Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Neata fetele,

Romania doarme Nally, cel putin prin Ploiesti. Ieri l-am cam certat pe tati ca s-a puturosit si azi cand s-a sculat ultima data pasarica la 8:30, i-am spus "ia-o d-aici, faceti ce vreti, eu vreau sa dorm". Si asa ca am dormit pana la 10 si ceva. Bineinteles, cand m-am trezit, cu ochii in calculator si fata la tzitzi....dependenta nu gluma...Mamaaa, si cand am ce vrednicute ati fost...m-am pus si eu pe treaba...

Irinel, pt. dintisori poti sa te uiti la gingii, daca sunt un pic umflate si mai rosii.

Alina, sotul tau are dantura buna? Nu te supara ca te intreb, dar se zice ca daca apar repede dintii, nu sunt asa buni si sanatosi. Mie mi-e frica pt ca eu am dantura varza.

Fetele, io sunt de acord cu toate listutele pe care le vreti voi. Tabelul nu stiu cum am putea sa-l facem, eventual tot sub forma de lista...Irinel, lasa ca ti-o veni si tie randul...

Nally, nu vrei sa vii si pe la mine in vizaita daca esti asa harnicutza?si

Paloma, mie mi se pare ca fetita seamana cu tine, mai ales la ochisorii frumusei...

Mai, pe noi ne bate gandul sa o luam si noi spre Canada. Niste prieteni si-au depus actele pe partea franceza in iunie si deja i-a chemat la interviu. Acum nu stiu ce sa zic, as vrea ca sotul sa se duca sa lucreze in cazul aceleasi companii la care lucreaza si aici, credeti ca s-ar putea? Nu degeaba ma visam ca emigram cu voi

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Madu, al meu sot are dantura buna si dintii mai lungi sunt mai buni ca ai mei.Eu am dintii mai maruntei si-s cam varza.
Am sa incerc sa iau spirulina cu ulei de catina.Cica e buna si combate oboseala.Plus ca de cind a facut piticu 4luni imi pica paru de numa.Pina acum ma bucuram ca nu imi cadea absolut deloc. Acum...nici nu-mi vine sa ma piaptan.Pun spuma in el si-l las pina peste 3 zile cind ma spal.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Pai cica dupa 3 luni incepe sa cada parul. Da-sta m-am si tuns, plus ca la botez mi-l arsesem, ca mi-am facut suvite. Asta e, creste el...Abia nu ma mai stresez ca ma trage de par micutza.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Neata fetele!
Madutza trimite-l pe tati al tau si la noi sa il i-a pe Rares jucausul sa mai dorm si eu dimineata.Azi noapte gamalia iar s-a trezit f des,l-a un moment dat nu am mai tinut socoteala orelor l-a care s-a trezit.L-am luat langa mine si cum dadea semne ca se trezeste cum tzitzi in gurita si asa am mai furat si eu ceva somnic.
Nally spor la treaba!
Irinel sa sti ca si eu m-am gandit ca ii dau dintisorii Rareselului,dar nu prea stiu ce semne sa caut la gingiute asa ca o sa astept
Alina pupici cantaretului
Eryka si noi avem leagan ca al Irinei si Rares este incantat de el dar se si plictiseste repede si incepe sa chitaie.Este bun seara cand venim de la plimbare,il pun in leagan si ma duc sa ii pregatesc baita,sti ce cuminte asteapta balaceala,parca stie ca este rost de
Paloma ce cumintica a stat fetita la baita de mir!

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ma fetelor, parca si mie imi curge nasul. Sper sa nu fie vorba de vreo raceala. Adevarul e ca n-am mai mancat citrice si s-ar putea sa se cunoasca, inainte de a-l avea pe bebe bagam la portocale...si lamaie cu ceai... Sper sa scap, da cine stie.

Azi vine soacra (no comment :-))

Nally, chiar asa, da vrednicuta mai esti tu, cum reusesti sa stai pana tarziu si sa te trezesti dimineata devreme si cu chef de treaba (si de forum).

Alina, mersic de raspuns, da zau ca ma tot uit la gingiile lui si nu ma prind, mi se pare ca sunt umflate in mai multe locuri, da evident ca nu are cum sa ii de-a toata dantura acum :-)). Trebuie intr-adevar sa ii iau si eu un inel din ala special sa i-l dau sa moflaie. Acum daca stau si ma gandesc, el nu saliveaza chiar cat sa isi ude imbracamintea. Poate e alarma falsa. Eu totusi ma duc pana la doctor azi, ce-o fi o fi, stie el ca mamicile sunt mai paranoice si nu se supara (Lili, abia azi ma duc, in 30 de minute trebuie sa o luam din loc sa fim primii ca sa nu stam acolo jumate de zi).

Madutzo, Madutzo, cum ma ameninti tu pe mine... Apropos de emigrare (mai da ce premonitii ai tu, da sa stii ca trebuie sa vina si Mona aici sau sa ajungi tu in final in SUA ca sa fie pe deplin adevrat visul, nu? :-)) sa stii ca puteti emigra pe partea franceza, adica sa depuneti actele, ca merge mai repede, si apoi sa aterizati pe partea engleza (daca asta vreti, evident). Trebuie sa studiati voi optiunile, mie nu-mi pare rau ca am venit aici da probabil nici celor care s-au dus pe partea franceza nu le pare rau. Daca exista compania la care lucreaza sotul tau acolo, sa stii ca e posibil sa prinda si aici loc. Stiu chiar pe cineva care a reusit. Sa isi ia recomandare buna din Romania de la companie, conteaza foarte mult mai ales daca filiala de acolo are legaturi cu filiala de aici. Evident nu poate sa ii garanteze nimeni, dar eu cred ca are sanse. Sa ne spui ce ati hotarat si daca mai ai nevoie de informatii. Mai daca veniti pe aici sa stii ca ma fac luntre si punte si tot ti-o fur pe Mariuca (de nora nu altfel :-)))... uffffffff da greu e sa decid ca-s atatea fete frumoase pe aici si cu fi-miu nu ma pot consulta ca ii curg balutele si e mai preocupat de asta decat de fetite (deocamdata) :-))

Nally saracuta de tine, sa stii ca chiar e weekend, cel putin aici la noi ;-)

Pupici, fug ca maraie rau...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Brrrr,
ce frig s-a facut afara, s-au cam dus plimbarile de dimineata si de seara;de acum o sa iesim doar la amiaza!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

...si o sa stam mai mult la taclale pe forum...

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Mai fetele... io sunt chiar dusa!!!!
Pana mai acu o ora am crezut ca e vineri - Si ma contraziceam cu sotu ca nu e joi cum credea el!!!!!!! si ca sa nu ne suparam ne uitam pe computer si vedem ca a luat-o razna saracu ca el arata sambata!!!!!! Am scormanit prin ultimii saci si am scos afara calendarul de perete si ne uitam la data!!!! Si ce zi erea???!!!! SAMBATA!!!!! Sa lesinam de ras amnadoi de cat de ametiti suntem!!!!! MAi feteleor da pot sa zic ca am cam terminat !!! Mai sunt maruntisuri de rezolvat... dar sunt mizilicuri pe langa ce a fost aici!!!!!
Anacami cata dreptate ai cu frigu!!!! Noi am iesit un pic la piata, care e foarte aproape de noi, si cand ne-am intors acasica deja ii inghetase manutele lui Sebi!!!
Mada cine stie! Important e sa va gandti bine si daca va hotarti eu va urez:Bafta!!!
Irinel daca nu erai tu eu nici acum nu realizam ca s-a apropiat week-end -ul!!!! Mercic ca ai adus familia Nitu cu picioarele pe Terra!!!! Ai grija cu nasucu si nu-l lasa sa inainteze!!! Ca daca prinde teren nu mai lasa usor de la el!
Va pupic!!! Ma duc sa petrec we cu sotu!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze

www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32223" target="_blank">Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (10)

Irina,veve & croko

Mergi la inceput