Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Nally spune:
Mai fetele va vaitati ca sunteti grase???
Stati mey nu disperati!!! Ca acu incep strumfii nostri sa mearga... sa le dea dintisorii ... si sa vedeti atunci ce buna e grasimea asta de pe noi! o dam al comanda jos de la atata alergatura dupa ei si de la nopti nedormite!!! Atunci e de vaitat! Io inca ma bucur de noptile pe care le am, asa la 3-4-5 orela cat se scoala puiu sa pape - ca acu se scoala papa si adoarme... atunci sa il vad la dintisori!!!
Hai ca nu mai scriu acu ca sunt pusa pe cobit!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Nally spune:
Mi-am adus aminte!!!
Mada uite reteta de Spaghete Carbonara! Am cautat pe net si am gasit-o :
Durata
30 min
Ingrediente:
1 punga paste 400 g, 300 g kaiser, costita sau sunculita taraneasca, 3 oua, 300 g cascaval mai tare, 3 linguri ulei de floarea soarelui, delikat, busuioc
Complexitate: Redusa
Mod de preparare
Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga in ele delikat si busuioc dupa gust. Se taie cubulete mici costita, kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc un pic in ulei. Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale mestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 5 min cu capacul pus fara foc.
Mod de servire
Calde ornate cu busuioc uscat deasupra
Ca tot ne vaitam de kile pe noi! Io una o incerc maine!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Irinel spune:
Fetelor, ce v-am facut eu voua... pai uitai sa spun ca sunt bune spaghetele de mancat, da si de ingrasat...
Nally bine ca ai gasit-o tu, ca eu nu o stiu, da cred ca asta e, seamana cu ce a facut sotiorul. Il intreb deseara eventual. Sa stii ca el am facut-o fara carne si a fost delicioasa, cu caizer banuiesc ca e grozava. Busuioc n-a pus ca nu prea obisnuim si nu stiu nici vegeta daca a pus. Oricum e buna. Pofta buna fetele care o incercati. Eu va zic voua de ingrasat ca eu tocmai mananc un foietaj cu mere mmmmmmmm.
Lili, Dana, Christina, vedeti ca la Highland Farms gasiti cutii cu placinte cu mere gata facute de bagat la cuptor (sunt congelate). Sunt delicioase si se fac rapid, nu cred ca as reusi sa le fac mai gustoase. Sunt cutii de 24 de placinte la vreo 11 dolari daca nu ma insel.
Alina, felicitari pentru primul dintisor!!!
Lili, sa stii ca o prietena mi-a zis ca la baieteii ei le-a dat primul dintisor la 3 luni jumate, respectiv 4 luni jumate. Iar doctorul meu mi-a spus ca dintisorii teoretic dau undeva intre lunile 4 si 6 (e vorba de primul dintisor) dar difera foarte mult, la unii copii dau chiar si la un an (!!!). Asa ca uita-te din cand in cand la Biancuta in gurita ca poti avea surprize.
Nally, aceeasi prietena a zis ca nu a avut deloc nopti nedormite sau febra in perioada cu dintii. Asa ca daca suntem norocoase, sunt doar mai maraiti. La al meu nici n-ar fi ceva nou...:-)
Monet, bafta la interviu, tinem pumnii! Mersic de compliment, da sunt graaaaaaaaaaaaaasaaaaaaaaaaa, am cu aproape 10 kg mai mult decat cand am ramas gravida.
Eryka sper ca esti sanatoasa...
Irinusha, tu te-ai suparat pe noi, mai, ca inainte ne tot "deranjai", acum ne lasi sa ne descurcam singurele si ne e dor d e tine.
Lili, ce cumintica e fetita ta. De altfel si al meu uneori se trezeste si se tot foieste da nu protesteaza, doar il aud cum clefaie cu gurita. L-as manca. Si cand il iau din patut, pana ii dau sanul tot asa o tine cu gurita flamanda.
Madutza, tu o mai tii in plimbari? Au vreun efect?
Piatra Lunii, Lauraa, tare rau imi pare ca se trezesc papuselele voastre si nu va lasa sa dormiti. Si al meu cand era mic se tot scula si ce greu mi-era. Sunt o norocoasa ca s-a schimbat. Poate trece repede perioada asta si dorm si ele bine. Pupici la amandoua.
Pupici, trebuie sa ma preocup de bebelica zis Jambonel, ca se plictisi singurel si solicita atentie.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
Eryka spune:
Buna fetelor ,
Madutza ,Irinel,Sandramultumesc pentru griji ,raceala e in floare ,am un nas infundat si o voce de zici ca sunt in canal. Probabil ca de acum ma ia si tusea ,uff si asa tresare Ayu ,se sperie cand mai tusesc ,saracutza Doamne ajuta sa nu ia si ea raceala mea.Pana acum vad ca e bine .Irinel v-am vazut acum si eu pozele ,ave-ti o casa superba prin interior ce am observat ,exteriorul nu l-am vazut dar banuiesc ca e tare frumoasa ,si bebe e superb .As vrea sa te intreb ca am vazut ca il ti pe bebe in leagan ,cum i se pare ?Il distreaza ,se simte bine in el?MAi ales ca sta mai mult in fundulet ,nu-l deranjeaza pe coloana ?Nu are de afacea cu coloana ?Ma gandeam si eu sa cumpar un leganel ,dar imi era teama ca inca e mica ptr el,Tu ce sfat imi dai?Madutza Uca ta se face pe zi ce trece tot mai frumoasa ,si cu carliontii ei ma dat gata ce sa mai ,imi vine sa o pap toata.Bun venit la fetele care au intrat in grupul nostru ,sa va traiasca bebelusii si sa va buurati de ei.Alina deja un dintisor?Felicitari .Lauraa ma bucur ca ai revenit alaturi de noi,imi era dor de tine Sa-ti traiasca micutza crestina.
Mey fetelor eu nu mai reusesc sa mai slabesc deloc ,parca zici ca m-am blokat ,si mai am de dat jos si eu vreo..... nu va spun ca ma apuca nebuniile numai la gandul astaSi culmea ca nici nu mananc cinestie ce ,ufff oi mai ajunge eu la kg de dinainte?
As vrea sa va intreb bebeii vostrii au stagnat la inaltime?Ayumi vad ca tot la 60 cm a ramas ,oare e bine?Mai este vreun bebe pe aici asa?Asta ca sa nu imi mai fac griji.Ca Ayu de la 2 luni tot cu 60 cm a ramas.
Pupici la bebelusi.
Poze cu Ayu - si - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31632" target="_blank"> Povestea nasterii
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
pd spune:
Eryka, piticutza mea la 3 luni are 61 cm si am inteles ca este bine. Ea s-a nascut cu 50 cm si a crescut in prima luna cu 3 cm, in doua cu 4 cm si in a treia tot cu 4 cm. Probabil ca a ta a crescut mai repede la inceput si acum mai asteapta un pic.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Irinel spune:
Eryka saracuta de tine. Sa te faci repede bine si sa nu ia si Ayu de la tine! Sa stii ca nu prea stiu ce sfat sa iti dau, pentru ca nici eu nu stiu daca e bine sau nu. Nu il pun foarte mult in leagan, da sa stii ca acolo ar sta cel mai bine. Mai bine decat in bouncer. Uneori il ia somnul si mai-mai sa adoarma acolo. Cand era mai mic chiar l-am lasat sa doarma acolo. Daca te hotarasti sa iei, uita-te sa aiba mai multe trepte, sa se poata lasa si in jos. La o anumita treapta, sta foarte bine, nu sta asa ridicat, asa ca nu cred ca ii face rau. PArtea rea e ca el e suparat uneori ca vrea sa se ridice mai mult si atunci mai ridic putin spatarul si e multumit. Una peste alta, eu ma bucur ca l-am luat. A, sa nu uit, daca puteti luati de la un magazin unde puteti sa il duceti inapoi in caz ca Ayumitei nu ii place. E posibil ca ea fiind mai marisoara acum, sa nu ii placa in leganus. Pe Jambonul meu l-au masurat la 3 luni si o saptamana si avea 61 cm da cred ca nu l-au masurat bine, l-am masurat acasa si erau cam 64, oricum nu e mult mai mare si el e un grasan. Eu cred ca e bine cum e papusica ta.
Fetelor ma tot intreb daca ii dau dintii copilasului meu, ca e tare marait. O prietena m-a sfatuit sa ii dau Tylenol si, daca se potole inseamna ca il doare ceva. Fie ca ii dau dintii fie ca il doare in gat... Si chiar s-a calmat, se pare. Alina, ce simptome a avut Dragos cand i-a dat dintisorul?
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina si Jambonel (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004
madutza spune:
Alina, am uitat sa te felicit! Primul dintisor din grupa noastra!!!
Nally, merci pt. reteta!!! Suna yam-yam...
Irinel, io am stopat activitatea ca a batut vantul zilele astea si nu am mai stat asa cu ea afara mult, mai ales ca a fost racita.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
iuliana c spune:
Fetelor,dragutelor am reusit sa citesc tot ce ati scris.
Eryka imi pare rau ca esti racita.Ai grija de tine.Cand era Rares mai mic(ca acum este mare rau ) am fost si eu racita si stiu ca este greu.
Nally mi-a lasat gura apa la reteta ta daca nu eram mancata, acum ma apucam de
Alina felicitari pentru primul dintisor
Madutza ai o mandrete de fetita si palarioara cu floricica m-a dat gata
Monet multa bafta la interviu!
Fetelor Rares al meu inca se mai trezeste noaptea sa pape,pe la ora 2 la 4 si la 6 sau in cazuri fericite la 2 la 5 si apoi la 7-8.Iar acum doua nopti a facut-o lata ,adica s-a trezit la 12,apoi la 1 si iar la 2.Cand am vazut ca mi se scoala baiatul iar la ora 2 am intrat la banuieli si bine am facut ca el nu de foame se trezea asa de des ci il chinuia un dumnealui fufu care nu vroia neam sa iasa.Nu va spun ca a doua zi eram asa de dar cand l-am vazut zambind cu toata gurita mi-a trecut si somn si tot.
Eu azi nu am iesit de loc cu Rares la plimbare ca mi-a cam fost teama de vantul asta care a batut.
Va pupic pe toate ma duc sa fac un pana la prima masa nocturna a gamaliei.
Iuliana & Rares(12iunie)
pd spune:
Am mai pus poze si cu piticutza si de la nunta.
Sunt facute de un fotograf pe care l-am gasit pe DC cu o saptamana inainte de botez si nunta. Eu cred ca sunt reusite.
Mai de pus dar am obosit si ma duc sa fac nani.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297