Mamici de ianuarie-februarie 2005(34)
Raspunsuri - Pagina 9

ixxi spune:
Ingerasule eu stiam ca medicamente gratuite nu putem sa luam, chiar daca suntem gravidute, decat daca avem venituri sub salariul minim pe economie. Dar depinde ce fel de asigurat esti. La OPSNAJ, daca lucrezi in sistemul armata, politie etc, beneficiezi de gratuitate, iar daca nu, poti doar sa beneficiezi de medicamentele compensate.
PS Multumesc pentru "chestia" cu numele.
ixxi si piersicuta 18+
dr Calaras

Amaya spune:
Ixxi, plafonul este salariul mediu, nu minim...
Oana si comoara (18 sapt)
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

ixxi spune:
Mie r. mea mi-a spus ca este minim, daca tu stii altceva ti-as fi recunoscătoare daca mi-ai spune si mie in ce act normatif este prevazut plafonul.
ixxi si piersicuta 18+
dr Calaras

simonadinca spune:
Coca, eu am maine la 16.30 programare la dr. Poiana... Nu mai poti veni? Inseamna ca sexul bebelusului va fi in continuare marea necunoscuta?
Crinuta, daca ajung maine la serv. te sun! O sa incerc si in aceasta seara pe fix...
Amaya, mai ai obiceiul ala, pe care il am si eu, de care se oripileaza toata lumea? Eu am observat ca f... din ce in ce mai mult...Sa vii si tu la intalnire, cand o sa fie, sa nu fiu discriminata numai eu!
pupici
simona, 21 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

ingerasu spune:
Ixxi, nu lucrez nici in armata si nici in politie dar firma mea cotizeaza la OPSNAJ deci presupun ca ai dreptate. Oricum la cat costa Tardyferonul mai bine il cumpar decat sa stau pe la coada la medicul de familie, eu credeam ca costa mult.
Simona ce vorbesti tu acolo cu .... ca eu una nu inteleg sunt azi. Mai, daca faceti intalneala si pe mine nu ma chemati va bat pe toate, vreau si eu sa ne mai vedem. Chiar, cand mai organizam si noi o intalnire? Fetele astea nu mai zic nimic, nu mai propun nimic
"ingerasele" 25+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

adana spune:
Buna dimineata fetelor.
Am fost si eu ieri la controlul de rutina pt gravidutze si totul e ok si cu mine si cu bebe.Lui bebe ii bate inimioara de 148 / min si e bine.De la 1 iunie m-am ingrasat doar 4 kg. oricum am mult peste normal asa ca..
Sint cam suparata ca nebunii astia de aici nu-mi mai fac alt eko si la ultimul eko bebe meu era cu fundul in sus si nu puteam sa-i vad fatza.Nu stiu cum am sa mai rezist pina nasc ca sa stiu ce e si cum arata.Ferice de voi cele vare aveti asemena posibilitate..si eu as da si 100 de euro numai sa stiu ce e si cu cine seamana.Dar vad ca tre sa-mi pun pofta in cui.
Important e ca eu si bebe ne simtim bine.Macar cu atit sa ma consolez
adana

PatriciaArdeleanu spune:
buna dimineata la toata lumea|!
Ingerasu, cine zicea de intilneala? s-a stabilit ceva in afara de baby expo?
pe mine una nu ma incinta ideea (nici nu stiu cum e acolo) dar mi-ar placea undeva unde sa stam la o masa, sa vorbim, etc. La baby expo e mai dificil, probabil; ca fiecare vrea sa vada expozitia si ar insemna sa mergem, in sir indian pe la toate standurile...
la baby expo ma gindeam sa merg cu sotul meu si sa ne uitam pe indelete la toate cele...
Patricia
19

cocolino spune:
'Neata,
FETELOR, PUTEM LUAM MEDICAMENTE GRATUITE !!!! sINGURA CONDITIE ESTE CA FARMACIA DE LA CARE DORITI SA LE LUATI SA AIBA CTR CU OPSNAJ. In cazul tau Ingeras, farmacia de la Lujerului, de linga SIR da medic gratuite de la OPSNAJ. Eu am luat de acolo, GRATUIT Duphaston-ul... Deci ptr numele lui Dzeu, nu dati bani pe medicam daca le puteti lua gratuit,IXXI!
Simona, marea taina vis-a-vis de sexul bebeului ramane asa pina marti,miercuri, cind voi merge la Dr Albu. Azi, nu pot ajunge la Dr Poiana, ptr ca sotul meu are restanta de la ora 16 si vrea neaparat sa fie prezent la ecografie...ceea ce inseamna ca nu pot merge azi...
Coca 21 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

cocolino spune:
Mai mult dupa noua lege, compensarea anumitor medicam este de 90%... Chestia cu salariul nu stiu cum e ...Dar daca Dr de familie iti da reteta gratuita , la farmacie nu-ti cere nimeni adev de salariu!!!! So...
Coca 21 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

amo2004 spune:
Natalia, bine ai revenit si felicitari pentru fetita. Unde ai facut eco?
Mona 23+ sapt, DPN 10 ian. 2004
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj