Pavel Stratan...din nou

Pavel Stratan...din nou | Autor: korinna

Link direct la acest mesaj

Azi..pe programul 2 al TVR..a fost invitat la Tonomatul DP2 Pavel Stratan..mai vreau sa va zic ca m-a uimit baiatul asta!!Super modest si super timid.De un bun simt rar intalnit in lumea noastra in ziua de azi.A cantat live mai multe melodii din albumele deja existente,dar si din cel care o sa iasa.mai..m-a impresionat placut..profund.Niste versuri de o sensibilitate greu de inteles....!!!
Super..super!!Brava lui!!

Corina mamika de 2 baietzi

http://community.webshots.com/user/korinnay

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Si mie-mi place la nebunie! Am luat acum doua saptamani cand am fost acasa un cd si canta moldovieneshte toata ziulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

daaaa, si eu ma-nebunnesc dupa el! am multe melodii pe calc (21), trimise din tara. Sunt super, si desi pare ca bea tot timpul, versurile sunt pline de inteles. Si acuma ascult cum fashi el tät cu steluta lui:)) suuuperrr!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Suuper dragut. Si mie imi plac piesele lui . M-am intrebat insa cum poate sa lege atatea cuvinte pline de inteles...

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Eu am citit intamplator aici

http://www.jurnalul.ro/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=9574

despre el si am vrut sa ascult si ce canta. De atunci ascult in fiecare zi cel putin doua cantece; "m-am nascut de ziua mea" si "eu beu". Versurile sunt mai mult de plans decat de ras.

"Si daca-ni spuni sineva
Cum ar pute sa sie mai ghini,
Ma las di tati, ma duc acolo,
Ma-ntorc ’napoi, ma ieu si pi mini."

Aici este ceva muzica cu el pentru doritori:
www.XXXXXXXXXXXXXXX/pavel_stratan/

Noutatile muzicale din ro ajung destul de greu la noi, dar pentru cei interesati de acest gen muzical le recomand si trupa "fara zahar" cu "de la sate" si nu numai.
Audite placuta.

Ciufulici

Link-ul a fost "cenzurat"; va rog sa folositi mesageria privata sau e-mail pentru discutiile despre transferul de fisiere.

Multumesc,
Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Ca bine zici ciufulici ca versurile lui sunt mai mult de plans decat de ras. Eu spre rusinea mea am ascultat doar "eu beu" si mi-a venit greu sa cred ca cineva poate "lega" versurile in felul asta. Sotul meu are unele probleme sa-l inteleaga, dar eu moldoveanca fiind am inteles din prima si de atunci intr-una
Multumesc pt. link, acum incerc sa mai aduc cateva piese de acolo.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu am auzit intamplator melodia lui, dar mi-a placut imediat. Si videoclipul de la "eu beu" mi se pare foarte interesant...
Am cumparat si albumul lui.
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

Si mie imi place.
Multumesc pentru link Ciufulici.
L-am vazut si la carcotasi,ii lasase cu gura cascata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

E bestial..si noi am cumparat albumul cu el...si il ascultam intr-una...versurile mi se par ceva de genul de-a rasu'plansu'

Carmen si bb Maya Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

He he he...ce tare sunt! azi-noapte am fost la o nunta la care a fost surpriza muzicala cine? ? ? PAVEL STATAN!!!
e un tip atat de simplu ca-ti vine sa te intrebi: de unde atata valva in jurul lui. E modest...versifica bine...si-are umor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

L-am vazut si eu si tare-mi place si mie!!!!!

sheherezada

Mergi la inceput