul e sport national la danezi iar Ilie al meu s-a integrat perfect in societate!! Acu' nu-sh ce sa zic, da' cred ca pentru Katarina a avut o slabiciune si cum s-ar spune a gratulat-o Din pacate, Amelie nu a exercitat asupra lui o prea mare fascinatie pentru ca mirosea doar a lapte, pe cind ceilalti...hehe...mici cu usturoi. Insa stiu ca avem o poza (Rayuela tu ai facut-o??) cu Amelie calare pe Ilie...
pozulici
Adela99 spune:
quote:
Initial creeata de lilanda
Vineri, 10 septembrie 2004
Atunci Lilanda zice catre sofer ( consortul Niels). ”trage pe dreapta si lasa-i sa treaca pe obositii astia”, moment in care telefonul suna si se poarta urmatorul dialog:
”Ati ajuns???”, face Adela 99, suedeza.
”Nu inca” raspunde si daneza, ”ca ne tot invirtim in jurul unei baltoace si va cautam pe voi”, la care Adela zice mai departe,
”Si noi pe voi si ne uitam dupa o masina cu nr. de Danemarca. De altfel avem chiar una-n fata noastra,. Ce numar aveti la masina???” Bang!!! Intrebare de baraj si, odata cu efortul de a-si aminti numarul masinii personale, Lilandei ii vine orecum ideea ca in masina din spate s-ar putea afla ei, suedezii….Exact asa a si fost…
Din discutia relatata mai sus ("inteligenta" de altfel) va puteti da seama cat de traficat era drumul ala de tara (fie el si asfaltat) daca au fost necesare intrebarile ... de parca la ora aia, prin zona aia, riscai sa intalnesti alta masina cu nr danez decat a impricinatilor (musai sa-mi fac un test de inteligenta, macar sa am si dovada )
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Adela99
musai sa-mi fac un test de inteligenta, macar sa am si dovada )
Lasa Adelutzo ca ne crede lumea pe cuvint!!! :-)) Cum e vorba aia la suiedeji care tine loc de stampila??? "Pe cuvint si onoare"??
P.S. Scandinavi, mailul meu asteapta povestile si momentele voastre de la intilneala, ca ati vazut ca avem datorie aici!!! :-)
pozulici
Katarina spune:
In legatura cu istorisile din week-end..
Credeti c-ar fi nimerit sa pomenesc de noaptea "la comun"?Adicatelea 4 familiste in aceesi camera...slobode de orice grija...va spui eu pe cuvant c-am auzit zgomote suspecte,si nu erau voci de-afara,asa cum i s-au parut Lilandei la un moment dat..
lilanda spune:
Ia zii tu Katarino...ascunzi ceva??? :-))) Ai vazut, io v-am spus de vocile mele!!! Da de unde si pina unde furati 4 familiste in odaie???
pozulici
Katarina spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Ia zii tu Katarino...ascunzi ceva??? :-))) Ai vazut, io v-am spus de vocile mele!!! Da de unde si pina unde furati 4 familiste in odaie???
pozulici
Nu mey,erau 4 de-astea....cum sa le zic...Cururi,nene!..ca eu am dormit in aceeasi camera cu consoru' si cu familia Adelei..Si aleau au facut zgomot
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by Katarinaquote:
Originally posted by lilanda
pozulici
Nu mey,erau 4 de-astea....cum sa le zic...Cururi,nene!..ca eu am dormit in aceeasi camera cu consoru' si cu familia Adelei..Si aleau au facut zgomot
ca sa nu lasam loc interpretarilor ...am sforait (asa mai spre ziua) si io si concubinu'
Andrada spune:
Ne spuneti si noua cine e cine in poze (dupa imbracaminte) ca sa pot pune si eu o fatza pe sforaitori, baliti...etc
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele