Costa Brava

Costa Brava | Autor: gologanii

Link direct la acest mesaj

Buna!
Sambata plec intr-o mini-vacanta pe Costa Brava, cel mai probabil in Lloret. Cineva care a fost imi face vreo recomandare? Vreo excursie interesanta? Care ar fi cea mai draguta statiune? Se merita o vizita la muzeul Dali, la Montserat? Cate zile iti trebuie pentru Barcelona?
Thanks!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Noi am fost de doua ori in Costa Brava, mai exact in Ampuriabrava si ne-a placut foarte mult. Ce ne-a placut noua cel mai mult:
1. satele pescaresti de langa granita cu Franta:Cadaques, Port Ligat( cu casa memoriala a lui Dali), Port de la Selva. Sunt de neuitat(urci si cobori muntii in serpentine ametitoare ca sa ajungi intr-un sat parca uitat de lume, cu case albe, carciumioare pitoresti si oameni prietenosi.
2. Barcelona: suuuuuuuuperb oras, nu-ti ajung 2-3 zile, dar poti stabili prioritati
3. Cap de Creus: imagine panoramica absolut minunata
4. Sant Pere de Rodes: manastire din sec 11

Vezi ca sunt o gramada de site-uri( de ex www.costabrava.com). Noi am avut un ghid Michelin si ne-a fost de mare folos, sunt multe de vazut si e bine sa fii organizat.

Lloret de Mar este cea mai agitata statiune, de tineri, cu discoteci, baruri si distractii non-stop.

Vacanta placuta!

Nora, mamica lui Andrei-Mihai(20aprilie 1999) si a lui Victor-Alexandru(12 iulie 2001)
poze noi la http://community.webshots.com/user/noracosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Am fost acum ctiva ani la Lloret de Mar si ne-a placut foarte mult.

Poti vizita multe lucruri, depinde ce v-ar interesa.
Barcelona este un oras superb, merita, eventual un tur care sa include operele lui Gaudi, in acest sens sa nu uiti Parcul Guell (2 ** Michelin). Cred ca te poti inscrie la tur de Barcelona direct din Lloret, oricum merita un tur organizat cu ghid care sa va explice.
Andorra merita vazuta, la fel si partea franceza a Mediteranei - o excursie la Cap d'Agde si o cina seara la Sete (daca va place sea food).
Noi cand mergem intr-un loc ne ghidam numai dupa Michelin, ni se pare cel mai serios si bine structurat.
Daca imi mai aduc aminte de lucruri care nu s-au scris inca, revin.

AlbaIulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor daca tot vorbiti de Spania indraznesc sa va pun si eu o intrebare. Vrem sa mergem si noi la inceputul lunii oct. in Costa del Sol- Marbella. Eu am primit chiar mai multe oferte de la ag. turistice de la noi. A fost cineva? Cum e vremea in aceasta perioada a anului? Aveti unele tips-uri?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput