Recomandari piese de teatru?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Nu stiu daca se mai joaca si stagiunea asta dar iti recomand cu mare , mare, mare drag Nunta lui Krecinski! Este o piesa interpretata de actori adevarati!!!!!! Costel Constantin, Carmen Stanescu Valentin Uritescu, Medeea Marinescu!
Dar poate ca ai vazut-o! Mie mi se pare superba si am mers de doua ori in fiecare stagiune si tare m-as mai bucura de as mai ajunge si in toamna asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

De Vlad Zografi ati vazut ceva? El mi-a facut libretul la opera pe care o scriu, si n-am vazut piesele lui...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Sabina nu am vazut nimci de Vlad Zografi. Asteptam sa vedem opera ta .

Am fost aseara la "Visul unei nopti de vara" in regia lui Felix Alexa, cu Marius Bodochi, Irina Movila etc. Un spectacol interesant, chiar daca te prinde greu. O punere in scena foarte moderna -- complet fara decoruri, toata povestea era spusa numai prin jocul actorilor si costume. Costume care variau de la tinute mai clasice, simple, pentru cele doua cupluri, pana la haine de piele pentru Oberon, sau pantaloni sleampeti si adidasi pentru trupa de actori care juca piesa "din piesa".

Miscarea scenica foarte, foarte dinamica si foarte bine sincronizata. De la tango, la adevarate acrobatii, alergaturi, salturi, totul perfect pus la punct.

M-a impresionat in mod deosebit Marius Manole in rolul lui Puck. E un tip tinerel, la vreo 25 de ani, despre care am citit acum ca e student la coregrafie. O prezenta androgina, excentrica, dar de o mobilitate si un entuziasm molipsitor, reusind sa comunice impresia de fantastic ceruta de rolul lui de spiridus.

Piesa este destul de greu de digerat, eu comparand-o cu o varianta vazuta in urma cu ani de zile la Bulandra, in regia lui Liviu Ciulei, cu o punere in scena mult mai clasica. Dar in final merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Recomand:
National: Take Ianke si Cadar, Ultima Ora
Bulandra: Casatoria

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Am fost sambata la Ultima Ora. Sala plina! Piesa, incantatoare, poate si pentru ca erau actorii, cu totii, extraordinari:

Claudiu Bleont, profesorul de istorie antica obsedat de Alexandru cel Mare, pentru care evenimentele intamplate acum 2000 de ani sunt mai importante decat prezentul;

Mircea Albulescu, omul de afaceri omnipotent care schimba ministri cu un singur telefon;

Gheorghe Dinica, ziaristul fara scrupule si loialitati care se da intotdeauna dupa cum bate vantul;

si toti cei de pe langa, Marin Moraru, Ilinca Goia... toti aruncati impreuna cu interese divergente din cauza unui articol publicat din greseala.

O comedie de situatie, dar nu numai, foarte foarte actuala, desi scrisa prin '40, parca e realitatea zilelor noastre. Super!

Mergi la inceput