Bonele care ne educa copii

Bonele care ne educa copii | Autor: Gabri

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici,
Cred ca veti fi de acord ca o bona care sta cu copilul 9-10-11 ore pe zi are un cuvant greu de spus in educatia lui, nu? Ca de fapt il vede treaz mai mult decat mama lui .
Am aceeasi problema pe care o au multe dintre voi: imi caut o bona. Noi suntem ortodocsi si vreau ca si copilul meu sa fie educat in spiritul ortodox. Deci caut o bona de aceeasi religie, dar nu-mi dau seama cum ar putea o agentie sa-mi gaseasca ce caut.
Stiu ca este o 'discriminare pe criterii religioase', dar fiindca e vorba de copilul meu, cred ca pot sa discriminez cat poftesc.
S-a mai confruntat cineva cu probleme de genul asta? Cum ati facut? Va rog da-ti-mi un sfat!

Mamica Mariei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Pai de ce nu-i spui agentiei ca vrei ca bona sa fie de religie ortodoxa ?!

vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Marea majoritate a agentiilor includ acest aspect in chestionarele pe care le completeaza bonele. Asadar nu cred ca e o problema!

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Yess... noi stem cam ciudati si am vrut neaparat o bona credincioasa. La 2 agentii am mers, si am specificat la criterii ca ne intereseaza foarte tare o doamna "ortodox practicanta"...
Ceea ce am si gasit, dupa cateva interviuri.
Poti s-o-intrebi la ce biserica merge, daca stie rugaciuni ca sa-l invete pe cel mic.. ma rog, cum vreti voi sa fie... Multe ziceau insa da, da si apoi ne dadeam seama ca nu prea era adevarat...
Succes la gasit o doamna cum va doriti,

Adriana, Codrin(19 aprilie 2002) si Olguta( 6 decembrie 2003)
http://earpower.com/bebe/olguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabri spune:

Roxana, n-am stiut ca este un criteriu al agentiilor, atunci totul devine mult mai simplu
Adriana, exact asa ceva caut si eu: 'ortodoxa practicanta'. Te rog, mi-ai putea spune ce agentii ai folosit? - eventual pe private daca nu este permis aici. MULTUMESC MULT!

Mergi la inceput

E vorba de agentia Leea. Acolo am gasit-o pe doamna in cauza, dar intr-adevar la orice agentie te-ai duce, daca specifici aceste cuvinte ei iti aleg din mai multe doamne pe cele care si-au scris pe fisa personala ca sunt credincioase ortodoxe si.. practicante.
Depinde mult si de ... cum vrea Dumnezeu, noi dupa multe sfortari am gasit-o si a fost o chestie ambivalenta, si ea avea nevoie de noi si noi de ea...

Mergi la inceput

Scuze, abia azi am mai intrat
Multumesc, Andreea, o sa incerc si cu Leea. Ai dreptate, speram si noi sa ne-ajute Dumnezeu sa gasim pe cineva cum trebuie...ca in momentul asta imi vine sa ma las de servici si sa stau acasa cu puiul meu...
PM-ul cu dna Albu e de la tine? (adica gioto?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gabri, astept un telefon cand poti sau un PM sa stiu ce ai mai facut. Am verificat din nou fisele pe care le-am primit pe mail de la anumite agentii si toate specificasera religia persoanelor in cauza. Evident asta nu spune nimic despre cat de credincioase sunt sau cat de des merg la biserica.

Rox si BB Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

trimis pm

Bafta azi! e prima azi inapoi, nu?

Mergi la inceput

Gabri spune-mi ce ai facut? Sunt curioasa daca ai gasit o bona cum iti doreai si la ce agentie . Scrie-mi pe PM daca vrei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatydady spune:

Agentia Leea prezinta incredere?Parca am citit pe forum de un scandal cu bone plasate doar ca sa incheie contracte mai multe, fara sa fie prea bine verificate...Spuneti-mi,va rog farte frumos, din experienta voastra, ce agentie e mai credibila pentru a apela sa alegem o bona? Va multumesc mult, daca ne-ati ajuta!

Mergi la inceput